Нужда от съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нужда от съвет!
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3195 пъти
Здравейте! Ще започна направо, имаме екскурзия от училище до и както на всяка една екскурзия ще има трева алкохол и както ли още не. Ще ходим цялото училище и големите ще носят доста неща.. ( аз съм 8 клас ). Знаете, че на всяка екскурзия се правят купони събирания по стайте ии тн. Учителите не са проблем големи пичове са и каквото и да правим ако е по - тихо не ни правят проблеми.
На въпроса : След екскурзията на една от най - добрите ми приятелки техните ще и направят тестове ( пушила ли е нещо пила ли е нещо ии такива неща ). Познавам я и знам, че няма да мога да я опазя да не пие или пуши. Искам да ми споделите методи за по - бързо изтрезняване или има ли начин на тестовете да не излезе, че е пушила. Всички сме имали такива преживявания и знаем някой друг трик. Моля споделете какво знаете вие :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: b59fc8bc52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съветвам те изобщо да не консумираш алкохол и цигари. Малки сте още. Не видя ли какво се случи с децата, които се бяха натровили с метилов алкохол? Ти няма да знаеш, какво ще ти пробутат големите - ако попаднеш на фалшив алкохол последиците са ужасни - ослепяване например. Да не говорим, че има т. н. „као-капки“, които може някое момче да ти капне в питието и да изпаднеш в безсъзнание и после да те изнасилят. Това цял живот няма да можеш да го преодолееш.
Може човек да си го направи хубаво и без алкохол.
Иначе няма тестове, коиото хващат алкохола, ако са минали 10-12 часа и се е разградил. Наркотиците и цигарите се хващат след дни дори, но едно мога да ви кажа - не ви ли е срам, че родителите ви нямат никакво доверие, щом искат такива тестове да правят?
Пуснали са ви на екскурзия, защо искате да се подиграете с доверието на родителите си?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c79fdab741
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какви съвети по точно искаш? Как да не покаже на теста че сте пушили трева? Абе я се съвземи ти си 8 клас нужно ли е да си подритваш живота заради необмислени решения, но както и да е животът си е твои, но във всеки случаи на тестовете ще покаже че сте пушили и пили.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dc0c999566
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Дори аз като съм си правила тест излезе нещо средно ;д пък не бях пушила или пила от доста време. Моят съвет е изобщо да не пуши или да взима нещо по-сериозно. Ще си изкарате весело стига само да сте правилните хора. 1/2 ден преди да се приберете изобщо да не пие... Всичко си е неин проблем и тя трябва да се пази.. каквото прави си е за нейна сметка.. :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dee277201c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момиче, ти ЧУВАШ ли се изобщо? Божичко, днешните тийнейджъри! За каква ТРЕВА, какви ЦИГАРИ и какъв АЛКОХОЛ ми говориш ТИ, 14-годишната пикла? Я се забавлявайте по нормален начин! Разказвайте си вицове, страшни истории и т. н. И не ми ги приказвай тия за твоята приятелка. Става въпрос за самата теб. За да те тестват родителите ти значи ти нямат доверие. Смятай докъде си пропаднала...

Грейс

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4f857f3d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тестовете за алкохол, като дрегери да кажем, показват колко промила имаш в момента. Тоест ако вече си изтрезнял няма как да покаже. За тест за трева пък изобщо не съм чувала. Ако пие и пуши на предишната вечер и се върне вкъщи на другия ден едва ли ще покаже нещо. Поне така мисля, може да си имат свои методи хората. Ако става въпрос за кръвни тестове, тогава може да се докаже алкохолът, но за тревата пак не виждам начин. Има хапчета за изтрезняване, но те са за предпазване от махмурлук предимно, дали ще помогнат да се излъже теста, не знам. Провери в Интернет.
Хора, няма нужда да се опитвате да я вразумявате. Каквото и да кажете, те са 8ми клас, вече са си набили в главата, че трябва да си "готин", за да се кодираш в средата и няма да ви чуят. Въпреки че си мисля, че авторката е тази, която ще бъде проверявана, все пак да питам - След като твоята приятелка явно не се притеснява от последствията, какъв ти е проблемът на теб? От личен опит го казвам- не се опитвай да предпазваш безразсъдни приятели, защото те първо- няма да го оценят, и второ- ще те теглят вечно надолу и теб.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fe459e96a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няма какво да казвате кой е малък и кой не. 8 клас си е 8 клас. Тва са временни неща.
За алкохол:
1. Тестът е за 10-12 часа, защото след това няма какво и да се засече.
2. За изтрезняване си има методи:поливане с ледена вода, сън, кисело мляко, вода, оризът също помагаше.
За цигари:
1. На мен ми правиха и нищо не се видя, просто да не пуши в деня на прибирането. (надали ще я накарат за тест веднага щом се прибере)
За трева:
1. Има различни видове тестове, защото си е наркотик. 6 месечния е най-много и може да се направи САМО от районното управление. Другите са за по-малък период, но след като ще я водят почти веднага.
2. Ако се напуши, препоръчвам да и купите 10 кисели млека и да пие ужасно много вода. Уверявам те, че ако го направи на теста няма да се види нищо. (И млякото и водата пречистват организма)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 96b789207a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Купуваш активен въглен и я караш да повръща. После от алкохол няма да има спомен. Пушенето няма да го засекат, , защото тя може да каже че само е вдишвала дим. Трева да не пипа. Ако пожелаят да и направят тест за трева то ако не изяде цялото мляко в магазина нз как ще стане. Идеята е, че тя сама трябва да се контролира и да правите на 14 такива неща ви е рано. Щом тя знае, че техните ще и правят тестова, да си е с разума малко и тя.. това е само съвет. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker