Искам, но не трябва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам, но не трябва
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2479 пъти
Аз съм момиче на 16 години. Туркиня съм имам си приятел от няколко месеца. Искаме да го направим, но аз трябва да се пазя за брачната ми нощ, ако сега го направя с него после никой друг няма да ме иска, ще съм позор за семейството си. Но и от друга старна много искам да го направя, тялото ми го иска, но религията ми ме спира. Не рабирам как можи още това да го има изостанали хора, за мене секса е просто една важна част от една връзка, но не трябва да го правя. И сега ме е страх, че приятелят ми ще ме остави, ако го направи той има пълното права защо да се занимава с някаква, която не му пуска. И искам да ви попитам дали има начин на първата брачна нощ да излагам мъжа си, че съм девствена тоест да има кръв?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8f658865c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, помисли първо - що за религия е тази, която поставя честта на жената като нещо равно на нейната ципа /за мъжете няма проблем, те ципа нямат/? След това се замисли - това ЗА ТЕБ ли е честта или тя е в душата на ЧОВЕКА, в поведението, в начина на мислене и живот. Ако вярваш в това, което ти казва религията на родителите ти - не би следвало да правиш секс.
Ако ли си решила да правиш секс, защото за теб честта на една жена не е в ципата ? - тогава не можеш да изповядваш въпросната религия.
Средно положение няма!
Или си девствена докато се омъжиш и мюсюлманка, или не си девствена и си решила да живееш по съвременните морални норми за една съвременна жена - жена с професия, с образование и самочувствие и да - с партньор в живота, който сама си е избрала, с когото може и да не е омъжена.
Ти в момента искаш две неща
1. Да правиш секс с някого, но ти самата искаш ли го или го правиш, за да не те зареже?
2. Искаш да излъжеш един ден бъдещия си съпруг.
На първия въпрос сама трябва да си отговориш
За втория въпрос има решение - може да се зашие ципата при гинеколог 3 дни преди брачната нощ /в Бургас са се специализирали - към 300 лв. струва/ или да се направи пластика при пластичен хирург /скъпо, но с траен ефект/. В минали времена жените просто са ползвали шишенце с кръв, а мъжете са се правили, че им вярват.
Но това ли ти е най-важното?
Не е ли по-важно да откриеш себе си - какво искаш от този живот? Искаш ли да живееш като майка си или да имаш свои път, в който сама можеш да си избираш партньора?
Ти решаваш...
Милиони „мюсюлманки“ лъжете преди всичко себе си... продължавате да се правите, че изповядвате тази религия, чиито морал отдавна не одобрявате - има жени, които се късат да правят анален и орален секс, а после са „девствени“ за пред братовчеда, избран им за съпруг. И какво - след отнемането и на ципата им са сто пъти по-порочни от всяка нормална жена. Нещо повече - нормалната съвременна жена ще е учила, ще има професия и ще е независима от мъжа си, който САМА си е избрала. Вие след като ви отнемат ципата ОСТАВАТЕ заложници на мъжете... за да родите дъщери и да се повтори цялото упражнение, а ако имате синове - още по-лошо - възпитавате ги точно в това, което като млади жени най-много сте мразили у мъжа. В крайна сметка обществото ви става едно общество на лъжата, измамата, в което жената има по-малка стойност от кучето лайно. От теб зависи дали ще си избереш друг начин на живот или ще станеш част от целия този фалш.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8c1537a6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-добре е да не го правите, но може да пробвате нещо по-невинно. Чувала ли си за петинг? Преди да довърша само ще вмъкна, че не е редно да те изоставя зареди това. Сега да довърша: та петинг е това, което включва секса, само че без същинската част. Може да си правите френска и да се задоволявате по този начин. Другия вариант е анален, но не ти препоръчвам- не е полезно ;д

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a67b20e69f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Вземи се научи да говориш и пишеш нармално на БЪЛГАРСКИ. Твоя си работа дали ще спиш с това момче. Ти си решаваш кое е по-важно за теб - да си задоволиш нагона или честта на семейството ти. Не знам какви са точно вашите традиции и колко важно е това да си девствена през първата брачна нощ. Не е ли отживелица вече?
Имаш глава на раменете си, решавай сама!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ef3b7e988d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здра.. тава се случва и с ммене, но нямам приятел просто искам да правя секс, но религията ми не позволява това и няма да го направяя :) Момчета според мене, акоо истински те обича, ще те изчака после ще се ожените иии.. нО може да се натискатее без да правите секс.. да се натискате, да се целувате ии др глупости безз СЕКС! :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a4c665a3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   След като толкова ти се иска можеш да задоволяваш момчето с уста, както и той теб, но можеш да го правите анално ( в дупето) и бъди сигурна, че удоволствието за теб е много по-силно от вагиналния. Отначало ще изпитваш болка докато ти влезе, но след това си на седмото небе, нека преди да започне да влиза в теб те намокри със слюнка и да не бърза да навлиза, а след като влезе да не се движи докато ти не спреш да чувстваш болка и тогава действайте. Така и да се изпразни в теб поне няма да забременееш... приятно прекарване

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker