Несподелена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Несподелена любов
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1489 пъти
Здравейте! Реших, че ако споделя историята си ще ми олекне. На 17 години съм. Преди три години се влюбих в момче за което не мога да спра да мисля и до днес. Превързах се много към него, а бяхме заедно само две седмици. Когато се разделихме не си говорихме седмици наред. Той замина с техните в друг град. Там учеше и тренираше. Идваше си тук много рядко. С течение на времето си оправихме взаимоотношенията доколкото е възможно. Аз почнах да излизам с други момчета. От време на време си писахме в скайп и така докато една вечер той не ми писа че ще идва тук и иска да се видим. Всички спомени отново нахлуха в главата ми. Точно, когато го бях забравила той поиска да се видим. Съгласих се като по този начин исках да му покажа че съм го преживяла. Видяхме се. Той почна да ми говори колко съм му липсвала и, че е бил с много момичета, но с никоя не се е чувствал така както с мен. Чудил се как съм била толкова добра след всичко, което ми причинил. Много си поговорихме, а след това си легнахме без да правим нищо просто се гушнахме и продължихме да си говорим с часове докато не заспахме. Всичко беше толкова хубаво. На другия ден той си замина, а аз не спирах да мисля за него. Продължихме да си чатим докато един ден влязох в фейсбук и видях че се е обвързал. Всичко в мен се срина. Тогава се побърках ходих на психиатър не излизах от нас. Получих ниско кръвно и всеки път като се притесня припадам. Нашите го намразиха приятелите ми също. От тогава той почна да ме нарежда като ме види някъде. Вече мина година а аз го обичам все повече и повече макар и да не го виждам. Нещо ужасно е!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3788eab5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лоша работа. Несподелената любов е нещо ужасно, аз имам доста опит в тази област.. още по-лошо е, че ти е дал напразни надежди. Старата любов може да се замести само с нова, но разбирам колко ти е трудно, предполагам засега не можеш да си представиш да си с друг.. само не разбрах как така те „нарежда“ като те види - обижда ли те? Аз, например, 4 години и половина обичах момче, което не ми отвръщаше. На втората година започна да ме обижда, а последната спря всякакво внимание да ми обръща, не излизаше с нашата компания също и много, ама наистина много страдах. Познавах го от 6 години, един вид израснах с него. Никога не сме имали връзка, но го обичах, той беше единствения, който съм обичала.. засега.. и не можех да си представя да съм с друг, докато един ден не срещнах друго момче.. да, това момче не го обичах, но го харесвах. Просто не е невъзможно да се влюбиш в друг дори и да ти се струва така сега... че е трудно, трудно е, но не невъзможно. Ако искаш засега се ангажирай с нещо - намери си хоби, например, спортувай, занимавай се с нещо, което ти е приятно. Излизай с приятели, разсейвай се от мисълта за него. Обаче ако просто нямаш желание за нищо, първоначално постой сама, размисли, ако трябва поплачи... поне да ти олекне и тогава вече се опитвай малко по малко да се разсейваш. Пожелавам ти скоро да излезеш от това положение, тъй като това чувство ми е познато до болка..

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d1a6ded973
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Несподелената любов е наистина гадна! Аз съм на 14 и харесвам момче, което е на 18. И на всичкото отгоре е и братовчед на една от най-добрите ми приятелки. Отначало той е казвал на братовчедка си, че ме е харесвал, но след време тръгна с едно момиче и все още са заедно. Чувството е ужасно!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ae4fad66f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ех, мило момиче... я го зарежи този нехранимайко! Ти звучиш толкова зряло и сериозно, прекрасна си просто! А този хич не те заслужава, изобщо не страдай за него, бой му трябва - нищо друго! Едно ти ГАРАНТИРАМ - ти ще срещнеш любовта, ще срещнеш човек, който ще те обича и цени повече от живота си, само почакай:)
А такива като него... те не свършват добре. Ще си плати за това колко е наранил това твое добро сърце!
Забрави го, мила, знам, че е трудно, но можеш, повярвай го! По-добре няколко месеца да ти е мъчно и да страдаш, но после да го преживееш, а не да страдаш с години. Блокирай го отвсякъде и го забрави, ще ДОЙДЕ И ТВОЕТО МОМЧЕ, УВЕРЯВАМ ТЕ!
Успех, мила!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d76d4c8472
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ехееее какво е това момче да не е позлатено? Де да можеше някои да обичаше така и мене... Както и да е значи според мен и може би не само мен ТОЯ ИЛИ Е ГОЛЯМ ГЛУПАК ИЛИ ГОЛЯМ СЛЕПЕЦ. Как може толкова много да бъде обичам и дори да не забележи. Ти заслужаваш много повече от него и не свеждаи глава животът е пред теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker