Такoва идиотско нещо никога не съм правила... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Такoва идиотско нещо никога не съм правила...
преди: 14 години, 11 месеца, прочетена 3843 пъти
Здравейте на всички! Едва ли историята ми се различава по нещо от другите,н о трябва да я споделя с някой и да ми олекне.

Запознах се с много хубав човек в един от сайтовете за запознанства. И така видяхме се не след дълго, срещите позачестиха и някак си аз изпитах онова особено влечение, което наричам чуства, от моя страна. Но той ме мисли само за най- добра приятелка. Поговорихме си много и той ми даде да разбера, че засега можем да бъдем само приятели, за по кафе и нищо повече.

Докато един ден просто спря да ми пише и не ми даде причина затова. А сега съм толкова объркана и наранена, че нещата стигнаха до тук, за да споделя как се чувствам.

Не мога да го приема само за приятел, разберете ме, сега стоя и се чудя как да си го върна. Идиотка и с право не му споделих за чуствата му.
Не знам..... такава идиотско нещо никога не съм правила, а сега, когато срещнах ценен човек, се издъних много яко. Лелеле..... така нокога не ме е било яд на мене си......
Пиша това на всички , които си мислите да направите нещо подобно: НЕДЕЙТЕ
Пиша това, защото ми иде да се гръмна и ако някой има идея или е правил нещо толкова просташко, моля да ми пише какво да правя, как да си го върна, и ако на вас ви се е случило какво стана после...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 11 месеца
hash: 240e508330
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами напиши му коментар в този сайт за запознанства в който сте се запознали или му напиши смс евентуално.Попитай го защо е спрял да ти пише и си отучнете взаимоотношенията.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 240e508330
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-добре се свържи с него по някакав начин и му кажи какво чувстваш

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 240e508330
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Уредете си среща на която да си изясните всичко или му се обади по телефона и така , но обезателно го потърси.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9c909520ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чакай сега...
Той ти е казал, че иска да сте само приятели, е - след като е така наистина е било излишно да споделяш чувствата, които изпитваш към него, именно защото знаеш, че той няма да отвърне (да знам, че не не му си споделила, и си постъпила правилно). Но е грешно да казваш на останалите да се въздържат от подобни признания. Ако не знаят намеренията на човека с/у тях един разговор за чувствата по между им би изяснил всичко от-до.

В твоя случай момчето не е отвърнало на чувствата ти - не е кой знае какво, почти на всеки му се е случвало подобно нещо. Сега не трябва да бъдеш досадна и да му се натрапваш или да ставаш банална - просто го приеми, (знам, знам - трудно е, но не е невъзможно).

Имаш три варианта:
1. Може да бъдете само приятели, (твърдиш че това е невъзможно - до някъде си права, но... само донякъде). Ако не искаш да го изгубиш изцяло трябва да се задоволиш само с приятелството му, а може би чувствата ти малко по - малко ще отшумят. (Това зависи от доста фактори, но така като гледам - повечето са спазени).

2. Можеш да се бориш за него, въпреки че ти е казал, че иска да останете само приятели. (Да ти кажа честно, този не ми се връзна много - просто в неговите очи ще станеш досадна, банална и... тн).

3. Изяснявате се (независимо дали ще е по скайп, в сайт, по телефон или каквото друго ти хрумне), и запазвате добрите си отношения (дори и да сте само на "здравей, здрасти"). След това постепенно намаляш срещите си с него (ако ги има, разбира се), до минимум. Захващаш се здраво с нещо, което да те разсейва, обръщаш възможно най - голямо внимание на приятелките си, и... спираш да мислиш за него. Така ще останете само "познати" - тръпката ще изчезне и... няма да боли. От вас зависи как ще се развият нещата по - нататък.
P.S - Аз съм за 3-тия вариант, действала съм по него и ми се вижда най разумен, а и най - безболезнен. Но - ти реши.
Успех с решението...
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 0b46ca007c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Чакайте малко- изобщо не е толкова лесно момичето да си седи и да се прави на разсеяна, че няма нищо към това момче. Повярвайте ми- и аз имах подобна ситуация и ви уверявам, че направо човек умира отвътре, докато не споделих какво имам. Според мен това е много глупаво от страна на момчето да бяга. Трабва да се разберете по въпроса, но най-добре ще бъде, ако е възможно да е лично, а не по телефона, скайп, или нещо такова. Успех!!!

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a8fc2e734b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Помисли върху първи вариант на SFA.
Твърде е вероятно въпросният човек да не иска да те нарани, да не навреди на гордоста и самочувствието ти. Приеми го. Щом ти е приятно с него останете си приятели. Пък кой знае, все пак ти е казал "За сега".

Ale

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 2f67dd8140
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За какво да си го върнеш, той сам ти е казал, че връзката ви се свежда само до "приятели за кафе и нищо повече".
Може да поискаш да изпиете по едно кафе и да си изясните нещата, но не бъди досадна, той може да не споделя чувствата ти (смятам, че затова се е отдръпнал, защото е усетил, че ти хлътваш по него, а не иска да те нарани )

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 3009dc5675
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Няма по-добър начин да накараш едно момче да се почувства глупаво от това да му обясниш чувствата си към него.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 62c3c51f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Bиж...познато м е до болка имах същия проблем...съжалявам че ще трябва да ти го кжа но..омръзнала си му ! гадно е кофти е тъпо е знам..знам и какво е да се привлечеш към някой и изведнъж да почне да те отбягва намерил е по интересни хора с които да си общува и това е!съжалявам че ти го казвам ама не съм като другите да почна да те отешавам и да ти казвам спокойо симко ще се оправи..на 17 ПОЧТИ ъсм момиче от софия..изживявала съм го това тамън някоко пъти но бъди сигурна че след извесно време съвсем случано ще те потърси §)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: e4e87569c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нито пък аз.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker