Не обичам друг да избира вместо мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не обичам друг да избира вместо мен
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1812 пъти
Здравейте.. Колкото и да не ми се иска, реших да ви пиша.. И такаа.. ще ви разкажа на какво се дразня накратко.. Момиче съм, не мисля че тук са важни годините, но съм на 14. Снощи ми дойде за първи път, всичко окей.. бях си запозната от отдавна със всичко. Имах си дори и мои си превръзки, мама ми беше купила. Всучко днес си мина добре, оправих си се сама.. НО сега се прибирам от уроци (по немски) и мама се беше прибрала и гледам на шкафа ми оставила някакъв огромен пакет с превръзки, които аз лично не харесвам.. а тя без да ме пита, без нищо е така ми ги е взела. А точно тези (които не са памучни) са ОТВРАТИТЕЛНИ (а тя точно такива е донесла).. АЗ ОБИЧАМ АЗ ДА СИ ИЗБИРАМ КАКВОТО И ДА Е, НЕ ОБИЧАМ НЯКОЙ ДРУГ |(. А и плюс това тя знае, че аз винаги съм харесвала всичко АЗ да го избирам, дали ще са дрехи, химикалки, обувки, безалкохолни или каквото и да е.. ЗНАЕ ГО. Оффф.

п. с: сега сигурно ще започнете с това, че съм лигла, че незнам и аз какво искам.. ПРОСТО НЕ ОБИЧАМ ДРУГ ДА МИ ИЗБИРА. Това ми е проблема. Моля тези, който ще ме упрекват да не пишат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: dfafb7dd28
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, ами ти сама си казала като каква си се държала. Майка ти е мислила, че ще те е срам да купуваш сама, затова и е гледала да ти помогне. На мен например никой не ми е купувал и не ми е правил такива жестове - искаш превръзки? Ами пестиш от закуска и си купуваш каквито ти искаш! Моята първа менструация беше в неделя, а тогава магазините не работеха. Майна нямаше никакви превръзки и намерихме от една приятелка на сестра ми някакъв заместител от комунизма - вид тензух. Беше ужасно, беше мокро и кърваво. В понеделник си купих наливни превръзки за 5 ст. и се радвах, че изобщо имам нещо нормално на разположение. Твоята майка е възпитала една абсолютна глезла. Иначе, кой мислиш разбира повече от такива неща - ти или майка ти?
Памучни дамски превръзки иначе няма - само външния слой го правят уж по-мек, но да не мислиш, че е от памук и да не мислиш, че ще усетиш разликата?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: feec8a71e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   :D... Цикъл time... Нервиш си толкова много само заради цикъла дори не знам с каква цел си написала тази история.. За да разберем всички, че ползваш памучни превръзки, а майка ти е купила други и сега откачаш..?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: aa3293884e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Абе какви са тия глупости? Все тая какви са превръзките... Ти си едно разглезено момиченце :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1a2865de02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си една неблагодарна лигла(факт). Бъди благодарна на майка си, че те обича и се грижи за теб. И трябва малко да се ограмотиш, че правописът ти е ужасен.

Ранджан

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4e582018ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Авторке, права си, памучните са много по - добри, защото позволяват на кожата да диша. Която и статия да прочетеш в интернет, навсякъде пише да се ползват памучни превръзки. Нямаш ли си свои пари? Ако имаш си купи каквито ти искаш.
П. С Не си разглезено момиче, хората в много случаи викат, че си разглезен/а, или когато имаш по - добър живот от техния, или когато се стремиш към нещо по - добро.
*Д*

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7f9957be08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Глезла с главно Г (без да се обиждаш).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7f9957be08
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как не те е срам? Не обичала друг да избира вместо нея, някои хора нямат дрехи, пари, превръзки и какво да ядат, ти вече врява до Бог вдигаш защо не са памучни закупените превръзки... Трябва не малко, а доста да поживееш в немотия, да видим тогава пак ли ще крякаш по сайтовете, че не ти харесва едиси-какво. Държиш се като 8-годишна... И знаеш ли какво, не трябва да си избираш превръзки, а да пораснеш малко, лигла такава! И за твое сведение съм на 14 като теб... Наистина вземи порасни... ;)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d668635f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Горката ти майка. А ти след време, надявам се, ще се сетиш за тази история и ще си речеш " Брееей, каква неблагодарна пикла съм била ". Защо не благодари на майка си, но не и каза спокойно като нормален човек, че предпочиташ памучни превръзки? Защо не ги остави тя да ги ползва ако чак пък толкова не ти изнася. Лично аз повече ги харесвам от памучните, защото попиват като че ли по - бързо, но все тази, защото използвам тампони. На темата - бъди благодарна, че те отглежда жена, която мисли и се грижи за теб, нямаш си на идея колко деца искат да са на твоето мнение, а ти правиш сцена, защото видиш ли лиглата не си избрала сама превръзки или сок... УЖАС!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4e582018ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е, може ли да има толкова злоба? От злоба се погрознява. Драги коментиращи ( които нищо не допринасяте с коментарите си, а само спамите и обиждате) не се ли притеснявате? Злоба, насочена към 14 - годишно момиче? Как не ви е срам? Точно заради женската злоба ме е срам, че съм от женски пол. Изливайте злобата и комплексите си другаде... може би като критикувате мъжката част. Или нямате толкова смелост, защото знаете, че при мъжете вашите критики не вървят? Повечето от вас не знаете как се поддържа елементарна хигиена и после имате гинекологични проблеми и пълните кабинетите на гинеколозите. Знаете ли какво? Повечето гинекологични болести са от неправилна хигиена. Под хигиена нямам предвид само това дали превръзките са памучни или копринени. Сега напълно ми е ясно, защо броят на жените с гинекологични заболявания е толкова голям. Авторке, не позволявай на коментиращите да те депресират. Обясни на майка си, че памучните не са добри за здравето и искаш памучни или в краен случай сама иди и купи, а тези ги остави на майка си. Късмет в училище! Гледай си детството и не обръщай внимание на разни хейтърки.
*Д*

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7f9957be08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Нямам какво повече да пиша (аз съм коментатор 6 и 7), само ще ти пожелая айде да не е по-гадна от тебе... ама да ти се роди АБСОЛЮТНО същата дъщеря, каквато си ти сега!

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c1228648bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   офф хора стига сте я убижда ли само псувате народа. Засрамихте цяла българия а аз мразя хейтърите подкрепям номер 10.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4e582018ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Така, понеже много се ядосах на коментиращите хейтъри съм допуснала грешка - вместо да напиша, че копринените превръзки не са добри за здравето, съм написала памучни, но мисля, че от следващата част на изречението се разбира какво съм имала предвид. На коментиращите ще пожелая по - малко злоба, а на авторката едно прекрасно детство.
*Д*

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 450a8ebe1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ти някога замисляла ли си се за другите.
За децата който просят по улиците?
За децата който родителите им ги бият?
За децата който лягат гладни вечер?
За децата който умират от глад?
За децата който няма къде да спят?
За децата който са по домове?
За децата който нямат майки?
За децата който нямат бащи?
За децата който са болни?
За децата който имат някой недъг и това определя целия им живот?
За децата който живеят в мизерни условия?
За тези деца който не знаят какво е компютър, но пак са щастливи?
Мисля, че ти си една разглезена пикла знаеш ли?
Сега седиш на топло у вас. Пред компютъра/лаптопа и си пишеш историята, че не си избрала сама превръзките си?
Не се ли замисли малко?
Майка ти е отделила време за теб, а ти да се отнесеш така?
Не ти ли стана малко гузно. Обичала да си избира всичко сама. Ако имаше едни дънки и една блуза за училище, един химикал, ако имаше само един чифт обувки за всички сезони, ако нямаше пари за безалкохолни, ако нямаше интернет, компютър/лаптоп. Изобщо нямаше да се притесняваш за това какви превръзки имаш?
Но и има хора имат всичко това :
Дрехи, компютър/лаптоп, дрехи, обувки, и въобще това което имаш и ти, но не са седнали да се оплакват какви са им превръзките нали?
Защото те са благодарни на родителите си.
Знаеш ли?
Затова ти казвам, че си такава и като за първи път си имала цикъл откъде знаеш кой са по добри?
И тя лично не харесвала!
Проблема е, че едните са по - евтини, а другите по-скъпи.
Към коментарите : 5, 10, 13, 12-
5, 10, 13 - Ти си същата като нея.
12 - И защо да сме засрамили цяла България, че и казваме истината ли?
Смешни сте, честно
Момиче на 14 години

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker