Имам проблем с момичетата, не знам как да контактувам с тях.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам проблем с момичетата, не знам как да контактувам с тях..
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3398 пъти
Здравейте, момче съм на 15 години и досега съм имал само 1 гадже преди 2 или 3 години, когато тогава бях по-отворен и забавен, а сега съм голям пън..
Много пъти ми се е случвало приятели да ме викат да излизаме някъде по центъра и аз съм предпочитал компютъра пред другото, и искам няколко съвета на различни тематики към момичетата и не само..

1. Искам да си хвана някое момиче, което да не е някоя отворена и само да се прави на недостъпна, а искам момиче което да се забавлява с мен и да бъде искрена с мене.

2. Какво биха мислили приятелите ми, ако си хвана приятелка? някой от приятелите ми вече си имат гаджета, дори имам приятели, които вече не са девствени..
Проблема ми е, че доста съм се затворил в себе си напоследък, то живота ми е една скучна дилема.
От вкъщи на даскало от даскало на вкъщи и някой път събота и неделя излизам с приятели..
Не съм грозен, е не съм и цвете за мирисане, но изобщо не контактувам с момичетата, а поне тези които познавам чакат момчетата да направят първите стъпки..
Преди години са ми казвали, че по 4-5 момичета са ме харесвали и то само заради това, че съм бил себе си и съм се забавлявал много.

3. Станал съм доста зависим към компютъра и както написах по-нагоре, че понякога предпочитам компютъра през приятелите, а това не е на добре

И като за последно ми предложете как да завържа някой разговор с момиче, понеже съм станал адски срамежлив, наскоро едни момичета ме попитаха как се казвам и аз издъних някаква глупост и после се ядосвах затова..
Мерси предварително, чакам вашите предложения!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: c717140698
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Броточка не се притеснявай просто трябва да спазиш следните инструкции
- компютъра ти няма да избяга по добре излез с приятели може да си се случи нещо забавно и всички в училището ти да ти се кефят
-наистина не се срамувай от момичетата виж някое изскрено независимо от твойта паралелка ли е и ти и предложи нечакаи на тебе да ти предложат а и ако ти предложат ти ще се спечеш и ще мънкаш

и за накрая не се срамувай а бъди себе си както преди време и ще те харесат. Късмет

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3a2d942866
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момичетата хващат момчетата, които ги гонят! .

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8f0f0a7ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Това със срамежливостта е лесно, а с компютъра също. За компютъра, направи така: Като те поканят, колкото и да ти се седи, отиваш, ще прекараш някой друг час и ще видиш, че е по-забавно. И аз бях с компютъра така, но сега почти не го пускам. :)
За срамежливостта правиш така: Ако в някой час седиш до момиче, говорете си нещо и така. Като станеш риятел с момиче, с всички е лесно (дори с тези които харесваш). Аз направих така и с момичетата си говоря по-лесно от момчетата. :P Намерете сходни теми, разкажи й нещо интересно което ти се е случило и така... :)

От: "Един тринайсетгодишен"

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a52a4be73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   По въпрос №1-Гаджето не е риба, не се лови. За тази работа трябва да се харесват и двамата, а кое момиче те харесва, това вече е лесно. Когато харесваме някого използваме всяка възможност за близост с него, макар понякога да не избираме най-правилните начини и да го правим с обиди или груби закачки. Мъжете и жените реагират по еднакъв начин когато харесват някого-търсят всяка възможност за близост с него. Замисли се кое момиче ти обръща повече внимание пък било то дори и с някакви не особено сполучливи закачки.
По въпрос №2-За приятелите ти. Не разбирам, те ли ще ходят с момичето или ти.
По въпрос №3-Щом ти харесва, виси си на компа, само да знаеш, че той не може да целува, прегръща и т.н.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d22a31b88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хей :) Почакай още малко и ще намериш правилното момиче, бъди себe си ЖИВОТА Е ЕДИН СЕГА СА ТИ НАЙ-ХУБАВИТЕ ГОДИНИ :)))

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a3c963267b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Отпусни се малко,знам че това няма да е лесно,но може би има точно такова момиче каквото търсиш пред очите ти,но не може да говори с теб,защото си мисли,че ти не искаш да говориш с нея.Женската логика е сложна работа,повярвай ми ;д А относно приятелите ти въобще не трябва да се комплексираш от тях.Аз също съм на 15 и повечето ми приятелки не са девствени,а аз съм,но не бързам за никъде :) Просто изчакай.Отпусни се малко и започни да говориш с момичетата,както казах вече.И може би ще се намери това момиче,с което да изгубиш девствеността си :) А относно компютъра-прекарвай време пред него,но не прекалявай чак толкова.Излизай,запознавай се с нови хора и така :) Как да заговориш момиче-еми лесно е ;д Отиваш при нея и започваш да е питаш примерно кво става а-у и ще завържите разговор.Друг начин е,ако някой твой приятел е по-близък от теб с някое момиче когато той отива да я заговаря,върви с него :) Говорете си тримата и това е :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cce3562104
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   не е толкова сложно, просто се отпусни.. и момичетата са хора все пак... успех! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3394bdf7f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Здрасти, махай компютъра, започвай фитнес или да тренираш нещо и ще се оправиш. По възможност си изтрий/продай акаунта/играта, за да нямаш повече ядове с компа.
XII

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 13cff8e59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Реалния живот може да бъде много по-забавен от една компютърна игра, няма смисъл да седиш за да играеш. Излизай си с приятели, ще ти е много по-забавно. Дори вечер, когато седиш на компютъра вместо да играеш игри, използвай времето си за социални мрежи поне, например да се запознаваш с нови момичета ( някой ще кажат че е детско, но от там може да започне най-спокойно, даже няма от нищо да го е срам). Това е от мен. Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 3cfbf09ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей,
аз съм момиче колкото теб. Мога да ти кажа че да си девствен не е престъпление:) дори е хубаво защото на нашата възраст повечето се мислят за много големи (аз съм девствена също). Нямаш проблем просто излизай повече и вместо компютъра в който си влюбен ходи на фитнес запознавай се с момичета, бъди по-контактен :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5cb8aa116a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Ами щом като си срамежлив и обичаш да стоиш пред компютъра защо не пробваш да си пишеш с някое момиче от училището ти така няма да те е срам докато си пишете а после може и в училище да си говорите... Така ще се започне.
Давай смело.. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 4d9efbabfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Проблема ми е, че когато говоря с момиче се паникьосвам и не мога да обеля 2 думи пред нея, а относно спортуването - тренирам фитнес и стреет фитнес, но дори това пак се чувствам неловко пред момичетата..
- от автора

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2e87f21c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   На колко си и от къде си. Мога да ти бъда приятелка ще излизаме от време на време за да можеш да свикнеш да общуваш с момичета.
-Момиче, 15 г.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4d9efbabfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   до N 15
На 15 съм от град Велико Търново, но ти със сигурност ще си от друг град и не знам как ще стане.. :
- Автора

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: eedea879d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   До автора и при мен е така особенно със компютъра но аз го предпочитам само защото съм получавал тормоз от съучениците си и спрях да излизам откакто станах 4-ти клас сега съм 9-ти и все още не ми се излиза предпочитам си компютъра ако пък ми се случи за излезна то тогава се чувствам като излишен нито говорят със мен нито нищо и кфа ми е файдата че съм излезнал и си викам по добре да си бях останал вкъщи но както и да е това е за мен си... Аз ти препоръчвам да започнеш да тренираш някакъв спорт футбол, Баскетбол, Волейбол и т. н. също опитай се да забравиш компютъра наистина не е на добре постоянно пред него особенно като не си свикнал като мен аз от 3 годишен седя по цял ден и цяла нощ и хич неми пука :Д не препоръчвам на никой да става като мен само компютър да го вълнува защото идват и проблемите... както казах ходи тренирай 2-3 спорта и ще си зает няма да се занимаваш със компютъра това някой момичета си падат по спортисти ;]]

Дано съм ти помогнал :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e4b0783ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Същият проблем при мен аз съм и дебел, но вече открих решение и то е само едно ( и на тебе ще ти помогне )... ВОЛЯ!!!!! ! Не че те мързи да излизаш с приятели отколкото на компа цял ден, ами липсва ти воля... примерно ако ти звъннат, напъни се само да се облечеш и то вече ще ти се иска да довършиш започнатото :) ето сега.... аз утре се записвам на фитнес и не ме мързи точно, защото ще се напъна малко и ще довърша започнатото.... та относно срама.... започни от стъпка на следваща стъпка.. става бавно, но ефективно И не забравяй!!! НАЙ-ВАЖНОТО Е ХАРАКТЕРА И КАК СЕ ДЪРЖИШ С МОМИЧЕ!!! и те са хора а не както Номер 1 (все едно си на риболов ) Та последното ми изречение е... Излизай с приятели, запознавай се с момичета, като започнеш"Здравей, как се казваш, на колко години си, кой е твоя любим цвят... " и т. н. УСПЕХ!!!
Х.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5c4b35acfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Това за социалните мрежи е добра идея. Някъде ноември 2012г. започнах да си пиша с едно момиче по facebook, което беше от моето даскало само че в друг клас. Е... 7 месеца по-късно станахме гаджета, излизаме по често, харесахме се и така. Давай смело, нищо не губиш ;)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c1fc19ecc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Много ми е интересно, такива като номер17, себе си не са оправили а дават съвети на други!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c1a8f48e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Здрасти, ще ти дам няколко съвета.
Първо, няма никаква причина да се срамуваш да говориш с противоположния пол. Момичетата не са с нищо по-различни от момчетата и това вътрешно притеснение е само твое усещане, което е най-добре да изкорениш (но не дотолкова че да се превърнеш в кретен). Някои момичета не харесват прекалено самонадеяни момчета. Освен това, да не ти пука дали приятелите ти си имат гаджета или не! Ти ще си намериш когато му дойде времето. А това да си соло за по дълго време даже привлича момичетата. Така създаваш една мистериозност около себе си и караш тези, които те харесват да размишляват ден и нощ.
Когато се събереш с дадено момиче гледай да не я лъжеш и да не флиртуваш с други зад гърба и. Това няма да и се хареса и най-много да те зареже.
Колкото до компютъра, остави го. По-добре се захвани с някакво изкуство и бъди творец! Така хем ще правиш нещо смислено, хем ще те ухажват повече!
ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ! И дано коментарът ми ти е бил полезен :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5a653973d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Малко хора виждам, които да тренират и фитнес и стрийт фитнес. Аз тренирам в зала и съм забелязал, че между хората които тренират в зала и лостаджиите има доста триене. Нещо като два различни футболни отбора. Иначе, за релеф лостове, за маса фитнес.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 926f7e975c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Съвет от мен бъди себе си;)Хубаво е да бъдеш себе си, а не някъкъв отворко правещ се на голям "Мачо" :)))А и между другото оставяй компютъра!! Живота е по-важен

Съвет от момиче;))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f18ab0d686
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Имам съвет. При мен действа поне.
Имаше едно момче, почти не го забелязвах. По едно време той започна да завързва разговори и да ми обръща внимание. Стана ми интересен, захаресвах го и станахме гаджета (още сме).
Та съвета ми към теб е когато мернеш някое момиче му обръщай много внимание, дори и да те отблъсква! Това ще ти помогне да станеш по социален, да се отпуснеш. Успех!
Ива

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker