Тормоза в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тормоза в училище
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1864 пъти
Здравеийте! Искам да ви попитам дали можете да ми помогнете? Относно това всички да те мразят и ненавиждат, да ти говорят зад гърба щом излезеш.. Поради факта, че не споделяш общи интереси с тях и да харесваш това което те харесват. В смисъл проблема е че никой от класа ми не иска да ми бъде приятел/ка. Допреди месец ме мразеха заради това, че съм ги разболяла с шарка. Сега проблема е че съм дебела. Да така е, не отричам, но правя опити да се променя. Постоянно ми казват, че съм тъпа, защото когато госпожата ми зададе вапрос и попитах една дума едно момиче каза - тя не знае английски. Не е така. Постоянно общувам с деца които са от англия и се разбираме перфектно.. Живота ми е съсипан.. Всеки ден лицето ми е подуто от сълзи... Моля ви помогнете ми! Това чувство е отвратително... :'(
момиче (14)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 04575c767c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Децата са жестоки. Опитай се да намериш нещо с което да се занимаваш, запиши се на някакъв спорт и бъди редовна, там ще срещнеш приятели след време и ще влезеш във форма, освен това ще те разсейва от проблемите в училище, а като не им обръщаш голямо внимание, другите деца ще изгубят интерес да те тормозят и всичко ще се оправи. Освен това след няколко години ще завършиш и тогава няма да си спомняш дори. Недей да отлагаш спортуването, наистина помага невероятно.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 17a4468c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега, не могат да те задължават да харесваш същите неща. Обаче не разбрах какви са техните интереси? Не е трудно да се досетя, но бих искал да споделиш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f5de4a9dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мила, разбирам те напълно.

В тийн годините си имах ужасен, огромен нос, бях класически зубър и повярвай ми - това не ме правеше популярна. Носа отдавна го оперирах и забравих, но друго искам да ти кажа. Аз лично наистина тогава приложих необръщането на внимание /както те съветва и № 1/ и подейства - оставиха ме на мира. Става въпрос за типично квартално училище пълно с гамени. Дружах и още поддържам връзка само с няколко съученички. Завърших успешно, също висше, за операцията споменах. С гордост мога да заявя, че сега ако ме видиш няма и да предположиш колко плаха и смотана съм била. Същевременно съученичките тогава минаващи за хубави и отракани вече са развлечени лелки - домакини, с професии като продавачки и сервитьорки. Знай, че всичко е временно, това не са важните хора за теб, че да плачеш заради тях. Важните ще дойдат по - нататък и ще те приемат каквато си. Започни да се харесваш, направи си нова прическа, нов маникюр, не се страхувай да носиш дрехи, които харесваш - на първоначалния етап не твърде по теб, казваш, че си пълничка. Човек, който излъчва самоувереност и самочувствие не предразполага да бъде тормозен. За спорта също споделям мнението, може и да са танци. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 735e2a59f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все някога ще намериш някой, който да те цени и уважава. Не се връзвай на онези мухльовци, избиващи комплекси.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bec2f00c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Каквото и да направиш едва ли ще спрат да се отнасят така с теб. И да отслабнеш и да научиш английския перфектно - нищо няма да се промени. Просто първото впечатление е най-важно и щом веднъж са усетили, че си чувствителна и уязвима няма да те оставят на мира. Пък и честно казано не мисля, че трябва да се променяш заради когото и да било. Има хора, на които им харесва да тъпчат околните - някои го правят от скука, други избиват комплекси. Моят съвет е ако имаш възможност да се преместиш в друго училище и да започнеш начисто. Като този път още от самото начало покажеш на съучениците си, че без значение дали те харесват или не, ще трябва да те уважават и да се съобразяват с теб. Ако пък не можеш или не искаш да се местиш просто се опитай да не им обръщаш толкова внимание. Желая ти успех:) А и още нещо - забранявам ти повече да плачеш заради тея тъпи нещастници!
Момиче 19

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c7d685b702
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всъщност няма значение какво ще правиш или каква ще си-дебела, слаба, висока, ниска, тъпа и т. н., те винаги ще те мразят, не заради това, което си, а защото СИ ТИ. Поогледай се в класната стая. Ще видиш как "По-отворените" правят неща, които ако направиш ти ще се изсипят куп подигравки.

А това всичкото е, защото не те уважават. Не можеш да ги накараш да те харесват и да ти бъдат приятели, но ги накарай да те уважават. Не започвай да им се правиш на отворенгяс, защото ще станеш по-смешна. Просто започни да уважаваш себе си и ще започнат и те. А след това идва всичко останало.

Ж16, лично наблюдение, започнах да уважавам едно момиче от моя клас.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5b4a13f6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сподели с родителите ти, те най добре ще знаят как да постъпят, знам че ще ти е трудно, но направи крачката, те са единствените дето ти гледат доброто, не им спестявай нищо, дано помогне.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9b54da9242
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   N2 ами секс . постоянно само и единствено за това се говори... ;( и за това на ко от нашия клас колко му е дълъг...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker