Била ли ни е истинска приятелка или само се е преструвала? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Била ли ни е истинска приятелка или само се е преструвала?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1706 пъти
Здравейте! Първо искам да започна с това - порових се в сайта и открих теми, касаещи неприятните митове в приятелството, но така и не открих във всичките тях отговор на проблема който ще Ви представя по-надолу. Моля редакторите да публикуват историятa ми. Наистина съм в безизходица. Също както са в безизходица и останалите ми приятели.
Преди 3-4 год. се сприятелих с 3 момичета - М., В. и Г. От тогава станахме ужасно близки и винаги за всичко си споделяме (въпреки че аз съм от Пловдив, М. е от Пазарджик, а В. и Г. са от София). През всяка една почивка или ваканция са в Пловдив и се виждаме, излизаме, е - естествено, че когато не са тук излизам и с други приятели. Но те са ми най-близките.
Да карам по същество.. От Нова година до този момент Г. се държи ужасно с нас трите - винаги гледаме да се съобразяваме една с друга, да пазим споделеното на сигурно и да се подкрепяме. Тя започна да не го прави. Например - много се радвах за един мой огромен успех в училище и останалите момичета споделиха радостта ми, а Г. ми заяви, че вече не я вълнували моите "безсмислени" занимания.
Имах проблем с приятелят си и всички ми даваха съвети, за да се оправи връзката ни, само тя си мълчеше или ми повтаряше - зарязвай го най-после тоя мухльо и тн. В края на краищата след година заедно скъсахме и още ми е тъжно, липсва ми. (не беше защото тя ми е казала да направя така - напротив, той ме остави). Това стана преди 2 месеца и се оказа, че тя му е наприказвала хиляди невярни неща за мен и го е настройвала с/у мен...
Започна да се държи вулгарно - да псува наляво-надясно, започна да пуши, да ходи по дискотеки и да се напива като свиня с извинение (а е малолетна! ). Започна да издава споделените тайни на странични хора. М. и аз най-много пострадахме заради това.
Аз, М. и В. решихме да крием някои неща от нея, защото тя започна дословно да ги разказва на всеки. Съгласете се, че на никой няма да му е приятно това. В крайна сметка тя се усети, че и спестяваме това-онова и започна директно да ни нахлува в личното пространство. Вчера М. ми каза че тя и е влизала във профила във Фейсбук в продължение на месец и се е ровила из съобщенията и с мен, с В. и с други хора. И естествено, след като я попитахме си призна. Основен тезис беше, че сме я карали да се чувства като 3 колело в цялата тази история и, че щом сме били толкова отракани, че да си позволим да крием неща от нея щяла да издаде всичките ни тайни. Не, че откакто се промени прави нещо, различно от това..
Това ни вцепени и сега сме в задънена улица - не знаем как да постъпим и с нея, и със самите нас. Мислихме заедно как да постъпим колкото можахме, но не успяхме да решим каквото и да било. Искам да върна старата Г. Толкова спомени имаме с нея. Изведнъж всичко се пре*ба! Съжалявам, че историята се оказа толкова дълга. Моля Ви да бъдете така добри и да ни дадете съвет. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8a807eba9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, опитайте се да й обясните ситуацията, в която сте попаднали смятам, че ако се опитате да поговорите с нея може да се промени, но не очаквайте всичко веднага да се случи, може даже, ако видите, че тя има нужда може да й помогнете.
АКО обаче видите, че не става да се говори като хората с нея оставете я малко време и, ако е истинска приятелка ще се върне, ако не приемете реалността.
А доколкото за споделянията, ако е била истинска приятелка няма да ви предаде. Няма смисъл да й се молите може би не го заслужава.
Просто си сменете паролите навсякъде и се надявайте да не ги разбие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker