Кола маска :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кола маска :)
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2380 пъти
Здравейте.
На 13 съм, момиче (очевидно? ;д) и бих искала да Ви попитам някъде в Младост 1, 2, 3 или 4 да знаете козметичен салон или магазин, от който да си купя нагревател, топла кола маска, лентички?
Проблемът ми е, че ръцете ми са като на върколак (леле, ужасно грозно е), краката не са чак толкова зле, но лятото или през топлите дни ще ме е срам. :) Или знаете ли някакъв лесен начин за премахване на силното окосмяване в зоната на ръцете и от колената на долу? Не съм добре запозната с това, може да Ви се стори. Бих казала на мама, но ме е някак си срам да й кажа "Мамо, може ли някъде през пролетта, така де, като се затопли да ме заведеш на козметик за кола маска на ръцете и краката? " затова предпочитам сама да отида. О, и за оправяне на веждите? Веждите са ми добре, скубала съм си ги, мога, но искам да имам любимата ми форма - http://makeuppro-online. com/popup_image. php? pID=1833&image=0. Извивка #7. Възможно ли е за малко момиче като мен такива вежди? :)))
Благодаря Ви много предварително, моля, без излишни коментари от сорта "Много си малка, Как ще те е срам да кажеш на майка си?? на 13 и веждите ще си оправя... "
:)
П. П. - Усмихвайте се повече!!! Моля администраторът да добави тази История, важно е за мен. :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 36521202d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И от какво те е срам? Странно е че майка ти не ти е казала и не те е завела на козметик. Има един малък проблем и той е, че при кола маска на ръцете се появяват пъпчици, когато започнат да набождат космите. Аз така направих и като видя майка ми полудя и ме заведе на лазарна епилация, така ме води в месеца веднъж, после на 2-а месеца и така поне година някъде- не помня. Направи ми и подмишници и триъгълник. Преди това бях още в 5-и клас тя с епилатор ми изчисти краката и подмишниците. От тогава крака и подмишници почти нямам, аз съм руса и не се виждат почти, но пък имах доста косми/поне според мен/, щом и Мама сама ги изчисти, аз ревах, ритах я, но тя каза, че нетрябва да съм космата- при това съм момиче, ама за ръцете много вика- когато ги изчистих така и ми видя пъпките- ама мнооого, мислех, че е луда- сега разбирам защо- защото и кожата ми е много тънка, нежна и прозрачна. На краката такива проблеми не бях имала. Така, че кажи на майка ти.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2ee63aea1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много ми е било чудно точно пък ръцете защо си ги обезкосмявате? За краката, подмишниците и триъгълника разбирам, ама какво ви пречат ръцете... Никой няма да тръгне да ви се смее и обижда.
Момиче съм.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b5913a10b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката е. Към номер 2 - как защо? Момиче/жена като върколак в ръцете е много красиво и впечатляващо! Как не се сетих...
Само да отметна - 2 момчета са ми се смеели, 4 момичета също. Не искам да се изчервявам ОТНОВО, затова Ви попитах кротичко за помощ. :) Лек ден!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b262684618
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи на майка си, няма нищо срамно. Всички се обезкосмяваме, няма лошо и че искаш да си оправиш веждите, нормално е, вече не си малка, а космите няма просто да си паднат. Аз на краката и веждите ги махам от почти 12 годишна, ръцете не съм. Щом имаш нужда кажи на майка си, тя ще ти каже при кой козметик може да отидеш. Късмет :)

Момиче на 15 години.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5e4e8425f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ей, много са ми интересни момичетата като почнат: "Ама защо си ги махате космите на ръцете... " ама защо това, защо онова... вие като имате 5 косъма на кръст и ви е лесно... :D Замислете се, че има и момичета, които наистина имат проблем с окосмяването и това го знам по себе си... и на мен са ми се подигравали като по-малка (даже точно около 13 годишна възраст), че имах косми по ръцете и че веждите ми не бяха оскубани...
Та, към въпроса на момичето:
Мила, няма нищо срамно и проблемно да кажеш на майка си да те заведе на козметик. Дори си мисля че ще се чувстваш по-добре и няма да ти е толкова притеснено... все пак и тя е минала по този път, чудесно ще ти каже всичко и ще ти помогне. Ако отидеш сама ще си наистина притеснена и няма да ти е добре... затова отиди с майка си, най-добре би било. Или ако имаш някоя наистина близка приятелка, от която не би те било срам. :)
Успех!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b14ff2e250
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   аз сам на 10 и ходя на кола маска и си правя веждите

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d705bc7b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз подстригвам космите по ръцете с малка ножичка, след което ги изрусявам с изрусител. Изрусителя си го купувам от козметика, към 1, 50 струва. Така те стават светли и почти незабележими. Космите на краката и подмишниците си ги махам с епилатор, но ми стават рани и косъмчета които растат наобратно изтисквам ги има гной и направо ужас е, обаче поне нямам косми. Колкото до веждите, сама си ги правя. Когато родителите ми ми видяха веждите крещяха ужасно много, а аз ревях и т. н. И сега пак продължавам сама да си правя веждите, въпреки че всеки път щом допре въпрос до това - родителите ми крещят, понеже майка ми никога не си е скубала веждите и вика аз не съм пък ти ще си ги правиш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bedfe2c954
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пробвай с някакво кремче от аптеката стои 5/10 минути намазана и после с някаква шпатолка ги изтъркай и те парат и не излизат околко месец ;д и не боли

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b5913a10b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря на всички!!! Много сте мили :) Мисля да кажа на мама или да си купя както номер 8 спомена - кремче. ;д Веждите са ми добре за сега, но искам друга форма, а не мога сама. Предполагам козметикът може да ги оправи.
Благодаря искрено на всеки.
-Авторката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker