Не се вписвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не се вписвам
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2634 пъти
Аз съм момиче на 15 г. и просто чувствам, че не мога да се впиша сред връстниците си. Още в прогимназията ме тормозеха и ми се подиграваха. Защото учех и изкарвах отлични оценки, защото не си изправях всеки ден косата, защото не се гримирах както другите момичета. Почти всяка вечер се прибирах разплакана. Не разбирах с какво съм заслужила такова отношение. Всички само искаха да преписват от мен, а същевременно само ме обиждаха и ме тъпчеха. Спомням си, когато в пети клас отидох с изправена коса и спирала. Това бяха единствените 2 дена от 3 години, през които всички се държаха добре с мен. Сега съм в гимназия и вече никой не ме тормози, имам си приятели, но някак си не успявам напълно да се впиша. Всички ме намират за странна като разберат например, че не ям месо, че се интересувам от здравословно хранене, или че практикувам йога и ходя на опера. Съучениците ми често си се събират на домашни партита, излишно е да казвам, че мен никой не ме кани, просто съм им прекалено задръстена. По коридорите в училище постоянно виждам момчета и момичета как се целуват и се натискат. Аз никога не съм имала гадже. Не мисля, че съм толкова грозна. Висока съм 1, 65, 50 кг с кестенява коса и пъстри очи. Нито съм глупава. Отличничка съм, искам да уча в чужбина. "Готините" момчета изобщо не се интересуват от мен и ме гледат сякаш съм някакво извънземно. Не че си умирам за тяхното внимание, но понякога просто се чувствам самотна и неразбрана. Ще намеря ли някога човек, който да ме харесва такава каквато съм?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8705c49ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естествено, че ще намериш. Не говори глупости. Той е там някъде и вярвай ще го срещнеш, просто още не е дошъл точния момент, просто още е рано. И аз бях така.. години наред и ето че той се появи, по най-неочаквания начин и преобърна живота ми. Правилното момче за теб, което ще те радва само с присъствието си, с което ще се чувстваш щастлива, което ще те разбира и подкрепя. Ще те харесва по всякакъв начин. Вярвай!!! А относно това, че не вписваш.. ами просто търси хората с които си себе си, не искай да си нещо което не можеш. Намери приятели които те разбират и подкрепят, с които ще се забавляваш и които няма да те предадат. Не е лесно да ги намериш, но ако достатъчно силно го искаш.. с приятелите ми и с него <33 аз съм себе си, забравям за всичко, забравям за проблемите си и просто се наслаждавам на живота!! Вярвай винаги има хора за които ще си всичко и които ще те ОБИЧАТ винаги!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f219e5d786
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Я се огледай наоколо. „Готините момчета“ ги остави, след 5 години за нищо няма да стават, освен ако не са синове на някой си, но и тогава за нищо няма да стават като личности. А след 10 като почнат да отвъртат шкембетата и да чакат жените да ги издържат пък съвсем.

Та огледай се наоколо и сигурно ще намериш поне 5, които всъщност те харесват, но ги е страх да ти го покажат, понеже вероятно или и те са от „задръстените невписващи се“ като теб, или просто са глупави и незрели и ги е страх какво ще каже тълпата, ако проявят интерес към теб.

Ти си на 15. Съвсем скоро за теб идват толкова добри години, че ще ти се замае главата ;). В гимназията човек има огромни социални контакти, но те са невероятно лимитирани и стадни. Личностните качества тепърва се развиват. Съвсем скоро тинейджърите започват да се превръщат в зрели хора, да проявяват интерес към неща, различни от друсане, секс, пиене и кой/коя е алфата на класа. Ти просто си започнала да съзряваш психически малко по-рано :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a4d3584883
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Това е гимназия, не го взимай навътре. Знам за какво става въпрос, вероятно сме и набори, зависи кога точно си родена. Просто живота на тези години е леко... не мога да кажа сложен, но филмиран, да.
Всеки се филмира, взимат нещата прекалено на сериозно, приемат другите прекалено близки и лепват етикети за закуска и вечеря. Вероятно си красиво и умно момиче, с хубав характер и с много интереси, просто никой не го е забелязал. Отивам някъде с приятел, пуска си фейбука и стоя и гледам как чисто и просто псува един по един "близките си" приятели. Започвам да се чудя, колко хора го правят и с мен... трудно е да се повярва, но си е факт, че това представлява животът сега.

Ще ти дам един съвет. Бъди себе си, но го показвай по техния начин. Ти си чудесна, именно защото си това, което си, а не това, което другите искат да видят. Просто го приеми за лека измяна в истината. Обичаш операта? Това не е лошо, но малко хора ще го разберат, затова просто кажи, , Аз пък ходя на опера, колко му е да изтърпя няколко часа пеене и сценична игра, ако не струва, поне ще се посмея, ако става за нещо, още по-добре"... или пък това с месото "Никога не съм можела да го ям, просто така съм свикнала, прилошава ми и това е. Някои хора не се докосват до гъби, а аз до месо. "... а за външният ти вид, , Аз пък се приемам за красива и без грим, и без прическа :) ".. ученето, , Нашите очакват от мен висок резултат, а и аз не искам да си преебавам оценките, ей така, следователно уча и толкова. ". В крайна сметка, ако някой ти каже нещо, просто му се усмихни и го питай с какво толкова му пречи това нещо и след като му е такъв глобален проблем, защо не се махне от теб. Не показвай слабост, не показвай, че ти пука и не го мисли толкова. Момчета има много, все някога, някой ще те хареса. А ако те хареса заради това което си, ще бъде още по-добре. Не се притеснявай и си живей живота. Така или иначе ти се налага да бъдеш в такава среда, поне гледай да не бъде враждебна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c7accae4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В тази възраст е така:) И това ще отмине.
Но не се променяй заради тях, ти ще се справиш в живота по-добре от тях. Всичко ще се нареди от самосебе си.
Знам, че не е приятно. Занеш ли, на твойте години и аз бях така. Определях се като невзрачно момиче, на което почти никой не обръщаше внимание. То и това премина с възрастта:) Сигурнасъм, че и при теб ще се получи така. Тогава те ще съжаляват, че са се отнасяли с теб така!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 694781ea45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ах, ах аз също съм момиче на 15. Смених училище защото ме тормозеха в новият клас ме използват за преписване. Непрекъснато ми се подиграват познатите, че нямам гадже и ми казват-Ти пък я мълчи не си се целувала с момче дори! Казват ми приятелките, че не ми споделят защото не разбирам от любов, а да не говорим какъв тормоз е, че не пия и не пуша. Всяка нощ когато остана сама плача. Тежко ми е, но никой не ме разбира. Аз съм смотана, не гримирана и с не изправена коса! И аз мечтаех за момче, но вече не!!! Не искам никой искам просто да ме оставят, свикнах, че ми е писано да живея без любов. Успех от мен наистина!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8c4ccefc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравей и от мен, Момиче! Как ще се впишеш в училище, кото съучениците са недорасли, като се страхуват от теб, от знания, умения. Съвсем скоро, когато отидеш да учиш там, където искаш ще си намериш и срадата- истинската среда, приятели, любов. А сегашните ти съученици, ще са едни утрепки имащи ВиШо и ще се чудят как да си устроят живота или ще се чудят кой да ги издържа. Така, че горе главата и успех! Ще бъдеш много щастлива и успяла и тогава ТЕ ще те търсят за да има с какво да се хвалят, че са имали такава съученичка...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d9d31e5319
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А ти защо гледаш фульовците и "готините" момчета.. знаеш ли колко красиви момчета, но малко по-нормални и не се фукат като другите чакат момиче като теб? Намери някой такъв, заговори го.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker