Заради него не мога да понасям красивите жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Заради него не мога да понасям красивите жени
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2411 пъти
Здравейте. Пиша си с едно момче от 1 месец харесваме се и така.. дълга история. И двамата имаме регистрации в сайта tumblr много от вас предполагам го знаят ако някои не го знаят това е сайт за картинки (няма значение какви). И така знам, че няма мъж, който да не се загледа по красива жена с хубаво тяло и т. н, но аз изпитвам някаква зверска ревност като започне да качва красавици с хубави тела и като ги гледам колко са красиви и аз никога просто никога няма да съм перфектна като тях започвам адски много да се дразня. Преди съм си казвала на някой модел, който видя ''о колко е красива'' без някакви лоши мисли, а сега като видя красиво момиче/жена полудявам и не ги понасям. Моля дайте някакво мнение или съвет, защото постоянно търча в страницата му да видя какво е качвал и да се подразня на някоя мис перфектно лице и тяло. И съм му казвала, че не мога да съм като тях и т. н той ми е казвал, че аз съм била перфектна за него, но продължава да си ги качва.... откачам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: b3ff153342
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами виж щом той е казал че си перфекната за него няма защо да се притесняваш. Всяко момче би харесало едно хубаво тяло на картинка.. какво от това.. казал е че ти си единствената.. мисля че трябва да му повярваш.. а може би той просто иска да провери дали ревнуваш, много момчета го правят! Не се притеснявай :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e1bb873375
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момичее.. колкото и да те харесва всички мъже са едни и същи.. просто ги качва тия жени, но не че го кефят.. абе и аз незнам просто така.. да ги има.. иначе ти си единствена за него, спокс

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 25d14a2dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Момиче, осъзнай се. Той харесва теб, с теб е и това е важното. Надали мис тяло може да излезе от екрана и да му се отдаде. Това е нормално, ако примерно видиш някоя снимка на някой хубав батко, с хубаво тяло и лице и просто е симпатичен няма ли да ти дойде на акъла "сладур". Не взимай нещата толкова на сериозно. Ревността разделя хората, това е като отрова, не си го причинявай. Ако ревнуваш, просто се шегувай. Слагай усмивки, целувки и смеещи се емотиконки и му казвай, че ревнуваш, кажи му че и ти можеш така, закачай се с него, шегувай се, лигавете се, той ще спре да качва след време. Или пък като каже нещо за някоя друга просто се усмихни и кажи нещо от рода на " Ммм, да, но ти си с мен" със закачка и го целуни. Нормално е да ревнуваш, просто се научи как да го понасяш, че да не го отблъснеш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3db0928074
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се притесняваи ние мъжете сме така. Винаги не ни достига, но щом момчето е казало, че си перфектна за него какво повече! Усмивки и главата напред. Грозни момичета на този свят няма, сигурен съм че си страшна мацка и пича е късметлия.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ccf9fc6571
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Подкрепям номер 3. Дори ужасно да ревнуваш, не го показвай със скандали, цупения и подобни. От една страна демонстрираш ниско самочувствие, а от друга, никой не обича да му опяват. Прави се, че не ти пука или просто го обърни на майтап.
Грижи се за себе си и бъди над подобни неща... с една дума пич. Това се цени от мъжете. :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 85501aa62b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не всички мъже са толкова примитивни. Едно е естетическа наслада, друго - пълно втелясване, мания и публични демонстрации.
Единствения начин да запазиш самоуважението си е този - през целия си живот да избягваш екземпляри, които подронват самочувствието ти. Трябва да се отказваш моментално от тях, защото в противен случай ще гледаш на себе си през техните недооценяващи очи и никога няма да ти е добре ;) А нямаш представа колко окриляващо действа това да си докажеш сама на себе си, че ще бъдеш само с мъж, който гледа на теб като на своята царица. Умните мъже поставят своята половинка си над всичко. Глупаци не ти трябват.

Колкото до лустросаните снимки - знаеш колко са далеч от реалността, и точно за това е нечестно и грозно спрямо партньорката е да им се придава толкова голяма стойност.
Ти сега си във възраст, в която трябва да градиш самочувствие, а не да се отчайваш. Ако намразиш красивите жени заради някакъв мухльо - подсъзнателно ще спреш да искаш да си красива. И ще станеш свита и обикновена.
Затова правилното решение е да продължиш да харесваш и да се стремиш към красивото, а да разкараш този, който се изживява като някакъв импресарио в женския свят. Не е много мъжко, ако се замислиш ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4813264310
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Искам да се развие още тази тема. И обвързаните/женените ли мъже го правят? Нормално ли е?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker