Много е гадно да си сам :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много е гадно да си сам :(
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1781 пъти
Здравейте на всички. От много време си мисля да споделя мойте болежки и най-после се реших...
Никому нищо лошо не съм сторил, но как се завъртат винаги нещата и аз оставам сам... Опитах с няколко момичета, но винаги отговора беше : Не, че си грозен, ама просто не те харесвам. Единственото за, което се радвам е, че имам много добри приятели на, които за всичко мога да разчитам :). В момента даже имам момичета (само приятелки) като дори бях хлътнал по една, но просто си казах, че няма смисъл. Разбирахме се перфектно, смеехме се заедно, движихме (не винаги де) заедно в училище, за какво да развалям взаимоотношенията ни, заради една моя невъзможна прищявка. Истината е, че аз съм (не малко хора сами го казвали) добър, внимателен, спокоен. Тука бих добавил от себе си и прекалено срамежлив. Да спомена, че до скоро бях малко дебел наистина, но започнах да тренирам лека, полека и сега доста от това което бях го нямаше (в най-важната част за мен лицето). Единственото момиче което ми е казвало, че ме харесва беше едно малко, по-малко от мене (с няколко месеца), но наистина (тука ще кажете прекалено претенциозен си) то беше страшно дебело (ама като казвам много, значи наистина много). Вече започвам да си мисля, че наистина съм грозен (наистина имам малко по-голямо чело от нормалното и стои доста отблъскващо). Не знам, но така като го написах се чувствам по-добре, знам че нищо няма да се промени, но се надявам някой ден да с намери някоя, която да ми обърне внимание :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 96b62c4e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   " знам че нищо няма да се промени, но се надявам някой ден да с намери някоя, която да ми обърне внимание :)"

Ами то се е намерила тази някоя, но ти не я харесваш като обем. :) Защо не и обещаеш връзка с едно условие - да отслабне, за да ти се отворят очите и да видиш, че това е любовта на живота ти? :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5f20daa41c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, няма какво да се упрекваш, че си бил грозен и да си създаваш излишни комплекси. Просто не си бил техен тип явно. Любовта ще почука на вратата ти, когато най-малко очакваш! За всеки влак си има пътници, не го забравяй! И аз бях като теб, мислих си, че съм грозна, а то какво се оказа? Срещнах най-прекрасното същество в живота си, когато най-малко очаквах! Гледай да излизаш повече с приятели и т. н. Все някога ще се появи твоето момиче, което ще те харесва заради самия теб, заради качествата, които притежаваш, а не заради начина, по който изглеждаш. Просто бъди самоуверен, излизай повече и ще видиш, че ще има ефект! И аз се мислих за грозното пате, мислих си, че ще си остана невидима, но я виж ти, той ме видя, когато бях невидима, той вижда всичко това, което другите не успяват! Просто бъди себе си и твоето момиче ще се появи! Успех и всичко най хубаво!

П. с. А и бас държа, че си голям симпатяга, така че смело напред и не мисли, че не изглеждаш добре! Грозни хора няма! :)))

Антония:)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0c5415eab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Недей така да се депресираш, никой не е грозен, всеки човек е хубав. Ще си имаш приятелка, бъди усмихнат и добър с околните, с момичетата и с приятелите, самоообразовай се, развивай се , учи, ще видиш, че ще има влюбени в теб. Между другото жена съм на 32, омъжена. Моята най голяма любов-когато го срещнах и се запознахме, не ми допадна като визия, но той така ме плени с поведение, характер, маниери, че се превърна в най харесвания и обичан мъж за мен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b486514d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

4.   Ти знаеш, как се е чувствало момичето и ти си бил на негово място. Дръж се добре защото като порасне може да е слаба и да е по-хубава от другите.. :))

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e1dd55b958
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво да се прави пич? Това положението. Ключовите думи тук са :добър, внимателен, спокоен. Ето това е целия проблем. Казвам го защото от опит знам, че е така. Такива като нас никое момиче не иска. Момичетата не желаят, някой да ги обича или по-скоро разбират обичта меко казано извратено.
Той ме бие и ме обижда значи ме обича. Сега може да започнат тук да обясняват как това не било истина ама аз имам познат, който тренира бокс и бие приятелката си все едно бие мъж и тя е с него вече 7 години и си го обича и не желае да се разделят. Друг познат дърпа грубо и блъска момичетата а те му се радват и усмихват. Има един който лятото направо ми скри шайбата. Каза на едно момиче на 19(той е на 28) каза и:
-Теб ше та еба. (Пред 20 човека)И след 3 дни тя каза, че се е случило и аз го вярвам защото тя се качи в колата му предишната вечер.
Имам един приятел, който пък говори само тъпотии, които аз никога не мога да измисля. Той също има успех с момичетата. И така аз седя сам като кукувица, другите сменят гаджетата постоянно, а аз искам само едно момиче.
Външния ти вид не е толкова от значение. Тези за които ти говоря не са кой знае какво също а като характери са абсолютни кретени, има и мамини синчета между тях ама ейго на постоянно имат контакти с жени. Аз съм опитвал да каня момичета да излезем ама или съм получвал категоричен отказ или направо присмех. незнам какво да ти кажа освен, че историята ми е позната и аз като теб също не знам какво да направя вече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker