Недоверчива съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Недоверчива съм
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 3233 пъти
Здравейте!
Надявам се този път историята ми да бъде одобрена от редактора! Искам да ви споделя моят.
Аз съм момиче на 16 години. От близо месец си имам приятел, който е на 21 години. Той постоянно ми повтаря, че намеренията му са наистина сериозни, но аз се дърпам и не мога да му повярвам. Преди него съм имала връзки, от които адски съм се разочаровала и освен страдание накрая нищо друго не ми е останало! Може би от там идва това недоверия и този страх от по сериозни връзки.

Когато сме само двамата не мога да се отпусна на 100% и да си приказваме за по- сериозни неща. Аз съм девствена и той го знае това... каза, че щял да ме чака и когато съм готова тогава ще го направим..., но истината е, че си мисля, че това скоро няма да стане. Забелязвам как с всеки изминал ден той започва разговор по тази тема, казва ми, че няма от какво да се плаша, не е толкова страшно важното е аз да съм го искала и такива подобни неща.

Напълно го разбирам... знам, че и той си има нужди, но все още не се чувтвам готова и си мисля, че скоро няма и да съм. Някак си не мога да си се представя в тази роля. :Д Може да ме мислите за луда и всякаква, но ме е страх и т'ва е. :Д Страх ме е да не стане нещо да забременея или пък нещо по- лошо... направо ще се побъркам вече!
Само като стране въпрос за секс и веднага се дърпам и не му давам да ме докосва навсякъде. Знам, че още е рано, но й той от рано започна да ме подпитва...

Няма да му пусна скоро това е ясно тъкмо ще видя дали наистина държи на мене или е заради секса... макар, че ми е казвал, че не е само заради това, но аз като все още не му вярвами се съмнявам... Дори когато ми каже: "Липсваш ми" или "Постоянно си мисля за теб" и си казвам на ум: "Да бе да сигурно"..

Преди него ходех с едно момче, което ми се кълнеше, че аз съм това момиче, което е търсел досега, че много ме обичал и нямал да допусне да ме изгуби и още куп такива обещания, но не след дълго нямаше и месец реши, че трябва да скъсаме понеже "съм имала много труден характер" понеже нямаше друго оправдание.
Аз съм зодия близнаци и постоянно си меня настроението много хора са ми казвали, че имам две лица, но това е само докато ме опознаят..., но както и да е!

Исках просто да Ви споделя и да Ви попитам от къде е това пусто недоверие... дано да сте ме разбрали и да не е било много объркано! Благодаря ВИ предварително! Ааа и ако може нека да се включи в коментарите и SFA понеже много смислени съвети дава... много бих се радвала ако ми обърнете внимение! :):):)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: d68dace17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре... това последното (изречение) не го очаквах - наистина...
Та както и да е - сега по темата.

Знаеш ли по - добре да бъдеш недоверчива, (но с граница, разбира се) отколкото някое 16 годишно наивно момиченце.
След връзки, завършили само с болка и разочарование, е напълно нормално да се доверяш по - трудно на момчетата. Може би в главата ти се въртят мислите, че и той ще постъпи така с теб? Тук нищо друго не може да те розубеди, освен той самия. Той е човекът, който трябва да те предразположи на 100%-тово доверие и сигурност. И това няма как да се осъществи ако постоянно ти повтаря колко сериозни са намеренията му, тук вече трябва да се намесват и постъпки, жестове и тн...

Казваш, че сте заедно от около месец, а той вече е започнал все по - често да те подпитва за секс, въпреки, че знае намеренията ти... Е, това ми се вижда малко... прекалено. Нека те успокой, и дори да ти обясни как протичат нещата, но до там. Не е нужно да ти го повтаря и завтаря особенно след като вижда реакцията ти. (А ти продължавай да му я показваш, и дори му кажи, че тези разговори не ти влияят добре).

И аз разбирам, че има нужди, но има и нерви – ще те изчака, особенно след като твърди, че има и чувства.
Плана ти, ми се вижда добър. Не му пускай, докато не се почувстваш готова – един много добър начин да разбереш намеренията му за в бъдеще. Ако всичко, което казва е истина ще те чака дори година, в противен случай след някой друг месец нещата ще приключат... И да ти кажа, по – добре така, отколкото заблудена от думичките му.

Но! – Знаеш, че всяка връзка се крепи най – вече на доверието м/у партньорите, нали? Тук вече ти трябва да се постараеш да изградиш това доверие по между ви, (но гледай да е заслужено). Ако момента на фразата "Липсваш ми" е подходящ, ако е казано по правилния начин, така че думите да докоснат сърцето ти, няма начин да ги подложиш на съмнение. Ако той НЕ се окаже поредния, и намеренията са такива каквито казва, (а това ще проличи в последствие) има вероятност с тази недоверчивост да сринеш основите.
Сигурна съм, че можеш да усетиш кога в думите му има искренност и кога са казани просто така из между другото. И от там нататък това ще повлияе на мислите ти. Може би и двамата трябва да поработите върху това. Опитай се да му гласуваш доверие, като за начало толкова, колкото можеш да му дадеш...

Та... това е. Изчакай докато се почувстваш НАПЪЛНО готова и ако тогава той все още е с теб, нещата ще се получат, защото и двамата ще го искате. Но в никакъв случай не го прави против волята си.
Недоверието ще изчезне, когато ти почувстваш, че той се раздава на макс тогава, когато той е готов да пренебрегне свойте жалания, за да подготви твоите. (А това, отново, ще стане с времето).
(По дяволите, трябва да намаля тези мой "есета"...)
Успех! И без глупости. :)
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 74e78d215a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Малко по малко нещата ще се изяснят ... той не трябва да прибързва толкова, но пък и ти не го оставяй съвсем без никаква надежда! Разбери дали той е човека за теб и дали наистина любавто е взаимна и му покажи в последствие, че той може би ще е човекът на който ще се отдадеш!
Просто седни и си излей душата пред него / но не пресилвай нещата / и му обясни че все още не се чувствош готово... ии там вече той е човека който трябва да те предразположи !

Това е от мен мила ! Успех

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 4fbbf9abab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Миличка, напълно те разбирам. И аз бях в това положение до преди няколко месеца. Повтарях му на моя, че все не съм готова и е рано още, страх ме беше, също като теб, но след време осъзнах, че ако продължавам така, накрая на него ще му писне и ще стане по-лошо.

Колкото и да ти е трудно, не си повтаряй, че не можеш, че не си готова...това само пречи, не помага. Винаги ще си мислиш, че няма да си готова. Но когато настъпи моментът, не отлагай. Кажи си "сега или никога", отпусни се максимално и ще видиш, че няма да съжаляваш.

А и всички сме се родили девствени все пак, с времето ще се научиш, ще намериш своята "роля", когато разбереш какво ти харесва на теб и на партньора до теб.

Не карай момчето да чака прекалено дълго, а се подготвяй за момента. Не е нищо страшно, нито е болка за умиране.

Първите няколко пъти може и да не ти е много приятно, но след време идва и удоволствието.
Колкото до предпазните мерки - използвайте презервативи, няма от какво да се притесняваш с тях, те все пак са си най-надеждното средство, поне според мен.
Успех, мила, не бързай и не се страхувай толкова! :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 96fb363a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ти кажа само няколко неща и дано ти помогна.
Точно на твоята възраст, когато бях имах гадже на 22. Нито за момент не съм си мислела, че може да е с мен заради секса, защото аз (обратно на теб явно) се доверявам на хората напълно. Прекарах с него една година от живота си - ти си направи извода дали е имал сериозни намерения към мен.

Колкото до секса ще ти кажа само да не се боиш, но и да го направиш тогава, когато ИСКАШ. Аз когато бях с това момче не бях девствена вече, но той не знаеше и мислеше, че съм. Беше изключително внимателен с мен. Просто се впусни във връзката, страдание в любовта винаги има, но то не е причина да не си щастлива и никога да не обичаш.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: fb56cafe7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много съм Ви благодарна за съветите! :) Надявам се всичко да е наред и да не се притеснявам чак толкова :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 648a227b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мили Боже, всяко момиче на 16 години ли вече мисли за секс, а не за игри ???До там ли е стигнал народа

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker