Проблемът ми в училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблемът ми в училище
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2330 пъти
Здравейте аз сам момче на 15 години в 9ти клас. Имам проблем в училище относно класът ми, за първа година съм в това училище защото в старото паралелката се разпусна. Проблемът ми е, че от класът ми се заяждат или се гаврят или пък когато реша да им отвърна някои веднага почват като си толкова отворен хайде 1в1, не съм силен, а пък и не желая да се бия другото което е има шанс ако реша да се бия и победя да викнат хора да ме набият. В старото училище пак имаше гаврене, но там не бяха така боено настроени, но и там бях нещастен. Мислех да сменя училището си, но все още не мога да реша защото не съм сигурен дали другото няма да е по лошо. От приятели слушам какви (мутри) има поради тази причина не мога да реша. Другото което е записал съм се на допълнителен час в училището ми ( забравих да спомена, че в момента съм в профилирано училище). Госпожата която води допълнителния предмет ми води и 1от часовете, тя е много добра, но се чудя дали няма да се възмути, че се махам и дали няма да се разочарова. Групата в която съм се записал сме предимно добри и там е единствения забавен час и тази госпожа ни от има голямо доверие на всички в групата. Говорил съм с нея за това, че училището не ми харесва (без да и казвам подробности) и тя ми каза, че щяло да се оправи (но аз не мисля така, а и не желая още 3 години да търпя това). Не желая да казвам на класна да се разправят с тях и други глупости защото 1во, че едва ли ще послушат нея 2ро само ще ме помислят за още по ( страхливец ). Има и още харесвам си едно момиче от класа, но не мисля да го разкривам поне за сега защото мисля, че ще почнат да я дразнят само за да ме провокират мен и да се бият с мен, и мислех ако се преместя няма да имам такъв проблем вече, но не знам как ще е там, другото което не знам е дали ще ме приемат в профилирано училище сега след като сам близо 10 клас в края на 9ти, разбрах, че не е толкова важно средното образование, а висшето затова и в не профилирано ме устройва стига да е с добри деца (аз не съм зубър, но си уча горе долу за добри оценки). Говорих и с родителите ми и те са съгласни да се преместя да не съм нещастен. Моля помогнете със съвети да се местя ли и ако знаете някое училище с добър клас моля напишете го ще съм много благодарен :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 32db263741
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре. А знаеш ли причината, поради която се гаврят с теб? Да не би да си някой по-свит, по-нежен, може не по характер по-нежен, а на външешн вид?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e41f78baea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не бих казал, че съм нежен по скоро не се лигавя както тях а сам по тих в часовете и по възпитан и се опитвам да уча а те го приемат, че да учиш е тъпо

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b4779d6bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж сега, във всяко училище има побойници няма училище без побойници те искат да те накарат да се чувсташ зле само,
защото на тях им харесва. Не им давай да те мачкат и бият опълчи се срещу врага. Не искам да кажа че съм склонен към насилие, но Трябва да се опълчиш в смисал да кажеш че не издържаш повече или да споделиш на някой приятел.. Надявам се, че ще се оправиш. Когато тормозеха мен, един ден просто станах и казах "Не издържам повече!!! ".
Така, че не се притеснявай :)


Когато паднеш винаги има някой който да те вдигне!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 47f29bc1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че трябва да си смениш училището, няма смисъл да си в това щом те тормозят. За тях това, че си възпитан и не се държиш като тях е приоритет да те унижават. Имам приятел с подобен проблем и той смята да сменя училището. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 61966872a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз не бих избягал от проблема. Нищо друго не би ме накарало да се почувствам като страхливец. Съветвам те да кажеш на класната ти; ако не я послушат - кажи и пак. Нали за това се води "класен ръководител"; това и е работата, няма как да ти откаже. Пък и всеки човек с поне малко чувство за справедливост би се застъпил - а тя все пак е учител. Виж, няма нищо срамно в това да потърсиш помощ. Класната ти трябва да разбере най-малкото защото ако някой път "отвърнеш", тя ще знае, че не ти си виновен и никой няма да те изключва.
И не на последно място, момичето може да си заслужава ;) Не се отказвай толкова лесно заради някакви нещастници.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bf1a259bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Със смяна на училището според мен няма да постигнеш нищо. Бъди мъж.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e41f78baea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви много на всички, вече е късно за смяна на училище затова ще видя какво още ще се случи до края на годината и ще реша за догодина. Отново ви благодаря и ще се радвам да получа още коментари (мнения) по проблемът ми :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 4f326c09b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Решение ли? Решението е просто - два ритника в тъпите им тикви. Изпробвано е.

Втори вариант - бий ги на канадска борба. Поне в моето даскало, си мерехме силата по този начин, а аз съм доста добър в тая игра, следователно станах "силен" в техните очи. Не знам при вас как е, ама това е по просто решение, тъй като не рискуваш да изядеш няколко шамара.

Успех момче! Venjus

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7de85962e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Знам,че късно пиша,но искам да кажа,че и аз съм момче на 15 и аз бях в профилирана гимназия и със мен се гавриха.Постоянно ми удряха стола,казваха ми,че съм за двойка за срока,като ме изпитваха ми се смееха.Такива лигавета не съм виждал.Аз не им обръщах внимание защото когато им обърнеш внимание те ще се възгордяват още повече и ще го правят още повече.Просто ако имаш търпение ще стане всичко.И аз мислех да се местя,но се отказах само защото искам да завърша с добро образование.Надявам се да съм ти помогнал.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker