Защо стана така - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо стана така
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1990 пъти
Аз съм момиче на 14г. Запознах се с момче, което е на 17 и ми предложи да ходим и да сме гаджета. Аз приех, защото го харесах още като се видяхме. Всичко между нас беше прекрасно - излизахме заедно на кино, ходихме по заведения, дори веднъж той искаше да отидем на една дискотека, но мен ме беше малко страх и аз отказах и той ме разбра. Той се държеше с мен като с принцеса. Дори на 14 февруари той ми подари много хубав сувенир и всичко беше супер. Преди две седмици той ми предложи да го направим и аз се съгласих. Направихме го в неговия апартамент, когато родителите му бяха на работа. Бяхме сами и всичко беше чудесно. След още два дена той ми се обади по телефона и каза, че иска да го направи с мен и още една негова приятелка, която била на 15 г. Отначало аз не исках, защото не искам да виждам приятелят ми да прави секс с друго момиче, но накрая се съгласих. Така ние правихме тройка заедно. Не ми беше много хубаво, че друга прави секс с приятеля ми, но нали той искаше, а аз държа много на него. И оттогава поведението му към мен се промени - започна да ми говори по-рядко, а когато аз искам да го попитам нещо той или ме отблъсква, или ме обижда. Когато го търся по телефона, той много рядко ми вдига. Дори веднъж ме беше нарекъл кучка, защото го помолих да излезем някъде и да се повеселим. Не мога да го разбера. Винаги е казвал, че ме обича, винаги ме е защитавал, помагал ми е. А сега какво? Той дори не иска да ме погледне. Много се надявам той да не се е влюбил в другото момиче, когато правихме тройка. Как да го накарам отново да се влюби в мен? Искам той отново да ме обича, а не да ме пренебрегва и да си търси оправдания, че имал работа. Моля ви дайте ми съвет какво да направя, защото аз наистина го обичам.
Благодаря ви предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: f96250724d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто сичко е било заради секса зарежи го.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fc76394eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми... не се ли сети, че те е използвал заради бройката, секса с тебе? А после що се е отчуждил??? -Еми вече като е преспал с тебе, не си му вече нужна. Взел е каквото е искал, а ти си се държала глупаво (не се обиждак :)), защото сигурно това е бил и първият ти път. Абе... просто го проумете, че като си падате по батковци - така става - използват ви за секс, а въобще никаква любов и тръпка между вас е нямало (е, ти си изпитала нещо към него, но той - абсолютно нищо - това е голата истина). :(((
Но всяко зло, за добро. Оттук нататък не повтаряй грешката си, за да не съжаляваш отново.
Аре успех :D

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e58241a617
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Виж какво... вие първо пишете-" моля не критикувайте", но как да не критикуваме като в 8 клас не стига, че сте се натискали с някои... айде момчето да е на 15, 16... , но на 18??? Аз съм на твоите години и съм писала тук, защото и аз си имам своите проблеми с момчетата(относно отношения), но хората ме увериха(мислех да се откажа от тази мечта)... та увериха ме, че сега трябва да си уча уроците, защото като порасна всичко ще се промени. На кратко сега трябва да учиш и като пораснеш да имаш образование и мъжете да те харесват за това, че си умна, а не защото от малка спиш с чичковци- и сега ще си кажеш- той ме обичаше... ами, да! - той те е обичал, но не си ли мислела, че докато е харесва теб е харесвал и другото момиче и начина да си легне с нея не е било като си правите 3-ка?? И после да е продължил да ходи с нея?? Не си ли си го помисляла, и ако от сега започвате да се натискате на всеки С ИЗВИНЕНИЕ, НО ВИЕ СЛЕД 7-8 ГОДИНИ ЩЕ СТАНЕТЕ ПРОСТИТУТКИ!!! Аз вмомента като всяко едно нормално момиче в 7 клас мастурбирам или по точно само се масажирам за да си доставя удоволствие, но не съм викнала някой батко да ме отвори и едва в 8 клас да си имам болести от половите органи, зашото когато загубиш девствеността си мила моя можеш да имаш много болести ;) Това е моето мнение и моля авторката ако не и "допада" моето мнение просто да не отговаря, защото тук всеки си има различно мнение и аз споделих моето. На 13 години да учим, та като пораснем да имаме хубаво образование и грамотен елегантен, образован КАТО НАС мъж, по-добре ще е от колкото сега да мислим за как е минало с патртньора ни, да пропуснем материала и като пораснем никой да не ни харесва, защото сме неграмотни. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f6f52d7d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Харесал е как изглеждаш, всичко друго са номера, познати на всички, с които може да ти замае главата и явно му се е получило

- М

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a0b7f1e73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В главата ми изникват няколко неща, взаимно свързани, които ми избодаха очите... Момиче на 14.... правило секс... на всичкото отгоре тройка... и една безкрайна наивност. Това е точната дума за теб - наивно тийнейджърче. Трябва да се мисли преди да се действа. Първо - Надали съм човекът, който ще ти дава акъл кога да правиш секс, но смятам, че тая възраст е безбожно малка да го практикуваш, кво остава за напреднали експерименти като тройки. Второ, трябваше да имаш едно наум като се хващаш с някой такъв, че може би ще поиска секс по някое време. Защо му пусна? Момиченца, момиченца.... научете се да имате достойнство и собствено мнение. Не оставяйте привличането и привързаността да ви контролират и заслепят. Пускаш му - вариант 1: той се възползва от тялото ти, но те взема за лека и ти бие шута. Вариант 2: не му пускаш, той сам си бие шута. И в двата случая се пръждосва, просто защото е нехранимайко и на тая възраст се вълнува предимно от секс.
Искаш съвет - не прави нищо. Той НЯМА как да се влюби в теб. Ако питаш мен, не е влюбен нито в теб, нито в другата. Просто скача от цвят на цвят. С такъв няма как да имаш бъдеще, преодолей го с мисълта, че ще срещнеш някой, който да си струва. И занапред... ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПО-ЧЕСТО РАЗУМА СИ, НЕ САМО СЪРЦЕТО.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1ac7a21899
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Изобщо не е трябвало да се съгласяваш да правите тройка. Зарежи го, но следващите пъти, в които си хванеш гадже бъди много внимателна и внимавай какво правиш. Всяко действие си има последици.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3dc0c50aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен си постъпила много глупаво на 14 да правиш секс. Момиче та ти си още дете? Как си могла да направиш тази огромна грешка? Освен, че си съсипала детското в себе си, си то направила и с човек, който явно вече не те отценява. Интересно ми е колко време сте били гаджета? За да си съгласна на такова нещо е трябвало поне 5-6 месеца силна и здрава връзка, не по-малко. В случая ти си си виновна.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 99ae70027b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Поредната потенциална държанка на богат чичко :) съжалявам, но това е прекалено на 14 си
...
Габи, 19 год.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2cfd007a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Защото си била наивна и евтина. Не повтаряй тази грешка. Имай свое мнение и свои позиции, които да не зависят от момчето с теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 699c259bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз няма да те критикувам. Момиче съм, на почти 15 съм. Важно е да кажеш от колко време ходите. Да, извършила си грешка, но важното е да си вземеш поука от нея. Скъсай с този идиот, как така ще те нарича „кучка“? Просто това направо ме вбеси. Не смятам, че те е обичал преди, не смятам, че и обича другата. Важно е и да кажеш колко време беше минало от връзката ви, когато той за пръв път ти намекваше, че иска секс. Ако е било скоро, откакто сте били тръгнали.. работата е ясна, искал е само секс. Но дори и да не е прибързвал с намеците за секса, пак си личи, че те е искал само за секс, съдейки по сегашния резултат. Аз имах едно гадже, беше на 16 и също много прибързваше със секса, а твърдеше, че ме „обича“, нарочно е в кавички. Аз не само, че не го обичах, но и просто си ми беше ясно какво става, накрая просто скъсах с него, защото на този етап не исках да имам връзка само за секс. Това момче после беше плакало, че скъсах с него, но не мисля, че ме обичаше, даже изобщо.. За него бях чувала, че си е и такъв - по принцип иска момичетата само за секс. Та така.. трябва да продължиш напред, стореното - сторено. Късаш с този, а занапред ще се научиш да преценяваш хората по-добре. Успех!

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 77f0389caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Загубих девствеността си със момче, което познавах от много отдавна. Преживявала съм доста неща с него, беше човек за пример. Бях на 16 и това, че ме заряза след като си вдигна гащите ми дойде като гръм от ясно небе. Попитах познатите му как се държи обикновено, дали не съм забелязала да е бройкаджия... те ми отговориха, че е добро момче просто напоследък се прави на такъв, какъвто не е. Никога не съм го карала но той избра фалшивите си приятели и ролята на женкар пред това да бъде с мен...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker