Дори не знам какво съм. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дори не знам какво съм.
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1493 пъти
Здравейте. Аз съм едно обикновено момиче, на 14 години. Или поне така си мисля... Живея в малък град, където всичко е толкова скучно и еднакво. Просто реших да напиша това, за да кажа какво ми има.
Преди около четири години се запознах с един педофил в интернет. Имах проблеми с едни голи снимки, които промениха живота ми адски много. Слава Богу, тези снимки не видяха бял свят. Но пък ми дадоха някои уроци за напред.
От тогава насам започнах да си падам по много по-големи от мен момчета, дори и мъже. Привличат ме телата им, начина им на говорене, маниерите им. Погледите им и това как знаят от какво имам нужда в момента. Дори интелектът им ме привлича. Запознавам се с тях по интернет, те знаят на колко съм. Някои от вас ще кажат, че съм била използвана и заблуждавана от тях, но имах и връзки, които бяха толкова хубави.
Времето минаваше, аз се запознавах със все по-големи и по-големи и ето ме тук сега. На 14, в отношения с мъж 19 години по-голям от нея. Объркана съм. Къде са родителите ми ли? Те не знаят нищо. И двамата са заети и работят. Баща ми от време на време се прибира и се кара с майка ми. Той пие и това разваля отношенията им. Оправяме се някак, когато го няма всичко е ок.
Не мога да обясня това, което става. Не харесвам момчета на моята възраст. Всичките ми връзки с момчета под 16 години са едни и същи. Ходим седмица-две. Разделяме се. Драми, безсмислени разговори. Просто всички са толкова глупави и ясни. Когато бях по-малка си отнех девствеността сама, докато гледах порно. Дори не осъзнах какво направих. Преди почти година открих, че съм бисексуална. Привличам се от жени и от мъже. Красота....
Объркана съм. Мъжът с който съм сега също е. Тежко му е. Понякога го хваща съвестта и е нормално, зная. Той много ми липсва.
И за тези, които ще ме помислят за поредното деграде с два тона грим, мога да ви опровергая. Не се считам за част от масата. Единственият ми порок е че се научих да пуша от преди три години и не съм спирала никога. Как да си помогна? Просто реших да кажа на някой какво ми е... защото и без това няма на кой. Мерси за прочита :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3db5a2e953
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направи ми впечатление, че интелигентно, но много объркано момиче. Семейната ти среда е лоша, чувстваш се неразбрана там, а и вече не изпитваш нуждата да споделиш с родителите си, да те разберат и опознаят, защото те не познават собствената си дъщеря - често срещано за съжаление.
Не си ненормална, това че те привличат по-големи мъже - също. Колкото и банално да звучи, в тях търсиш бащата, който ти липсва, изобщо родителското рамо и подкрепа. Искаш да се грижат за теб, да се чувстваш сигурна, отдавна не се чувстваш като дете и влечението ти към по-зрели мъже(и пушенето) са част и от усилието ти да внушиш на себе си, че не си дете, не си като другите ти връстници и умишлено страниш от тях - те не те разбират.
Трябва да се изправиш срещу това, трябва да разбереш, че всичко тръгва от семейната среда и от детството - тогава се изграждаме като хора, оформяме ценностите си и разбиранията си за живота, за това което е "нормално" и "добро".
Бих те посъветвала да внимаваш във връзките ти с по-зрели мъже, да, някои може и да те използват. А и защо ще избират 14 годишно момиче за своя партньорка, вместо някоя улегнала тяхна връстница? Дори да си зряла, това пак не оправдава поведението им. Те вероятно имат сериозни комплекси, знаят, че това, което правят е неморално, но го правят. Какво намират в теб, което не намират в по-зрелите жени? Не че възрастта е определяща - някои хора си остават инфантилни и в зряла възраст. Все пак - имай едно на ум, защото тези вероятно имат своите сериозни проблеми и мотиви да изберат момиче, не жена за своя партньорка, било то не само сексуална.

Накратко:
1. Анализирай себе си спрямо поведението на родителите си, спрямо контактите си с тях, дай си сметка за всичко "нередно" като това, че не ти обръщат внимание, не те разбират, не се опитват да влязат в контакт с теб и да поговорят сериозно за сериозните неща в живота.

2. Имай едно на ум с тези мъже. Малка си, дори да си зряла, не захвърляй сега възможностите, които имаш като ДЕТЕ, защото те ще СИ ОТИДАТ. Ще си зрял човек през по-голямата част от живота си и тогава ще си дадеш сметка колко много си изпуснала.

Успех!

- Еделвайс

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2a8126d9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Спри пушенето, внимавай с тези мъже и си поддържай добрия успех в даскало, ако имаш такъв. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker