Приятел на бившия.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятел на бившия..
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2702 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на петнадесет, почти шестнадесет години. До скоро имах приятел. С него бяхме заедно от около осем месеца, през който късахме доста пъти. Още след първият път не исках да сме заедно, но просто като приятел той значеше много за мен. Няма значение, това е друга история. Няколко пъти излизахме тримата, с един негов приятел - А. Той е точно това, което търся. Умен, с изумително чувство за хумор, честен.. като цяло много интересна личност. Висок, тъмнокос с прекрасни кафяви очи. Преди около месец окончателно се разделих с бившият си приятел. До този момент господин А. беше нещо, за което дори не можех да си помисля, тъй като беше от компанията на бившият ми. Имам си свой правила, но този път не се сдържах. Започнах да си пиша с А. Харесвах го все повече. За една седмица си пишехме по 3-4 часа на ден. Явно и той проявяваше интерес. Една вечер излязохме за малко. Целихме се със снежни топки, говорихме си и се смяхме. Следващата седмица излязохме с компанията му и бившият ми му спретна скандал, след което му се извини, но се почувствах много глупаво. Не исках да ги скарвам. След като казах на А. че ми е забавно да си прекарвам времето с него и го харесвам, той ми каза, че и на него му е интересно да си пише с мен, но бившият ми му е приятел и няма да му причини нещо такова, защото още има чувства към мен. (Какво ли значи това? Дали ако бившият ми спре да изпитва чувства към мен, той ще се държи различно? .. )След което продължихме да си пишем така, както и преди това.. Чудя се дали ако продължаваме да говорим и да излизаме като приятели (поне за сега), той ще превъзмогне бившият ми? Дали би ми обърнал вниманието, което искам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 00cd80c0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей не искам да те отчайвам, но искам да ти кажа нещо. Да той изпитва някакви чувства към теб (този с буквата А. ) но и трябва да знаеш, че ако те са истински приятели въпреки чувствата си той няма да му причини това. Аз съм момиче, но запомни мъжкото приятелство е по-силно от женското...

*Чари*

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 88c6543262
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам най- добра приятелка. Човек, когото с гордост мога да нарека приятел. Те не са толкова близки приятели и все пак А. е доста честен. Това е поредното му добро качество. Но дори да не го търся, той се сеща за мен. Имам предвид, вляза на линия, реша да не му пиша, той се инати 15 минути и ми пише. Имам малка надежда, а той е найстина много свястно момче и ако единсвената причина да не гледа на мен по дрыг начин е бившият ми, няма да се предам. Блатодаря за съвета. :)
Авторката :P

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: e03f5884e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   съгласен съм с това което каза номер 1 за мъжкото приятелство
Аз като момче мога да ти кажа, че когато си пишем с момичета в повечето случаи не са ни безразлични. Според мен този който си си харесала е решил да напипа почвата и вероятно има чувства към теб, но явно мъжкото приятелство го е възпряло да продължи. Аз лично не си представям, че бих тръгнал с бившата на някой приятел освен ако той не ми каже, че няма против да тръгна с нея. Според мен му кажи чувстваш и искаш. Ако те харесва наистина ще поговори с неговия приятел за теб и него а щом са такива големи приятели би трябвало да се разберат.
това приятелството е над всичко има две страни едната е и двамата да те оставят или да се върнеш при бившия, а другата е бившият ти да си кажа приятел ми е щом харесва момиче с което нямам вече нищо общо нямам нищо против приятелството е над това!
Надявам се бившият ти да е разбран също и новия да покаже колкото харесва след като му кажеш (смисъл да говори с приятеля си )
Пожелавам ти успех:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 88c6543262
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер три- благодаря. След като момче изказа гледната си точка и мисли, че той не е безразличен към мен се чувствам по-уверена. Колкото до бившият ми, той не е от най-разбраните хора.. От негова страна А. не му е толкова близък, но А. смята него за добър приятел.. Това е лошото.. Ще изчакам да се сближа повече с А. Да видя дали нещо повече от приятелство ще стане от самосебе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker