Има ли път пред мен или съм в задънена улица без изход и без връщане назад?... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има ли път пред мен или съм в задънена улица без изход и без връщане назад?...
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 3277 пъти
Вероятно ще е поредната блудкава темичка пусната от поредната вампирясала пред компа тийнейджърка. И вероятно сте прави, но нали споделената болка е половин болка, а споделената радост е двойна. Е, аз нямам с какво да се похвала уви - животът ми е безкрайно скучен и монотонен. Нищо вълнуващо не ми се случва и то най-вероятно по моя собствена вина. Болката в сърцето ми не е просто силна, а понякога е направо опустошителна.

Всичкият ми любовен опит се равнява на 2 краткотрайни харесвания (може би влюбвания но далеч не съм сигурна в това), които завършиха по различен скръбен начин - първата изчезна, а втората макар и не буквално отхвърлена ми донесе повече болка и унижение отколкото ако беше явна.
И така не минава ден, в който да не се подлагам на мъчително и болезнено самосъжаление зареди собствените ми грешки и собствената ми страхлива натура.
И така няма и ден, в който да не се запитам - А сега какво? Сега накъде? Има ли път пред мен или съм в задънена улица без изход и без връщане назад?...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 834e8876cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ейй .. на колко си години за да говориш така? Дали ти се е случило само това което спомена или има и още? И моят живот не е по-различен от твоя! Защо се измъчваш заради едната "любов" .. Няма смисъл,предполагам си на 15-16 години живота е пред теб и винаги има път напред и нещо за което си заслужава да се живее. Има хора далеч по-изстрадали от теб,а ти си се предала още сега! Стига с това самосъжаление,обвиненя и т.н. .. Остави живота да ти покаже път по който да тръгнеш! Горе главата !!!
Ивето :)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: b4db518498
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тепърва животът ще ти предложи най-вълнуващите изживявания и трепети. Не се безпокой, знам че сега всичко ти изглежда безнадеждно, но повярвай ми между небето и земята се крие един прекрасен свят :) Отвори очи и го погледни. Успех
Д-р Хаус

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 6c733a5dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Има път, стига да си го прокопаеш. :)
Понякого от любов се унижаваме, понякога ни боли... страдаме, но това не означава, че трябва да се предаваме.
Преми нещата и продължи. Щом влюбванията ти са били краткотрайни значи хората, към които си изпитвала това, не са били тези, които си търсела. И бъди сигурна, че скоро тези трепети и тази любов ще стане трайна, тогава няма да си задаваш толкова въпроси, ще бъдеш щастлива. =) Промяната ще ти хареса, сигурна съм.

И... не грешиш само ти - всеки един човек допуска грешки- Важното е да се поучиш от тях и да не ги повториш. Не съжалявай за нищо, което си направила. Не живей в миналото, в спомените и в света ти от въпроси - живей сега, тук... и всичко ще е наред :)

Можеш да промениш еднообразното и монотонно ежедневие, но как - решаваш ти.
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 6556f203fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за отговорите и най-вече на SFA.
Към № 1 - на 18 съм.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 4c57b144f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Стегни се,живота ти зависи само и единствено от теб.Не знам точно какъв е живота ти,но не се депресирай излищно.Просто се вземи в ръце и започни да живееш.

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f68ffc20ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз имах такъв период, в който си мислех, че никой не ме обича, че съм скучна, жалка, че всички ми се смеят... Всеки човек има такива периоди, но знай, че хубавите неща се случват именно след като сме били отчаяни. Но така може би е и по-сладко.. Защото сега ти е кофти, но според мен това е временен етап, след който те очакват много приятни емоции.

Най-важното е да живееш, както тихаресва, бъди себе си и осъзнай, че всеки човек е роден, за да изпълни своята мисия.Или така да се каже всеки от нас има призвание, което би му донесло удовлетворение. А какво е твоето?

А относно любовта.... трябва д аси настъпателна, момчетата в днешно време са си направо заспали! Така че като си харесаш някой пълен напред!
Желая ти успехИ!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 797c00a2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   2021. Каквото и да си правила, с когото и да си го правила, където и да си го правила, си го правила защото си го искала. Не се съжалява за такива неща. Влюбила си се в него, обаче той в теб явно не. Но каквото и да си говорим, няма как едно момче или мъж, с когото сме излизали, да не е искал по собствена воля, да ни целуне, да ни прегърне, да ни разсмива. Просто има такива, дет ги е страх от обвързване или има друга, която да целува и разсмива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker