Момчето, което харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момчето, което харесвам
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2536 пъти
Здравейте, хора. Аз съм момиче почти на 15 години. Има едно момче от моя град, което е с 3 години по-голямо от мен. С него се познаваме от 8 години. Преди 6-7 години дори се харесвахме, но бяхме прекалено малки и не сме били повече от приятели. Почти всеки ден бяхме заедно, тъй като бяхме в една компания. Аз доста напълнях (висока съм 1. 70 и съм 65 килограма) и преди 3 години той започна постоянно да ме обижда. До преди 2 месеца постоянно ме обиждаше, когато се видим, затова бях започнала да го избягвам. Напоследък той започна да се държи много добре с мен. Имах проблеми с едни момичета от другата паралелка и едни момчета от 12 клас, които ме заплашваха, че ще ме пребият. Това момче разбра и ми каза да не се притеснявам. Също така каза, че ще направи нещо по въпроса. На другия ден отидох на училище и никой нищо не ми каза. Дори не ме погледнаха тези момичета и момчета, които предния ден ми правиха проблеми. Като се прибрах от училище, това момче веднага ми писа и ме попита дали някой ми е правил проблеми. Аз казах не. Тогава той ми каза, че ги е заплашвал и е говорил с тях да не ме пипат и те му се извинили. След това аз му благодарих. Той ми каза, че отива да тренира на лоста, който е на около 1 километър от моята къща и ме попита дали искам да отида с него, и с главни букви ми написа, че ще бъде сам. Аз му казах, че след около 30 минути ще бъда при него. Тъкмо излязох от нас и мама ми се обади, и ми каза, че иска да й помогна с чистенето и готвенето, защото по-късно щяха да идват гости у нас. Аз нямаше как да й откажа, тъй като тя винаги ми е помагала и се върнах вкъщи, макар че много ми се искаше да отида с това момче. Помогнах на мама и след това му писах и му обясних защо не съм отишла с него. Той каза, че няма проблеми. Забравих също да кажа, че той постоянно ме кани да тренирам с него. Винаги иска да ходим да тичаме на стадиона, но аз винаги му отказвам, тъй като тренирам вкъщи. Също така преди 3-4 дена си писахме и той ми каза: "Моите устни са опитвали всичко от целувки до ритници, но съм сигурен, че и твоите са опитвали много неща", а аз го попитах от къде е толкова сигурен какво са опитвали моите, а той каза: "хайде, хайде не се прави".
Не знам вече какво да мисля. С него си пишем почти всеки ден и почти винаги той ми пише пръв. Мисля, че отново започвам да го харесвам, но не знам как да разбера дали той ме харесва. Няма как просто да го питам дали ме харесва или да му кажа, че аз го харесвам, защото ще си развалим приятелството, а не искам това. Дайте ми съвет моля ви. Също така, когато излезнем сами двамата как да се държа с него? Какво да му говоря и т. н? Попринцип, когато харесвам някое момче съм доста срамежлива и притеснена и си губя мисълта. Знам, че историята ми е глупава, но... ;д Благодаря предварително на тези, които ще коментират. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 26d7f49edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Положението ти е много объркано и дори аз самата се чудя какво да направя и какво да кажа. От една страна той ти е приятел от дълго време, но от друга казваш, че те е обиждал, когато си надебеляла. После те е защитавал и ти е помогнал. Това е много странно. Този човек ми изглежда доста лицемерен. Имам чувството, че иска да те вкара в леглото си, но те съветвам да не правиш секс с него. Защо просто не го питаш директно защо преди се е държал по едно време глупаво, а сега е така добър? Попитай го какво се е променило. Смятам, че не ти е истински приятел щом веднъж е така и веднъж иначе. Дръж се добре с него, но си имай едно наум.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 91cebfb60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката до номер 1:
Благодаря ти за коментара, но не мисля, че иска да ме вкара в леглото си, тъй като до скоро ме обиждаше, че съм дебела, а той никога не би си легнал с по-пълно момиче, той винаги е обиждал момичетата, които са над нормата. Снощи отново ми писа, попита ме дали тази вечер ще си седя вкъщи или ще излизам. Аз му казах, че ще си седя вкъщи и го попитах защо ме пита. Той ми каза: "ами просто питам". След това аз не писах нищо и след около половин час той пак ми писа "хайде де кажи нещо, че е голяма скука". Писахме си около 1 час, но наистина идеята ти да го попитам защо преди се е държал така гадно е добра.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3aa74e4913
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз също съм на мнението, че трябва да говориш с него открито. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ed4f837f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучи ми като невъзпитан тъпанар, който заслужава един юмрук в зъбите. Обиждал хората с наднормено тегло, пък той сигурно е Мистър Мускул... такива смешници са ми любими, напомпани до край, а пък са на 2 шамара живот...

Както и да е, не искам да се обиждаш, момиче, ама този май е голям боклук.

Venjus

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 91cebfb60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   От авторката:
Благодаря на тези, които коментираха. Истината е, че преди и аз го обиждах доста (няма да казвам как го наричах), но беше доста гадно. Просто изведнъж и двамата се спряхме с обидите. Днес видях това момче в училище да се прегръща с едно момиче от неговия клас (до колкото съм чула, те са много добри приятели). Това момиче си има приятел от 2 години и не мисля, че с момчето, което харесвам са нещо повече от приятели. Очаквам още коментари. :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c18c8faaa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз също съм на мнението, че трябва да поговориш открито с него. И го попитай защо преди се е държал толкова тъпо с теб, а и с другите, а сега е толкова добър!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker