Харесвам момче с приятелка :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам момче с приятелка :(
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1808 пъти
Здравейте! Аз съм на 15 и харесвам едно момче от моя клас от около 6 месеца, но преди все ме беше срам да го заговарям. Тъкмо набрах скорост и разбрах, че си е намерил по-голямо с година гадже. След като тръгна с нея се промени много-като ходим по купони е много "оборотен"-целува се с другите момичета и разни други неща. Имаме доста общи интереси, постоянно излизаме заедно, прибираме се заедно и всеки път се гушкаме за сбогом. Всички казват, че ще сме перфектна двойка даже му го казаха и той се съгласи, че е така. Със приятелката си ходят от близо 2 месеца и съм много объркана... не знам какво да правя-дали да го целуна на някой купон или нещо такова или просто да чакам да скъсат... помогнете :)X

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 79b552ccc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Привлечи му вниманието по някакъв начин

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7f84789f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напоследък и аз го имам този проблем, направо е ужасно чувство.. бях харесала един, направо сърцето ми се пръсна от мъка като ми казаха, че има приятелка /а момчето не го харесвах толкова много! /.. реших да почакам да скъса с нея, ама после разбрах, че говорил лошо за мене, даже плаках. Още ми е гадно заради него, бях забранила да ми говорят за него, защото всеки път като ми кажат "приятелката му".. направо ми идва да се закопам някъде.. но никой не си изпълнява забраната. Просто като стане така и чуя "оня" израз, написан по-горе, се чувствам някалко дни зле, понякога и повече от седмица не може да ми мине. Преди известно време реших, че трябва да го заместя, но просто това момче толкова много ме привлича, че не можех да намеря друг, който също толкова да ме влече.. е, ето, че успях, но познай какво стана като разпитах за него - и той обвързан! Е, не, направо ми писна! Направо се отказах на момента. Но вчера отново някой си наруши забраната и ми напомни за първото момче и това, че е обвързан. Пак ми стана гадно. Цяла вечер ми беше гадно, плаках отново. Днес ми е малко по-добре. И така.. просто напълно разбирам колко е гадно да харесваш обвързан, особено ако наистина харесва приятелката си. Но според мен в твоя случай не е така. Той не я взима насериозно, мисля, че и на този етап няма с никоя да е сериозен. Ако искаш чакай да прояви интерес към теб, но да знаеш, че щом с това момиче прави така, напълно възможно е и с теб да прави така.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: eb9a22d226
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Чакай, чакай. Казваш, че момчето има приятелка, но се натиска по купони с други момичета? Значи да разбирам, че искаш да бъдеш на мястото на сегашната му приятелка, тъй като от това, което си написала, излиза, че именно тя е пречката да си с него, а не другите свинщини, които прави.
Моля те, скъпа авторке, осъзнай се. И аз съм тийнейджърка, също като теб, знам какво е да харесваш някого. Но мисля, че е трябвало поне да промениш заглавието си на "Харесвам задник с приятелка".
Остави го този индивид. Има толкова стойностни момчета около теб, сигурна съм. Не се занимавай с такива. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9d68a08e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм момче и съм на 15. Сега по темата разбирам че като ходите на купони заедно той целувал и други момичета мисля че няма смисъл да се занимаваш със него със сигурност ще скъса със тази която е една година по-голяма от него но после какво ще станете вие гаджета откъде да си сигурна че той няма да целува и други освен теб? И така може и да те зареже, по-добре си намери някой свестен който не би ти изневерил и не би те отхвърлил като мръсно куче :)

Поздрави, Хардкоре Синдроме (Neverfalldown)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker