Обичам я много , а тя харесва друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам я много , а тя харесва друг
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 5697 пъти
Здравейте. Искам да попитам за съвет защото не знам какво да правя :(. Значи на кратко ще ви разесня. Аз съм на 15 години и обичам за първи път... ама обичам найстина едно момиче която е по малка от мен с 2 годинини но тва не ме бърка въпроса е че аз я обичам много.... направих доста неща за нея която никоя е нямала честта да получи толкова... писах няколко стиха за нея, но не от скука ами просто римите ми идваха в главата.... аз и ги дадох де тя знае че я обичам, но тя харесва друг след малко за него. Та аз се занимавам с програмиране и направих софтур за нея в които и казвам пак че я обичам и т. н. , направих клип в които и казвам пак че я обичам и не съм я забравил както и оше кибер работи, никога не я оставям сама.... Та за този дето харесва. С него бяхме добри приятели до деня в които разбра че аз я обичам. Тои изобщо не я отразява, зарязва я накъде сама.... , тя го вика някоя вечер тои се оправдава и не ходи... Според мен тои не я харесва (преди да харесваше я - личеше си, но сега изобщо ) просто я използва да се целуват... Въпроса е че не мога вече и не знам какво да правя.. Опитвам се да я забравя = санувам я... Често оставаме заедно (сами попринцип ), но... нищо не обикновенно освен един ден когато се целунахме (тя започна ), а иначе онзи започва нали.. Най-лошото е че тои като си я ползва така и като и казва че я харесва нали и тя му вярва по един или друг начин, а аз като и каза моята теория която е факт и ми вика да прав си и други хора ми го казват, а кво става скарват се за 2 дни и старата песен на нов глас. Нито мога, нито искам да я забравя! Преди хвърляхме една монета - ако е ези се боря за нея, ако е тора - не. Падна се ези, опитах всякакви начини но.... нищо... Оня дори не я защитава наи малкото ако някои я удари тои се хили отстрани, а когато аз съм там налитам като батман и им казвам да удрят мен а не нея, един път съм я бранил и няма да е за последно. Тои не и казва дори еи много си хубава ( аз мисля че и го казвам често не само по скаип разбира се ). Направо не знам остана ми последно този сайт където да ми дадете съвет защото... немога само мисълта че остават двамата някъде ме убива ;(.... Не мога да я забравя, просто и не искам да го правя... Дайте мнение - моля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 87fcb8aa1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здравей,
не спирай! продължавай да й показваш, че я харесваш адски много и че я чакаш!
Въпрос на време е тя да скъса с момчето! и тогава е твоя шанс!

Има и друг вариант - явно това момче не я обича - дори незнам дали я харесва толкова... защо не поговориш с него?
най-вероятно той е с нея само за да не си ти с нея - защо не се опиташ да поговориш с нея и да му кажеш, това което мислиш - че всъщност той не я обича и по-добре е да се разделите защото колкото повече време минава - тя накрая ще бъде много наранена

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3b8ed88cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще ти кaжa едно, тя е глупaчкa щом не те оценявa. Не могa дa ти кaжa кaкво дa нaпрaвиш, зaщото никогa ни ме се е случвaло. Могa дa ти кaжa едно, покaжи й кaкво губи, когaто губи теб или нaмери някaкъв нaчин дa й покaжеш, че той я изполвa, не просто й покaжи шокирaй я, според мен тaкa, може и дa се осъзнaе.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 83fd6f5e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Братле, зарежи я тая!!! Тя не те заслужава щом иска да я унижават я остави, не е на твоето ниво! Просто сега ти е болно, но с времето ще ти мине!! Успех!!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8b91013d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен просто тя не оценява нещата, който правиш за нея. Все пак малко са момчета, който биха сторили това за едно момиче колкото и да го харесват. Наистина до някъде те разбирам все пак единственото нещо, което боли повече от всичко на света е да обичаш много силно някого, а той пред очите ти да дава любовта си на друг. Трудно ще ти е знам, но ако така се продължава просто ще трябва да я забравиш. Боли много е гадно когато става така, но явно нямаш друг избор не знам ти си решавай. Не продължавай да й повдигаш самочувствието като й пишеш поеми и други.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: bbf25665d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Пич, няма друг начин освен да я забравиш. Опитай да спортуваш, поне при мен като се скарам или разделя с някое гадже това помага. На думи е лесно да се каже, но иначе е много трудно да забравиш някой, към който си се привързал до побъркване. Бил съм на твоето място и в момента горе-долу съм, но все още съм жив :D. Така че не е умирачка, като я забравиш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 27d673eb4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами мерси за съветите, но немога да я зарежа :( не знам защо, но не мога.. , дори този искал да ме пребива :D:D:D:D нека го направи, дреме ми на дънната платка за нея бих го изтърпял. Или може би тя трябва да ми каже по груб начин на ме разбие от всякъде за да мога да я забравя, но пак не знам :(. За сега ще послушам номер 1, няма да спра да я чакам пък да видим. Чакам и други мнения ако има! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f8f0f1f476
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей аз съм момиче на нейната възраст и ти заявявам, че ако някое момче прави същото за мен аз ще бъдаа най-щастливата на света.... А сега за съвет мога да ти кажа да я оставиш малко дай и свобода, а тя ако те обича ще избере теб, а ако не те обича няма смисъл да се бориш за нея.. Защото има много момичета, които биха дали всичко за момче като теб, аз например съм едно от тях :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 274035fb51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Приятел, напълно те разбирам, защото аз на твоите години съм правил същото за момиче.... и до ден днешен, а сега съм вече почти на 30 години продължаам да давам всичко от себе си, когато съм влюбен. Проблема е, че наистина са малко жените, които оценят подобни жестове. Истината е, че доста от жените някак подсъзнателно са привлечени от "лошите" момчета, повечето от които ги третират като някакъв боклук. Не знам защо е така, но това е положението... а най-тъжното е, че е невъзможно добър човек да се превърне в гадняр, само за да се харесва на повече жени... невъзможно е. Това, което бих искал да те посъветвам е - бъди какъвто си! Бъди себе си! Малко такива хора има... за съжаление, защото явно и малко такива хора се ценят и търсят. Моят съвет е - не се предавай, но и не и вдигай самочувстието излишно, защото има жени, които са склонни да използват подобни хора като теб и мен и да ги въртят на малкия си пръст, след което да ги захвърлят в кошчето за боклук. Винаги си имай едно на ум и запази поне мъничко достойство в себе си.. без да се налага да се държиш грубо, но и без да се унижаваш. Иска ми се да ти кажа, че ще срещнеш човека, който да те оцени такъв, какъвто си и да осъзнае на какъв скъпоценен камък е попаднал.... но не мога. Просто не съм се уверил за себе си... но ти пожелавам ти да се увериш! Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f143c5fc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здрасти,
първо моите искрени поздравления за това, което правиш за едно момиче. Както е вече написано по - горе, наистина (особено в днешни дни) много малко момчета (мъже) биха постъпили така, както ти. Браво! Сега, трябва да осъзнаеш, че жените, когато разберат, че ги харесваш, понякога започват да те използват и те залъгват и накрая те захвърлят като някакъв боклук (от личен опит споделям:)). Не се УНИЖАВАЙ така - очевидно няма интерес към тебе; птави такива жестове, когато разбираш, че имаш шанс, а СЕГА просто нямаш такъв. Просто не те оценява, а ти трябва да имаш достойнсто. Спри да си контактуваш с НЕЯ. Сега ще си кажеш "На тебе ти е лесно... Не знае6 какво изпитвам". Еми... ще те разочаровам. Много добре те разбирам - и моята първа любов (бях тогава на 14 и малко) беше също несподелена. Приех го много тежко - то не бяха цигари, едно затваряне в себе си и т. н. Бях като БОЛЕН. Пропуших заради момиче :(. Така че я отрежи - на хубост, сила не става. Остави я, ако има нещо в нея, ще те потърси и ще се чувстваш мн по - добре, като видиш как те търси. Много е трудно - аз постоянно исках да й пиша, въпреки че ме режеше.... Просто си кажи, че трябва да го направиш, иначе нещата ще се влошават. Първата любов, детската е най - истинска. БЪДИ МЪЖ И НЕ СЕ УНИЖАВАЙ.
Аре и успех :)
М, 36

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: b2cae3374e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами мерси за съветите, но не мисля че тя е такава смисъл ние сме добри приятели така че не ми се вярва да ме използва за каквото и да било... Но аз си я обичам още и не мога да спра, но истината е че и не искам.. Едва ли Бог ще сбъдне и тази моя мечта, прекалено хубаво би било за да е истина.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f143c5fc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Здрасти отново,
винаги така изглежда. Нали знаеш, че най - спокойните води са най - дълбоки. Сега пак си повтаряш: АМа тя не е такава. Мила е и т. н.. Което единствено доказва, че любовта е сляпа. Просто стига си я търсил. Разбирам те, че ти е трудно, защото много я харесваш, ноаз ти казва, че за да разбереш дали има нещо към тебе, я зарежи и ако има нещо, ще те отърси. Иначе само си губиш времето, а и що да не те разиграва? Жените понякога са големи змии. (извинявам се :)
Аре и успех :)
М, 36

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 06badbd926
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Обичта не се казва, тя се показва и доказва. Щом не се е трогнала от това не си заслужава. НО АКО ТИ Я ОБИЧАШ ТОЛКОВА МНОГО, НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ЗА ДА ТЕ ХАРЕСА. =))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker