Как да намеря хармонията в себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да намеря хармонията в себе си
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1672 пъти
Здравейте на всички в сайта, искам да ви споделя моята история на кратко.

Аз съм нормално 18 годишно момче, пред завършване на средното си образование. Старая се пред приятели и близки да бъда едно лъчезарно и приятно момче, смея да твърдя, че се справям що-годе прилично, но тази маска пада все по-надолу с всеки изминал ден.. Ще се опитам да ви обясня.


Имам проблеми в семейството ми, майка ми и баща ми не се разбират, постоянно се карат, баща ми я псува, не я уважава и до физическа саморазправа се е стигало.
Заемам позицията на майка си, тя е правата, много пъти съм се карал с баща ми, но ефект нулев, повярвайте НУЛЕВ, каквото и да правя. Навън извън вкъщи той е друг човек, съвсем различен, не бихте казали че е такъв, но като се прибере имам чувството че тук си отушва, най-лошото че това е на нас с майка ми. С мен лично се държи що-годе добре, но щом с майка ми се държи по този начин... Притеснявам се, когато не съм вкъщи, а нашите са там какво ще се случи. Преди време някакси това не ме спираше във всяко едно начинание, но с течение не времето аз се промених поне вътрешно без да го показвам за сега..


Търся вината ВИНАГИ в себе си, не съм готов да отстоявам своята позиция, винаги се притеснявам от мнението на другите, страхувам се, потъвам в собствена критика с часове, настроението ми пада, желание, всичко.. пука ми за всичко, а как не искам да е така....

Майка ми винаги е била до мен, но сега аз завършвам поемам към друг град тя няма да е до мен, не съм мамино синче искам това да бъде ясно, но винаги когато съм имал нужда съм се обръщал към нея. Как да замина толкова несигурен в себе си, аз съм пълен с несигурност.

До сега приятелка не съм си имал, имал съм възможност, но поради ред фактори.. Напоследък има едно момиче доста по-малко от мен, наскоро се запознахме и въпреки разликата ни, тя ме кара да се усмихвам всеки път, когато я видя или си пишем. Говорим си, общуваме, в крайна сметка има ли нещо лошо в това?

Постарах се да го напиша, извинете ме ако е неподредено, но вече не знам откъде да започна, надявам се да ме мотивирате малко, да ми дадете насоки и съвети, наистина имам нужда.

Как да го карам по-леко, как да поуспокоя малко живота си, случаи като моите и по-лоши дори МНОГО, не се оплаквам, просто искам да споделя! Много е лошо това да прикриваш с усмивка огъня и сълзите вътрешно в теб!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 29b91bf3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко ще се нареди! Ще дойде момента когато това ще е далече назад и когато се сетиш ще разбереш, че това са житейски проблеми. Спри да се самообвиняваш, обмисли нещата и си вземи поука от това което виждаш в семейството си. Приятелка е време вече да имаш. Усмихвай се :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker