Два проблема... :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Два проблема... :(
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1703 пъти
Здравейте! :)
Аз съм момиче в 7 клас, на 14 и тази година училището ни прави 90 години. Това е хубаво, но цяла година тренирахме 3 народни танца, а сега се оказа, че няма да танцуваме нито един (само едно момиче взеха и няколко момчета от моя клас). Защо ни мъчеха така цяла година да се потим като прасета, а сега да ни кажат ''Ами, вие няма да играете! ''. Не е ли ''малко'' грубо? Ние миналата година танцувахме и се представихме добре, защо точно сега решиха, че няма да играем?
Другият ми проблем е, че гърдите ми са много големи... Това ми пречи като танцуваме, защото всички момчета гледат там и аз се смущавам. Никой няма толкова големи гърди от моя клас, освен едно друго момиче, но то не играе. Много ми е гадно, слагам си и по-малки сутиени (такива, които да ми стегнат гърдите много, за да не могат да подскачат толкова), но пак не помага. Момчетата са си перверзни и това е.. Малко хелп за гърдите, какво да направя, обличам и по-широки блузи за хореографията, но пак е същото. Мерси много предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 9d161d588b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох, не мисля, че първото ти може да се нарече точно "проблем". Да наистина гадно си е, но ще го преживееш не е краят на света. Най-вероятно просто са решили, че тези, който са избрали са по-добрите и така... Все пак училището ви прави 90 години кой не иска да се представи блестящо. На нас миналата година ни направи 100 години училището имаше много танци, песни и други, но не беше нищо особено само дето и накараха да гледаме към 1 час и повече. Изгубиха ни времето направо така да си го кажа. Другото нещо.... Според мен трябва да носиш разпръснати блузи може и да ти помогне. Зависи и от сутиена ти. А и един страничен въпрос(не си длъжна да ми отговаряш, ако не искаш) От къде си?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 79b7f010b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма как да ви изкарат 26 човека (примерно) да играете народни танци, а като се замислиш и за другите класове, които също трябва да са тренирали... Просто са избрали тези, които имат по-голямо чувство за ритъм. Животът не винаги е честен, но като за момента нямаш какво да направиш.

Към втория проблем. Как не се сети, че с по-малък сутиен, гърдите ти буквално ще изскачат от блузите? Просто носи сутиен по мярка и блузи без дълбоки деколтета. Дори да са ти широки дрехите е все едно, защото така или иначе то се знае какво имаш под тях, важното е просто всичко да си стои на мястото и нищо да не излиза неочаквано.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3b7555a351
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От Пловдив :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker