Дали отвръща на чувствата ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали отвръща на чувствата ми?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1745 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 14 години, в седми клас. Та, с две думи.. има едно момиче от моя клас. Какво да ви кажа и аз не знам, обичам ли я, харесвам ли я, какво я правя, ама вече година и нещо не ми излиза от съзнанието... Мисля за нея 24/7, събуждам се в 2 часа през нощта и първата ми мисъл е за нея...

Е да, ама тя май не ми отвръща на чувствата. Всмисъл... не си говорим често. Когато го правим, ми е много приятно - срамежлив съм, ама с нея що-годе мога да завързвам разговор, ако тя го започне де. В тази част на общуването съм доста зле, за съжаление.

На моменти ми се струва, че и тя ме харесва, а в други - не. Ходи и се закача с други момчета пред мен, веднъж прегърна един, а с мен никога не се е държала така. Направо ми идеше да му избия зъбите, ама се сдържах де.. не искам да създавам някакви сцени.

Иначе когато седим заедно, се забавляваме доста. Смее се на шегите ми, закачаме се взаимно, което ме обърква още повече. Не знам вече и аз какво да правя, затова ви питам и вас.

Лошото е, че не знам какво ще правя, ако я изгубя. Не че някога съм я имал, но благодарение на нея се промених в толкова положителни насоки... тя е най-силната мотивация, която съм имал през краткия си живот. Колкото и да се оглеждам по други момичета - нарочно, с цел да я забравя най-накрая, толкова красиво и най-вече умно момиче не мога да намеря. Съвършена е, не мога да намеря нито един недостатък в нея.

Мисля в последния учебен ден да й призная за чувствата си, ама има ли въобще смисъл да го правя? И най-вече, по какъв начин да го направя, не искам да си глътна езика по средата на изречението.

Направо като видя, че говори с някое момче и откачам, може да са само приятели, ама ми става много гадно. Много я ревнувам.

Ако имате някакви съвети, давайте ги, дано не ви е прозвучало прекалено детински цялото това мое творение... мога да пиша още много, ама е късно и не искам да ви затормозявам с още от моите глупости.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 6607faa48c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С тоя срам може да я изгубиш. Отиди при нея и започни ти разговор, пиши й по-често, сближете се и тогава може да почне се закача с теб, както и с другите момчета. Срама направо е нещо страшно, знам го от личен опит..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fd2df59a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В същото положение съм, само че съм момиче. Според мен не чакай до края на годината, дори и кажи още утре, но ти си решаваш. Това, че се закача с другите момчета не означава нищо. И аз го правя, но нямам чувства към тях. :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1b54ed57c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   какво да ти кажа в случая това че я харесваш толкова много е лошо особенно ако те отреже :(
имам само 1 съвет кажи й и не се бави аз проточих и съжалявах доста.
Пък това че е съвършенна и че няма да намериш друга като нея или по-добра от нея си го избий от главата.
Аз бях се запалил по 1 ама не стана и наистина ми беше кофти ама след време отминава даже срещнах друга много по-подходяща от птредишната сега ще видим какво ще стане :)
отново повтарям действай недей да чакаш дори и да те харесва ако не действаш може да си остане така...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: e70cf05a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 е права, че не трябва да те е срам. Говори с нея по-често и тя ще свикне с теб, после няма да може да се откаже. Ти от нея също, но като гледам ти вече си доста вътре и без това :D Споко, всички сме били на тая вълна.

Нещата ще се наредят, но не и го казвай директно. Чувствата се показват. Не се опитвай да я отведеш настрана и да и кажеш как постоянно мислиш за нея и други такива. Звучи като много добър план, и съм сигурен че точно това ти идва да направиш, но така се действа само ако си убеден, че момичето те харесва. Такива заучени любовни излияния вършат работа само по филмите. С приблизително същия успех можеш да скочиш от третия етаж и да се надяваш че си Супермен.

И последно, винаги имай едно на ум, че и тя се интересува от теб не по-малко отколкото ти от нея. На 14 сте и много неща са нови и за двама ви ;) Не си мисли, че момичето не я е срам. Ако сега се усетиш, можеш спокойно да използваш момента. Не чакай твърде много, обаче. Целта не е да си станете най-добри приятели и да не можете да се погледнете по друг начин после, нали?

;) Айде, твой ред е. Не му мисли много. Като дойде моментът, и имаш чувството че не ти стиска, просто си кажи, че животът е твърде кратък за притеснения. И после действай :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7647db3e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз харесвам едно момиче от 3 години и такмо когато да и кажа моите приятели разбраха и зопочнаха да се подиграват че я харесвам и сега неми обраща внимание изобшто а когато незнаеше си говорехме и така кажете ми какво да правя

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker