Кога си курва ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Кога си курва ли?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 15810 пъти
Курва си, когато нямаш уважение към себе си и самата ти си го знаеш, ето това е. Да нямаш самоуважение за всеки е нещо различно, едни са на едно морално ниво, други на друго. Едни мацки ще се чувстват като курви, когато изчукатдвама в един месец, други -петима, трети ще се чувстват курви като изневерят, четвърти ще си признаят пък че ги кефи да бъдат разпуснати и да си правят кефа.
Защо пиша това ли? Защото имаше една тема, в която се задаваше въпроса. Е, ето ви отговора според мен. За всеки "курва" е нещо различно, за някои курви са само мутресите и проститутките, за други пък ще бъде просто жената, която води безразборен полов живот, независимо дали е обвързана с някой или не.
Повечето хора употребяват това понятие без да го мислят. И на мене са ми викали курва, понеже не съм си давала домашните за преписване, това курвенско ли е?
Други хора са готови да нарекат курва всяко хубаво момиче, или всяко по-разкрепостено момиче. Тва е, някои са по-фриволни, други са по-консервативни.
Идеята ми е, че след като не искате на вас да ви лепят етикети, недейте и вие! Имайте си мнението за хората, но не ги съдете, понеже не знаете къде може да се окажете един ден ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: fc8db57050
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Подкрепям Авторката и се възхищавам от нея, защото явно е още тинейджър, но е много по-умна от 90% от възрастните, които си нямат друга работа, а съдят други хора, повечето без да познават.
Мен пък последно един просяк пред голяма църква ме нарече „курва“, защото при влизахе в храма нямах дребни да му дам. Исках да му дам иначе към левче. На излизане от Храма бях развалила. Логиката беше да не му дам нищо, но аз му оставих 2 банкноти по 2 лв.. Надявам се да е научил нещо за живота си. Имам надежда за всеки човек, но не съжалявам никого. Има си причини едни да са долу, други да са горе. Господ си знае работата.
Изобщо не се засягам хора, които нямат аргументи и казват „курва“ на всяка жена.
Аз никого не считам за курва. Всеки е свободен да прави, каквото иска с живота си, стига да не нарушава законите на страната, в която живее. Когато се нарушава Закона, тогава не бива да има компромис, но до тогава? Остави да живеят и живей!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 38ebc68def
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да. Няма хубаво момиче на което поне веднъж да не е сложен подобен етикет. Когато обаче кажа на някоя дето често употребява тази дума:"Е... ти поне бъди спокойна. Нямаш данни за такава", елате да видите какъв пожар се разпалва. "Така ли... защо да нямам данни за такава"-ми то на някои им харесва да ги наричат така. :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c7bbd3f28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Браво!!!
Нека хвърли камък, който е без грешка!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7ddb34221e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво е курва ли? Родните чалга клипове са документални филми по темата.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5516480ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Според мен, курва е и състояние.
Има момичета, които са курви по душа, които са с такъв характер.
На мен също ми е слаган такъв етикет и то от момчета, които никога не са ме имали, от момичета които са ми завиждали ( не, че има за какво, но все ще се намери такава ).
За мен тази дума е ужасно грозна и противна, дори момичетата, които през ден си лягат с различен, не смятам, че трябва да я носят, всеки сам избира пътя си и начина си на живот, а зад тази дума просто стои един комплекс на изричащия я.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fc8db57050
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Номер 5 заговори много важен аспект - точно мъжете, които не получават някоя жена обичат да я обявяват за к.. ва. Когато още бях ученичка и действително си играех с плючени играчки и котки имах случаи да ме обявят за к..ва грозни и дебели момичета, защото момчетата ме били харесвали, била съм отличичка и съм била имала гърди. Ами аз иначе на акъл си бях дете и изобщо не им вдявах на проблемите. Не ми е целта да се хваля, но точно физическата красота е и голямо проклятие - без да правиш нищо непрестойно си к...ва за всички - за мъжете, защото не искаш да се занимаваш с тях, за комплексираните жени, защото мъжете им се обръщат след теб на улицата. Накрая съвсем се изолирах и към 3-4 г. само четох книги и си гледах детството с още едно хубаво момиче (колежка по съдба) и така не се чудете - често точно най-красивите момичета, за които говорят, че били курви може дори да са и девици. Стоях си девица дълго време, заради такива глупости, ама не съжалявам - повече време с котета, книги и плюшени играчки -) и по-малко любовни разочарования - същност НИКАКВИ. Направо си намерих мъжа за мен и си живеем супер, макар че пак повечето хора ме наричат к..ва от чиста проба завист.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: ef55ae0e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Че те повечето момченца ръсят думата "курва" насам натам, защото са ги отрязали или момичето е тръгнало с друг... пълни смешки.

ПС:Това не е женско мнение xD

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d0ad84c9fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   И аз мисля, че има и момчета курви. Курварчета.

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d0ad84c9fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Между другото номер 6, разбирам те. Аз като бях малка, някъде 6-7 клас, е имало случаи да ми викат курва ей така, от нищото. И аз съм си отличничка и не съм първа красота, но ми викаха така. Без причина. Момчета, които се правеха че се зарибяват с мен, а аз не им връзвах и после бях курва. Ясно ми беше, че изобщо не знаеха значението на думата, но ми беше болно, защото понякога подигравките им бяха доста груби. Само ме дебнеха да започна да говоря с някое момче и айде.... А другите момичета , които от малки се събираха в компании и търчаха подир батковците, бяха супер готини за тогавашния критерий.
Вече с моя клас минахме тоя период, на зубърите и загубеняците, аз бях зубърка и курва, ако трябва да съдим по техните думи. Повече зубърка, ама все пак.
А знаете ли защо не е хубаво да се говорят лоши неща? Защото стават истина, дори и да са били лъжи в началото. Не казвам, че сега наистина съм курва, но познавам момичета, които от отчаяние и безпочвени обиди стават точно това, което никога не са предполагали.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4b258f94f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Курва си, когато

правиш секс за пари
правиш секс срещу материални облаги и изгода
ходиш по зърна или по клитор
ходиш с тясно клинче и прозрачна блузка и се правиш, че си забравила как си се облякла, "защото всички ходят така"
напиваш се безпаметно и се оставяш за обща употреба на компанията
оставяш се за обща употреба и без да се напиваш
пускаш си сайт в нета по гърди и гол задник уж без да се предлагаш

ит. н и т. н и т. н

Но най-голяма курва си, когато предаваш приятелите си и когато предаваш себе си!

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d7814fa092
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Привет, няма курви. Има само жени, които обичат да се любят повече. И никога не обиждайте тези, които са извора на живота. vinarsko

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7f51227380
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ще се съглася с номер 12. За жалост в днешно време примери за такива момичета много мога да ти давам. Момчетата и момичетата вече започнаха да си я казват просто ей така и като си помисля, че някой от тях дори не знаят значението на тази дума не знам просто... И с авторката съм съгласна за повечето от нещата, който каза.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: d0ad84c9fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Жените, които обичат да се любят повече, за мен не са курви. Има хора, които ще ги подкрепят и ще кажат, че проститутките са курви.
Щкажат, че проститутките са истински курви, понеже се продават за пари. Други пък ще сметнат, че е обратното и че нимфоманките са курви, а проститутките просто "не са имали избор" или нещо такова. Трети ще смятат, че и двете са курви, четвърти пък ще смятат, че тези , които изневеряват и лъжат, са истински курви, пети ще имат съвсем друго мнение.

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d84db1e05f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   "Курва" е състояние на ума, на съзнанието, а не на тялото. Познавах една девствена, която като я опознаете със сигурност ще я определите като повече "курва" от която и да е проститутка.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: aed03c20af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   За мен курва е жена с евтино поведение. Която се натиска на всички (обвързани или не, прекалено големи и прекалено малки) , жена която няма морал и ценности, която използва тялото си за да си пробива път напред.

Проститутките не са курви, това им е работата в крайна сметка.
Жените със силна сексуалност също не са курви... щом са с 1 човек и се отдават само на него, не виждам причина да бъдат такива. Но момичето, което е обвързано и се натиска всяка вечер с различни обвързани мъже, носи оскъдни дрехи и няма нищо в главата си, спада към тази категория.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 305a89b220
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   браво авторке!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 89c8ee46dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Ето виждате ли , номер 12 също си има свое лично мнение.
Но за да съдиш хората за тези неща, трябва първо да се замислиш дали самият ти имаш достатъчно добра ценностна система.


Авторката

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f9eecaad2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Това, че искаш да правиш секс, не те прави курва. Липса на самоуважене? Хах, аз познавам девствени момичета, които са почти асексуални, а нямат самоуважение и го знаят - Те курви ли са?
Курва си, когато спиш с Пешо, за да накараш Иван да ревнува. Курва си, когато започнеш да таксуваш. Курва си, когато спиш с някой, въпреки, че знаеш че е женен/сгоден/ сдългосроча връзка. Общо взето, докъто ползваш тялото си, за да подобни неща...
Това, че искаш секс, не те прави, курва. Прави те нормална. А когато се отдадеш на
Всички гореизброени неща се отнасят за всеки пол.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 54ad577e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   "Но най-голяма курва си, когато предаваш приятелите си и когато предаваш себе си! "
Много точно казано 12.
Познавах такава жена, заряза най-добрите си приятели, който биха дали живота си за нея. Отиде при мъж с апартамент, с пари, с богата компания пияндета. Глупав, дебел и мразещ я, държи я само за секс. А тя се надява за семейство и деца. Нито я уважават, нито я харесват, зад гърба я наричат боклук и курва. Но се лигавят, като я видят. Жалкото е, че при първия проблем всички ще се скрият и тя ще е сама и в безизходица, тогава ще прогледне но ще е много късно. Често такива индивиди се самоубиват, което е много жалко...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 611a5553f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   курвичка е девойката, на която само секс й е в главата

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f75d1403ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Не си мислете че всички красиви жени са курви, познавам уникални жени дето до пълнолетие са били девствени и спрете с тия лайфстайл простотии, като не можех да имаш една красива жена, най-лесното е да я наречеш курва, естествено че не всички са такива, ама това че се облича секси не значи че е такава, жените искат да бъдат харесват повече от нас и дори да не харесват някого пак искат този някой да я харесват, друг е въпроса че ако не внимават на улица може да си го изядат ама вече въпрос на трактовка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: cabc9c50c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Така е ама мислете с главите си щото жените сте много по импулсивни от мъжете, щото с 3ма авери едвам спасихме една такава от 2ма мафиоти и хубаво че бяхме трима щото ония бяха по 2 метра 150 килограма и добре че не бяха въоражени (което си е ебати късмета), като ни видяха че наближаваме и се разбягаха, а мацката щеше да умре от страх направо, не беше чак уникална ама 8-8. 5 от 10 беше със сигурност и пак облечена "секси".
И жена ми е уникална и рядко я пускам извън колата и с по-малко от 3-4 приятелки, за вечерта да не говорим - без мен и кофата за боклук не и давам да хвърля, ама ние не излизаме повече от 1-2 на седмица така да чукнем на дърво, проблеми сме нямали, някой път ми се сърди ама като и разкажа за тая мадама и бая и секва ентусиазма. Познавам една жена, колежка бивша, която хем не прилича на човек хем беше с наднормено тегло, не беше чак дебела, ама със сигурно си имаше... хем са я изнасили брутално, слава богу след лечение си е напълно нормално и си хвана приятел, извода е че за да сте секси доста главоболия може да си навлечете само и само да сте желани, не забравяйте че заради жени империи, епохи и цивилизации са изчезвали.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker