Нормално ли е а го мразя (баща си)? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (97794)
 Избор на редактора (167)
 Любов и изневяра (23015)
 Секс и интимност (11343)
 Тинейджърски (20292)
 Семейство (4906)
 Здраве (7881)
 Спорт и красота (4117)
 На работното място (2205)
 Образование (6019)
 В чужбина (1305)
 Наркотици и алкохол (937)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1510)
 Други (13354)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нормално ли е а го мразя (баща си)?
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 4590 пъти
Здравейте, искам да ви споделя моя проблем. Знам че за вас това не е важно, но мен ме измъчва и колкото и да се опитвам да го реша не мога. Та да се върнем към проблема. Мразя баща си. За мен той е един безработен боклук. Той очаква мама до го издържа и постоянно й се кара като не му купи нещо. Той я задължава всеки ден да му купува ракия и цигари и изобщо не иска да работи. Предпочита да ходя на училище без пари и да не яма но да получи цигари и ракия. През целия ми живот не съм получила нито стотинка от него, а освен това той постоянно ме обижда и унижава. Кара ме всеки ден да заслужавам за съществуването си. Вече дори мисля да се самоубия. Не мога да издържам повече. като се напие се почва със скандалите и изобщо не се съобразява колко е часа. Вече ме е срам дори и от съседите. Въпросът ми е дали е нормално да съм изпълнена с такава омраза към собствения си баща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0e9d0fd4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Да, нормално е да изпитаваш такива чувства към баща си, но къде забрави госпожа майка ти? Вината е на 50% нейна - първо, че си е избирала такъв мъж, второ че го търпи вместо да се разведе като хората. Но май апартаментчето е на баща ти и в крайна сметка отново имаме финансов мотив да стоим с него. И двамата ти родителя са зле, мене ако питаш. Майка ти не пада по-далеч от баща ти. Тя е слаб човек, който в крайна сметка ти е провалил детството

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8118323cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Кажи на майка ти да го вкара в ред. Или го напуснете. Замисли се малко.. до кога ще е така?

Поговори с майка си и се оправете по някакъв начин. Сайт за запознанства на майка ти и готово xDD стига тя да има желание и наистина да и е писнало. Седнете и си поговорете с майка ти насаме. Ако имате приятели, познати или роднини в чужбина.. отидете там. По далеч и по добре : ))!!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0c3508e625
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   И моят баща е така. Преди и аз не можех да го понасям, от както не живея вече с него просто ми е безразличен. Той никога не се е интересувал от мен, така че колкото и тъпо да прозвучи и на мен не ми пука за него.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: baaaf1bb78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Aко се сaмоубивaш помисли първо. Зa твоятa мaйкa товa ще бъде много тежко, нa нея й е достaтъчно дa търпи тоя изверг. Детето му дa стои глaдно a той да си пуши цитатите и да си пие ракията. Нека да си ритне камбаната от ракията и цигaрите - тъкмо и вие с майка ти ще си отдъхнете. Пожелавам ти всичко да се оправи за вбъдеще.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 387d4a13bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Нормално е, мило момиче, но никога повече не си помисляй за самоубийства и подобни мрачни неща. Всичко това ще премине, това е гарантирано и ще видиш колко хубав е животът, ще се преродиш. На колко си? Кога навършваш 18?

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e01b3e284b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Все едно чета историята, която се каня да напиша от много време O_O. Би била абсолютно същата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: da2d9c6c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   8. Нормално е да го мразиш! Защо майка ти не се разведе с него? Както мама се разведе с тате, но моят проблем е съвсем друг тате изневеряваше на мама, но както и да е вече 5 години не съм се видяла с баща ми, и по-добре като знам какво е причинявал на мама...
Таа да се върнем към проблема, ти не му обръщай внимание, като се прибереш от даскало, и ако той си е във вас ти излизай някъде с приятелки и т. н само не стои при него, за да не ти лази по нервите! Е според мен най-добре е майка ти да се разведе с него, впрочем това че вика не му обръщайте внимание с майка ти! Е успех с търпението! :))
Момиче 12 години

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0c2525835e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Мимичето на 12, като порастнеш давай такива съвети, а и тогава недей по добре! Ти сега чуждото семейство ли искаш да се развали? !? Всеки сам отговаря за себе си и постъпките си. Майката съм сигурна, че е достатъчно голяма за да знае дали да се разведе или не, и защо. А авторката съм сигурна, че е достатъчно малка, че да пише колко е неоправдана, че те всички тийнейджъри мразят родителите си. Като стане на 18 може да си потърси работа и квартира, но не и да казва какво ще правят родителите и в собствения си дом.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 69dd18c4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Разкарай го този буклук шибан! Тва е напълно идентична история с моята! Точно такъв беше моят живот, но на майка ми й дойде до гуша и го напуснахме. И беше адски трудно, но се оправихме, и той ритна камбаната!
Или чакай докато и твоя го направи или докато не станеш на 18 и не се махнете! Ненавиждам ги вече тез мъже, буклуци от най - чистия

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c93d0962bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Моята история е почти подобна, за съжаление и за развод се иска пари и те не са никак малко и в случая майка ми няма как да се разведе с баща ми, а и да имаше такава възможност всичко щеше да опре до апартамента и тогава пак всичко удря на камък.. та моят съвет е, ако има майка ти има възможност веднага да го напуска (разбира се, ако има къде да отидете, ако апартамента е на негово име)!!! :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: bdb9bf1acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Абсолютно нормално е понякога и аз съм такава

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 04e34ef6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Да нормално е и аз съм така не искам да го виждам и го мразя с цялото си сърце

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f755aed9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   моят баща пък ми причини нещо много лошо. аз също го мразя, но не знам дали съм права. Баща ми дълги години боледуваше от депресия, в крайна сметка се разболях което е наследствено. имам тежко психично разтройство и трябва да пия лекарства до живот. От тях ръцете ми и главата треперят много силно и не мога да ида дори на кафе, заубих всичките си приятели.По цял ден лежа и чакам дните да минат без нищо да се случва. Не работоспособна съм и като остарея не знам дали дори ще имам пари да се гледам. Животът ми е пълен провал.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f900f677f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Съвсем нормално е. Аз имам подобна история с пиянствата на баща ми, но при твоя случай е много по - различно. Не знам защо явно има някаква причина майка ти да не го напусне, но трябва. Говори с нея, ако не иска да го напусне, защото го обича й предложи тя да му каже, че ако не спре да пие няма да му дава никакви пари. Но въпреки че най -добрия вариант е да го напуснете така той може да осъзнае грешката си.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 24a1c07768
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Коментара на номер 10 е направо.... Не че нещо, всеки мрази родителите си като е тинейджър? Ако на всички родителите са търтеи, които не им пука за децата им и така нататък, напълно нормално.
И моя е същия, не му пука, не живеем заедно естествено. Като бях малък ме гледаше до 4 години и после ме остави при баба. Не сме говорили от година може би, две.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fb78036c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Напълно е нормално и моят постоянно се заяжда с мен да му измия колаа., да ходя за бира а когато си чатя от телефона ме увиква казах на мама да се разделят защото има и друхи неща но по добре или бащати да се оправи или да се разделят о да на 13" казвам се Галя :)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8be43b5773
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   За съжаление и аз мразя баща си. На 66 почти е изкукиригал психически със главата си и непрекъснато прави само скандали за най дребните малоумни неща. Не знам ако продължава по същия начин ще се изнеса от къщи. Като го няма баща ми вкъщи е много по спокойно и може да се диша иначе дойде ли си не може да се трай въобще и става много напрегнато в къщи

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3675322c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До гост 17, не всеки мрази родителите си само, защото е тийнейджър! Факта, че някой бащи са лоши е на лице! Щом момичето е написало всичко, това значи я измъчва огромна болка. Ти си решил, че щом не живееш с баща си и той не се интересува от теб, значи че всички други бащи са добри - мечтай си!
Понякога си мисля че, ако нямах баща щеше да съм много по напред , нямам съмочуствие вървя с главата на долу, и това не е единственно моя баща всеки път прави скандали, след като се върни от работа за едното нищо, само защото ме вижда в леглото с таблета, а той цял ден на работа! Според вас това баща ли е да завижда на дъщеря за такова нещо? ! Не стига, че правя всичко в къщи, готвя, чистя подреждам а й отивам на училище, вместо благодарност от страна на един нормален баща аз получавам, само скандали за най-дребното нещо!!! Само на 13 съм и съдбата на някой е толкова несправедлива, че понякога мн. Ми се иска да умра!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5b07750b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   И аз много мразя своя баща. Виждам в твоята история и своята. С малки разминавания, разбира се. Ако отношенията ти с майка ти са добри или повече от това ти не трябва да я лишаваш от твоето присъствие. Не трябва да позволяваш на някаква си пияница да провали отношенията с майка ти. При твоето положение за мен е напълно оправдано да изпитваш такива чувства. Това е моето мнение по въпроса.

Твоя, Алекс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker