Имам един комплекс, който е от доста време и той е, че имам малки гърди... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам един комплекс, който е от доста време и той е, че имам малки гърди...
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 11539 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче и съм на 16 години. Имам си приятел от близо 2 месеца..., но още не мога да се отпусна и да се държа по свободно пред него. Говорим си най-различни теми, но стане ли въпрос за секс и отбягвам темата и дори понякога се цупя, че е започнал да ми говори така :Д Знам, че сигурно изглеждам тъпо, а и той не ме насилва просто иска да ме докосва по често, за да се отпусна веднъж завинаги...

Имам един комплекс, който е от доста време и той е, че имам малки гърди... не знам, но ме е срам да се съблека по сутиен пред него, защото имам чувството, че ще му стане смешно или не знам (забравих да кажа, че той е на 20 години). Все пак той е правил секс много пъти и като всяко момче си има нужди, но аз не мога и не мога срам ме е, страх ме е, и куп такива причини, от които вече и аз се отчайвам, а не мога да си представя за него.

Днес дори ми каза, че ме харесва такава каквато съм и не иска да се притеснявам от нищо пред него, но аз пак не, та, не :Д Тялото ми е хубаво, но като нямам гърди и се чувствам кофти... не искам някакви големи, а просто нормални и знам, че Вие няма как да ми помогните, но съм сигурна, че има и други момичета, които се притесняват от това и имат такъв комплекс.
Наистина се надявам да сте ме разбрали и да не съм Ви досаждала много :) Ще се радвам ако някой ми обърне внимание :)
Благодаря, Ви предварително !!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 52

преди: 14 години, 10 месеца
hash: c5dfee1645
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вярваш ли ми аз съм момче и за мен гърдите на момичето или поне големината не са толкова важни . Не си набивай глупвави комплекси , а ако смяташ че това е единствената ти пречка да правиш секс го направи, защото в противен случай рано или късно ше те зарежат .Просто така стоят нещата .

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e0c11ec88c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила аз съм на 19 години и също имам малки гърди и заради това ме беше срам дасе съблека пред момче та дори и приятелки които по големи гърди но когато започнахме да правим секс с приятеля ми и постепенно мойе би от възбудата незнам но изобщо не ме интересуваше този факт и така се отпуснах вече не ме притеснява толкова колкото преди... поне мога да се събличам пред приятеля си дори и понякога тайно да си мечтая за поне малко по големи... така че мила това действа отпусни се и пробвай! късмет!!! :)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 53418c30ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Все едно аз съм писала историята.И при мен е така аз съм на 15 и аз нямам много големи гърди а като бях по малка имах по големи но като си сложих сутиен изведнъж станаха по малки и това много ме подтиска.И аз имам гадже на 21 не е казвал нищо за гърдите но и мен ме е страх да се отпусна заради тях. :( извинявам се за грешките

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 6ce09b55cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мацката не бива да се притесняваш за това. Някой мъже дори намират за секси малките гърди. А и нали приятелят ти ти е казал,че те харесва такава каквато си,отпусни се и не се притеснявай за дреболии :) Аз дори не намирам това за проблем или пък за недостатък ;)
Ивето :)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 988194fa21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Hе се притесняваи мила няма проблем според мен поне за теб а ако тои си иска жена с големи цици да си я търси,но щом ти е казал 4е те харесва такава каквато си няма проблем.аиде успех и със здраве!

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: b502228525
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ако не му пуснеш, причината не би трябвало да малките ти гърди.... И моите не са голяма работа,но колкото е дал Бог. Нали хората са казали "Природата е дала на човека това,което най-много му отива".

Честно казано,малките гърди не са срамни,то прекалено големи не са хубави. Не мисля,че всяко момче се впечатлява единствено и само от цици,които едва са се побрали в блузата на момичето. Кажи ми,ако имаше "хубави" гърди нямаше ли да си зададеш въпроса "Той гърдите ми ли харесва или мен самата?"

Не се притеснявай,явно харесва теб... Ако искаш да си вдигнеш самочувствието, обаче,мисля ,че един сутиен с повечко подплънки ще свърше работа ;)
Сиво

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 11f7dda60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много мило ми става, като чета писаното от теб.
Съветвам те да ме послушаш, защото аз съм на 25г. и също имам малки гърди. Наистина малки.
С тази разлика, че спрях да се притеснявам от това доста отдавна. Но на твоята възраст изпитвах същото.

1) Искамм да ти кажа, че щом сте пт 2 месеца заедно, той МНОГО добре си е дал сметка за размера на бюста ти и това очевидно не е проблем.

2) Най-важното е да не показваш пред него, че това те притеснява. Ако стане въпрос, реагирай по-скоро самоиронично. Но за тази цел трябва наистина да си повярваш, че това не е проблем. А то не е.
Аз си имам успех с мъжете и мога да ти кажа, че много много други неща са адски по-важни.
Запомни ли?

1. Той знае. И те харесва!
2. Показвай самочувствие, когато со гола.

Най-добре акцентирай върху други неща. Бъди страстна и му завърти главата добре. Но за тази цел трябва да си повярваш:)))
Пожелавам ти успех и знам, че един ден ще бъдеш на моето мнение. Дано да е по-скоро:))
Поздрави!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 2d23a631ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Виж аз например от друга страна имам доста за съжаление големи гърди с които идват и много проблеми.Често се е случвало момче да е гадже с мен само заради външния ми вид което повярвай е много гадно и често се чувствам гадно заради това.Винаги съм искала да ме опознаят като човек,но за съжаление не се е случвало досега и много ме боли.Така че радвай се защото щом е бил толкова време с теб,той е видял каква си всъщност отвътре и явно е харесал това което е видял.
Ева :)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: c83e1ffd59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката: Да, но като изключим гърдите и да речем се отпусна, защо винаги стане ли въпрос за секс и изпадам в ужас неискам и дума да става.Не съм напълно готова това е ясно, но незнам приятелят ми дали ще издържи, а неискам да го загубя заради някакви мои прищявки.Офф незнам мойта е много сложна...само да спомена,че не съм някаква лигла, а просто като всяко момиче се притеснявам и незнам докога ше продължи това :( Просто исках да споделя с някой и много се радвам за съветите които ми дадохте!
Благодаря Ви :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 70ce5521d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "На 15 съм гаджето ми е на 21" ебати педофилията. Е и какви гърди искаш да имаш на 16 години ?!? И като ва е срам да ви гледат голи щото имали повече "Опит" намерете си гаджета на вашите години с вашия опит!

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: b6e21be2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ако ще те успоокои аз сам на 13 а имам много големи и това пак ми е комплекс такаче не сажаляваи че нямаш

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 6052bae1a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ...Абе мила на 16 не знам какви гърди очакваш все пак вскеи се развива индивидуално... Но ако ще те успокоя аз съм на 18 и нямам кой знае колко голям багаж.. пък и е важно ти да се харесваш.А и щом той ти е казал че те харесва такава каквато си.. мисля че ти го казва за да спи с теб,казвам го щото е малко странно все пак е на 20 ... няма за какво друго да мисли!Но това определено НЕ Е достойно за комплекс!Мислиш ли че ,ако гърдите ти бяха по-големи щеше да му пуснеш?


РРРР..

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: fad117bcbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мъж съм на 36 колкото и невероятно да ви звучи харесват ме предимно 15- 16 годишни момичета, а по възрастните ме проучват само материално.Харесвам жените с малки гърди, може би защото такива са около мен.Не отстъпвам по интелект, визия, фигура на по младите момчета и дори ги превъзхождам. Злобеят малко , но ги разбирам.

На предишната мацка да кажа - това не е педофилия, всеки човек има равни права- А именно има право да бъде щастлив!!! Човек взема от живота това което му се предлага. И аз искам Джулия Робъртс, ама няма, не съм и в средата иначе спокойно мога да я покоря.

Обичайте се и бъдете естествени,уважавайте околните и ще бъдете щастливи.Народа го е казал-за любовта и щастието няма граници. от Майк

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f93c93320c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Aз съм моми4е на 14 и съм с малка гръдна обиколка.имам си ппиятел от 2 месеца ,които е на 17 .аз съшто се притеснявах от размера ми и затова слагах сутиени с огромни подплънки,но един ден си викам за6то трябва да се правя на нешто ,което не сам.и един ден реших да ида при него без сутиен. и тои ме видя реално каква съм ,ништо не каза ,продалжихме връзката си ,и ве4е няма от какво да ме е срам.така че те съветвам да отидеш някои ден при него без сутиен да те види ква си реално.и пове4е няма да има6 никакви притеснения

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 58286773f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Виж какво . На едни гардите са твърде малки на други твърде големи . А някой дори нямат гърди не си единствената която имаш малки гърди . Всеки се развива различно. Но един съвет! НЕТРЯБВА ДА ТЕ Е СРАМ ОТ САМАТА СЕБЕ СИ .. ПРЕИМИ СЕ ТАКАВА КАКВОТО СИ ..

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 7032275439
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Aз съм на 14 имам нормални гарди според теглото и раста си, но изкам по големи защото така момчетата ще ме харесват ако някои знае как се овеличава бюста без операци да ми пише в имейла :)

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 64f9ebdb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   16, искаш да си увеличиш бюста, защото така момчетата ще те харесват? И това го казва 14 годишно момиче? Мхм... то май сега така е модерно да се прави.
Е, дечко, не мога да ти помогна, но мога да ти кажа, че в това, което си намислила да правиш, няма абсолютно никакъв смисъл.
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: cb21e6c3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   SFA, аз я подкрепям. Да тъпче сега силикона, че после като стане на 20 ще е престаряла. Пък и жена без цици за къде е? Боже, защо не измислят по-лесна процедура да освидетелстват хората? Ако го правят от детска възраст още ще е по-добре...
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7cd2861e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   16,ти сериозно ли??? Ако бях на твое място бих се притеснила....все пак кое искаш да хареса у теб едно момче-циците или това,което имаш в главата(ама така като те слушам-нямаш нищо...) Толкова ли си елементарна?
Ужас,курварлъка вече е навсякъде....повърхностни хора колкото искаш. SFA много правилно си го е казала....
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c7e76c1be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Hе сам корвалък ако изкаш да знаеш но просто не ме познаваш и не знаеш в моя грат какво е аз сам наидребната и наи не взрачна е не чак толкова но момчетата харесват само моите приятелки които имт по големи от мойте гарди на раст са колкото мен е те жвярно че са малко курвички и си се натискат сами, но аз не мога, а и май проблема е че аз нямам никакво самочуствие.

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 64f9ebdb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   20, твоето не е нищо повече от завист. Виждаш, че тези момиченца са харесвани, "сваляни" и какво ли още не правени, и чисто и просто искаш да си като тях. Виждаш, че повечето от тях са "курвички" и въпреки всичко... искаш да приличаш на тях.
Слушай!... Искаш да си обичана (не знам до колко е възможно на тази възраст, но нека го кажем така) или да си взимана за обект на секс? Каква полза от това да увеличиш размера на гърдите си? Правиш го заради "тях", за да привлечеш "мъжкото" им внимание... и вече ще си доволна, ще си постигнала това, което искаш? Такава ли ти е цената?
На 12 си, по дяволите, не се излагай.
... И знам, че едва ли ще променя нещо с това, но... оправи си правопи, или ако не това, то поне го подобри малко, защото ми падна кръвното докато прочета коментара ти.
Айде със здраве. И ако все пак напомпаш "бомбите" да се похвалиш... та да ти честитим поне.
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7cd2861e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   20,можеш да разбереш дали някой те обича като бъдеш това,което си,а не да се променяш и момчетата да харесат "новото" ти аз....жалко,че не го разбираш....наистина ли искаш момчетата да се впечатлят от гърдите ти?? И като това стане,какво? Ще бъдеш използвана,заради "чудесните си атрибути",но само до там....няма да имаш по-дълбока връзка,основаваща се на нещо повече от секса,защото с този акъл няма да можеш с нищо повече да впечатлиш някой...камоли да го задържиш. Започвам да се замислям....дали момчетата не те харесват, защото си "плоска" , или защото са видяли,че си проста? Помисли над това...гледай да впечатлиш някого с нещо повече от големи цици. От това смисъл-никакъв... и накрая и аз да ти кажа- седни малко и поработи над правописа си! Ти си на 12 и си неграмотна,но като те гледам за какво мислиш...не съм и очаквала да пишеш вярно.
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6228b4e3bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Абе тапаци такива първо аз съм на 14 и второ тук споделяме или гредаме правописа човек когато барза може ли да си гледа правописа а?
Иначе това за да не ми харсват циците, а мен е вярно.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7cd2861e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   23,сериозно ти казвам- не можах нищо да разбера от това изречение- "Иначе това за да не ми харсват циците, а мен е вярно". Какво се опита да кажеш? Много си бързала...е,и аз винаги бързам,но си гледам правописа....просто ми е станало навик да си пиша вярно...това,че бързаш,не ти дава право да пишеш така,все едно час по бълг. не си карала след 1-2 клас. Ако има някоя пунктуационна грешка-разбира, и мен на моменти ме домързява да ги слага,ама... а това,че си на 14, и си НЕГРАМОТНА просто е непростимо...осъзнай се...на 14 да напишеш "бърза" с "а" и това е най-малкото....вземи се в ръце ,причерня ми като ти четях историята и после отговорите...и най-лошото е,че това въобще не те тревожи... като си пишеш в скайпа с някое момче,пак ли б"А"рзаш? Е,ако е така,как очакваш да впечатлиш някого? То,като те видят,че не можеш да пишеш,какво ще си помислят? Че си една елементарна кифла....

П.П. Нищо не ти пречи,след като си напишеш коментара,да го провериш набързо...
Сиво

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 0cdb6e6c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Първо на лист с химикалка ми е по-лесно и второ що не си гледаш твойта работа не знам да си учител по бълг и трето това което каза, че трябва да харесват мен, а не циците е вярно сега дано го разбиреш аз може да не пиша вярно на бълг на компютър, а ти да, не те прави най-великия човек такаче спадни си малко балона, а и друго балона демек, че си надут нали неразбираш какво казвам и заради това можеби щот сме от различни градове и говорим различно моя град е малък и явно сме по-прости

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 0cdb6e6c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   А и друго по скайпа когато си пиша с приятелка си пиша с английски букви само задръстеняците пишат с бълг букви.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8151afd52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   "Само задръстеняците пишат с бълг букви"-Олее-малее, а ти си много отворена така ли? Ти не само, че си неграмотна, а и не се изразяваш правилно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 64f9ebdb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Първо - хубаво е, че си признаваш, че си проста (хаха, не го бях казвала до сега).

Второ - помоли госпожата си по БЕЛ да те научи на правопис (независимо дали се практикува на компютър или на лист). Старнно е как побираш 9 реда в едно изречение.
И не знам кой е тАпак и кой не, но така или иначе си проличава.

Трето - Сиво, е на доста по - високо ниво от теб, така че няма смисъл да продължаваш да се излагаш като й отговаряш по този изпростен начин.

И последно - в скайп пиша на български език, като слагам главни букви и точки. Сериозно ли мислиш, че хора, които пишат по този начин са задръстеняци?
(Въпрос на КУЛТУРА, дечко, но едва ли би го разбрала)
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7cd2861e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   SFA, благодаря ти за подкрепата,но не си е струвало да се хабиш за ... това момиче. Само от коментар номер 26 си пролича цялата простотия на това същество.... "английски букви" Хахаха, това е латиница, звучи ли ти познато? Няма смисъл да се занимавам повече с твоята идиотска личност.
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3ab358d442
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Кьм авторката- правописа не е всичко да знаеш......всеки бьрка в нещо и не, че нещо ама е точно така.....ако един човек иска да те разбира ще го прави просто вьпреки всички пречки тук........не се стахувай никога и от нищо и след като не пишеш нещо лошо може да си пишеш както си искаш и това е....... да не ти пука.....защото нито правопис....нито супер финансово сьстояние или нещо друго е най-важното, вьпреки че за тук точно така изглежда, но истината е точно в обратното.... успех и никога не се предавай просто -това е най-важното :)
d22

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7cd2861e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   (За номер 30) Виж,тук даваме съвети, но... съгласи се,че сме в България и е срамота големи момичета да не могат да пишат,защото,видиш ли,бързали. От това проличава и общата култура на човека...замисли се, няма значение къде пишеш (лист хартия или в някой сайт). Просто е смешно и това,че тук и правим забележка е само в нейна полза. Казваме и какво трябва да оправи,какъв е смисъла да си затваряме очите? Това също е един вид съвет,не мислиш ли? Извинявай,но да нямаш правописа и на 3-класник,някъде,просто е трагедия... разбира се,че ще държим на правописа...не казвам,че не стават грешки,естествено. Случва се да си разсеян или да стане печатна грешка,но тя си го казва,че е бързала и това я оправдава? НЕ!
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8e6294fc4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   № 25, това е едно от най-дългите изречения, които съм чела! И най-безмисленото...

Мегън

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3ab358d442
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   (За номер 31) Еми не знам, ама знам само, че на тая Земя безгрешни хора няма все още и няма и да има(като и аз сьм в тва число) и това е . Естествено, че всички неща са важни – и правописа и други сьщо, и изобщо всички неща, които са тук са много важни……и в това да се дава сьвет сьщо няма лошо, обаче може и по по-нормален начин да се дава…..а не да се дава сьвет ама задьлжително преди или след него да пише и това- ти си такава и такава, защото не можеш да пишеш или бьрзаш и с обобщение на края, че тогава значи от теб нищо не става(след като това изобщо не е така, а и няма как да бьде без значение от тва какво е правил или прави човек-защото може и да спре да го прави и то много лесно при тва)…Това е унизително за човека кьм, който е насочен и определено може и без един такьв сьвет...... ;( ;( ;( :)
d22

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7cd2861e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   (номер 33)Не съм казала,че нищо няма да стане от нея.Смятам,че от правописа на някого лъсва общата му култура. Тук не "съдим" човека само от правописа...той е едно на ръка. Има значение и как се изразяваш....съжалявам,но теб, d22, много трудно те разбирам. Изреченията ти са объркани и им се губи смисъла. Не се обиждай,но това ми е мнението...по-объркани изрази от твоите не съм чела. Не мисля,че съм безгрешна, да не останеш с такова впечатление, просто няма смисъл да пишеш нещо безсмислено,само и само,за да си се "изказал"... прави по-кратки изречения и тогава дано да ти се хваща смисълът.
Поздрави
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3ab358d442
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   (Номер 34) Сьгласна сьм с това, което си написала и се радвам, че мислиш така. С това, което написах не сьм искала да засягам никой с нищо и нямам такова намерение изобщо. И сьщо искам да напиша само, че приемам това, че не ме разбираш от начина ми на писане. Но просто когато пиша пиша това, което искам, а в скобите допьлвам някои неща, които сьщо искам да напиша и така.....
Поздрави и на теб и благодаря много
d22

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7cd2861e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   d22 , няма защо да ми благодариш :) Предположиш,че е така,както казваш (пишеш,доизясняваш...) На всеки може да се случи :)
Сиво

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3ab358d442
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   (До 36) Само, че аз имах предвид, че напьлно умишлено го правя пишейки по този начин :) защото ми харесва и така, а не от това,че случайно се е получило.....но както и да е....и за да не излезне като чат или нещо подобно на това спирам да пиша вече.... :)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6228b4e3bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Aз повече в тоя сайт никога няма да вляза това е зборище на загубеняци които не споделят а си гледат правописа колко ти е голямо изречението и такива освен d22 според мен тази личност не е загубена :P

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7cd2861e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Охо,38,много ни притесни ,изобщо на никой не му пука дали ще влизаш или не. Айде осъзнай се малко и се научи да понасяш елементарна критика. Ако са някои единични грешки,или пък печатни-добре,но тук вече говорим за абсолютна неграмотност. Всички тези забележки,както вече казах,са само във ваша полза. Поправете се и не се излагайте! Толкова е просто,а пък се засягате даже.. Ваш си е проблема...
Сиво

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c6961b337c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Уау! Ако бях рлочела още един коментар от тва момиче, щях да припадна! На компютър било по-различно. Ебаси хората... Аз съм на 12 и пиша без правописни грешки, колкото и да бързам и независимо дали пиша на български или на какъвто и да е друг език. Освен това да те светна(обръщам се към момичето), че точно от това пишене на латиница днешното поколение е толкова просто. Така пишат само хора, които нито знаят английски, че да пишат на него, нито пък могат да пишат правилно на български, че да го употребяват. Няма нужда да тормозиш учителката си по БЕЛ, просто вземи да прочетеш някоя и друга книжка! Няма никакво значение от къде си. И баба ми, и дядо ми са от село, но и двамата са учители. Баща ми и майка ми също са от село, следователно и аз и сестра ми(въпреки, че сме родени и живеем в Сливен!), но в нашето семейство всички сме отличници! И преди да започнеш да коментираш колко сме задръстени и тъпи, да те светна, че в нашия клас имам много повече приятели, отколкото всичките кифли, които не могат една дума да напишат правилно, взети заедно!
Като ти се пише на латиница, кажи ми, знаеш ли барем мъничко английски?

П.С. С нетърпение чакам отговора. :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 94f7585fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Всеки има свое индивидуално тяло, А и той ти е казал, че те харесва такава каквато си. Със сигурност е забелязал, че имаш малки гърди, може би не харесва голями. Съветвам те някой път да пробваш да го правите, а ако се оплаква за гърдите ти, напомни му, че е казал, че те харесва такава каквато си.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c64c508a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Знам, че не е моя работа, но колко ти е гръдната обиколка? И аз имам същия проблем. Онзи ден почти се стигна до секс, но като останах по бельо и се притесних и развалих всичко.. Та да минем на въпроса колко ти е гръдната обиколка? :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 93b2d53af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   16, ясно защо искаш големи гАрди за твоя рАст. Явно ти куца родния език и граматиката, за това пък и искаш с нещо друго да те харесат, вместо с акъл. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3abd0b9fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Леле.. голяма караница за един правопис. Вярно е, показва колко е "умна", но го пише, за да поиска съвет.. Не знам, както и да е.. (До авторката) да знам това чувство. Аз съм на 14 и обкръжаващите ме момичета носят 2 пъти по големи сутиени от мен. Момичетата от моя клас имат гърди трудно побиращи се в чашка "С" от 2-ри клас... Подиграват ми се от тогава, че съм дъска и МНОООГО др. Тогава бях СУПЕР комплексирана по тази тема. А моите гърди тепърва влязоха в чашка А. Честно да ти кажа, вече не ми пука особено. Да, гадно ми е понякога, но някак го преживявам ;д Надявам се поне още малко да пораснат, ама сигурно няма да е скоро, защото аз съм нисичка, слабика. Пък и като се замисля ще бъде смешно.. момиче 1. 60 с гърди "С".. Не знам, няма смисъл да мислиш за това.. Просто трябва да спре да ти пука ;)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 76b571c069
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Аз не харесвам плоски жени.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bd1ff0ec3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Спокоино и аз сам така и сам на 16

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b408d0d0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Тук всеки май си излива мъката и аз ще пиша :) Така преди няколко дни видях едно момче и не знам какво стана... харесах си го, просто ми стана адски симпатичен, но аз не знаех дори как се казва... попитах от тук от там и накрая разбрах името му... намерих го във пустата социална мрежа facebook, надявах се да имаме поне общи приятели за да го добавя и да се опитам по най-лошия начин да се запозная с него, но така и нямахме. За сега само знам на колко е, къде учи и от къде е, за щастие аз живея близо до неговия град. Много бих искала да се запозная с него, не съм казала да ми бъде повече от приятел (външността на човек понякога лъже! ). С 3, 5(4-ри) години е по-голям от мен на 18 е (Досещате се, че аз съм една недорасла "жена")... Та въпросът ми е да се пробвам ли да намеря общи приятели, да го добавя в това извратено нещо facebook или да повярвам в поговорката " Колкото по-далеч от очите, толкова по-далеч от сърцето".

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 04fbb61613
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Не мога да повяравам колко неграмотни хора има. Вярно, бързаш и допускаш грешка, две. За пунктуацията аре не е толкова важно, но поне правописът трябва да е изряден. Как може човек да греши толкова много в едно изречение????? Че и не може да се изрази правилно... Просто нямам думи. Да не говорим за латиницата. НЕГРАМОТЕН ЧОВЕК!
Относно въпроса по темата: Кого го интерсеува размера на циците ти??? Нали те харесва - това е най-важното пък и ти го е казал. Стига си се комплексирала.
Смело напред! И Успех във връзката ви!
М, 14

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b616f3e816
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Няма от какво да се притесняваш!
Аз съм мъж на 25 и гърдите на жената са последното което ме вълнува - спал съм и с гигантски цици и с такива, дето гърдите им са по малки от моите....

Когато едно момиче е мило, поддържа се, направи ти една свирка, гърдите й са последното което гледаш... гърдите ни интересуват докато махнем сутиена... после размера на гърдите ви ни интересува колкото ни интересува размера на очите ви или на ръцете ви...

Така че горе главата! ;)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: fd2388a2e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Еее не си единствената. И аз имам комплеск, който ме тормози, тези малки гърди. Много съм ощетена в това. Ужас даже и малки нямам гадно, много гадно.

 
  ...

1-50 от 52
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker