Защо не ме харесват?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо не ме харесват?!?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2066 пъти
Аз съм момче на 19 години. Тази година съм абитуриент. Други мои връстници, на тази възраст вече са "експерти" в секса, а аз не мога и на малкия им пръст да се опра. Да, девствен съм. Да, не съм имал и гадже. Не съм хомосексуален. Правил съм опити да се сближа по-интимно с някое момиче, но винаги съм завършвал като препечена филийка. Никога не съм се държал лошо, злобно или пренебрежително с момичетата, но никога не огрява слънце и на моя балкон. Вече ми е дошло до гуша. Всичките ми приятели си имат партньори. Ако пък нямат поне са имали и бързо си намират нова половинка. Аз съм в такава възраст, че е хубаво да съм с някого или няколко, за да си направя преценка, да натрупам опит, да се запознавам отблизо с тънкостите на секса и любовта и прочие. Налага ми се да лъжа, че съм правил секс и да казвам, че съм имал поне 2-3 връзки с момичета. Писнало ми е да лежа на стари и измислени ларви. Какво да правя със себе си? !? Какво не ми е наред? !? Защо не ме харесват? !?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 636b0426d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всички с времето си не се тревожи, идват студентските години там всичко ще си дойде на мястото препоръчвам ти да отидеш там където има засилено присъствие на девойки да речем Икономика или Хуманитарни науки. Нещата в студентските години ще се оправят не се тревожи.
Не се променяй начина на мислене нека ти остане същият всичко ще си дойде на мястото
Поздрави!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 434a35fcfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо ти няма, просто вероятно си много срамежлив. Харесай си някое момиче и започни да си пишеш с нея във фейсбук, а след това я покани да излезете и на кафе :) Не трябва да искаш да си намериш приятелка заради секса. Бъди търпелив и изчакай тя да го поиска първа :) УСПЕХ, сладур :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c63e3e6908
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз съм на 20 и съм в същото дередже. Дори съм в студентски години и не ми се оправят нещата... Не съм грозен, тренирам и бих казал, че имам самочувствие. Всички казват излизай повече или че за всеки влак си има пътници. Кажете защо не ни харесват, а не неща, които вече знаем... :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2af6bec57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм момиче и също съм на 19 години, също съм девствена, но съм горда от това. Това е нещо много ценно и не бива да се дава на всекиго. Може би съм твърде старомодна, но според мен и моите приятели (между които има и момчета) сексът е за брака. Не би ли се радвал съпругата ти да е девствена, а не през нея да са минали десетина. Това, че всички са имали връзки, голяма работа... важно е не колко връзки си имал, а колко емоционално пълноценна е била връзката. Според мен по-добре една връзка и за цял живот, отколкото сто и безкрайно лутане и сравняване на първата с втората и третата с петата. Считам, че истински здрава връзка се формира, когато двамата се опознаят достатъчно добре душевно и тогава да се стига до секс. Иначе имаш връзки само за секс и за какво ти е подобна връзка, такова отношение за мен е модерна щуротия и губене на време, от което няма полза.
Аз също като номер 1, смятам, че има време за всичко. И съм убедена, че ще намериш някой, който ще се радва, че си девствен, защото това е подарък за партньорката ти. Аз лично бих се радвала много. Мисля си, че поне част от хората, които ти се хвалят със връзките си, същност малко или повече съжаляват, особено момичетата.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 33a770e611
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Едва ли ти има нещо. Момичетата на твоята възраст, 90% са смотани овце, който и не заслужават свястно момче като теб, а останалите 10% може би имат някакъв интерес към теб, но ти просто не ги забелязваш, защото си съсредоточен върху негативното - как всичките ти приятели имат, а ти нямаш. Споко, не бързай за никъде - забавлявай се, прави това, което ти е кеф, и когато най-малко го очакваш, ще изскочи любовта и при теб :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 94dd0eb990
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ти май си загорял само за секса, а? Извинявай, но си доста голям "идиот"!! Искаш да си с момиче само заради секса, нищо повече? А защо не се замислиш, че това момиче в което се влюбиш и не гледаш на нея като сексуална играчка може да ти донесе 100пъти повече щастие отколкото някоя с която го правиш по няколко пъти на ден. И секса е важен да, но.. преди това има нещо наречено ЛЮБОВ!! И ако нея я няма.. нищо друго няма смисъл в една връзка.

Секс та секс.. да ти кажа.. не е КОЙ ЗНАЕ КАКВО. Аз съм на 15 и наскоро се разделих с приятелката ми с която загубих девствеността си. Чувството е много приятно и всичко останало, но.. да си зависим от това е.. глупаво и смешно.

Стегни се малко бе момче. Бягай на фитнес грижи се малко повече за външния си вид и след време ще си намериш някоя сериозна ;))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 43fdae9817
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 съвета ти е адекватен, ама това ти не си си намерил половинката подходяща за теб в секса не значи, че не е кой знае какво. Авторе едно ще ти кажа, наскоро приключих дълга връзка докато имах чувстава към него секса беше нещо неописуемо, когато истинаха (няма да давам причини, че е обширна тема) секса за мен стана като досадно задължение. Вярвай няма ли чувства не е същото, не е чак такова удоволствие. Що се отнася до това, че си девствен не се отчайвай такива скрити талнти измежду девствените има, че ти скриват шапката.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8f2f70c292
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И при мен е така, не знам защо се получава. По-голям съм, айде няма да казвам на колко точно, че е срам голям. Едва ли е само от външния вид, какви ли не очилати, дебели и брадясали типове съм виждал с красиви момичета. А при мен още докато им кажа "Здрасти" и се почва едно чумерене, обръщане, отбиване на "атаката"...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: be1b9e3d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Имам същия проблем за това ПИЯ! Да живее Уиски-то и тоя дето са го измислили, да това не е решение но 1 чашка не вреди :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: e68e3fa671
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами, ако висиш по цял ден у вас и не излизаш, няма да си намериш приятелка. Излизай навън и се сбирай с пичаги, а не задръстени типове, които си приказват за компютърни игри. Ако толкова си загорял за секс, си намери някоя к*рва, която ще те задоволи. ;) А ако проблема е там, че не си от най-големите хубавци да ти не пука, имай самочувствие и все някоя мацка, ще го забележи. Или, ако си с наднормено тегло, започвай да се занимаваш със спорт.
Това е моя съвет.
Успех! :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: caab92f1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   аз съм на 17 и имам подобен проблем винаги съм се държал добре с момичетата но просто ме смятат за добро момче могат да си говорят с мен за доста женски неща и тнт. Честно да си кажа ако харесам момиче се случва така че като й кажа иска да сме само приятели и не иска повече...
Доста съм влюбчив и не търся много момичета защоти все се дъня нещо(поне да бях задник и грубиян да ми бият шута пък то какво)Мисля че не съм случил на подходящата и че не търся много даже сега реших да си дам малко почивка...
Забравих да спомена че не съм грозен даже мога да кажа че ме бива висок слаб долу горе хубав...
Така че и аз се чудя като теб...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6a3db2dd46
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора: Към отговор #6 и въобще към всички. Искам да доизясня, че и аз като всяко нормално същество искам секс. Но... предпочитам любовта да е с предимство. Защото не искам вече да съм сам. Защото искам да усетя как гравитацията намаля и аз политам. Искам да общувам с някого, на когото мога да доказвам обичта си. На мен не ми е проблем, че другите си имат половинки. Просто искам и аз. Това е. Не държа много за секс, но и не се отказвам от това желание. Просто така съм описал проблема си, че е излязло все едно само от съвокупление се интересувам. Вижте... харесвал съм момичета. Признавал съм чувствата си, ала не става. Ходя на фитнес, старая се за външния си вид. Чета книги и обогатявам речника си, но не съм зубър. Старая се да се информирам за всичко, за да мога да съм адекватно отговарящ на всеки зададен въпрос. Излизам често и се запознавам с много хора. Актьор съм в младежка актьорска трупа, което се знае в цялото ми училище и доста хора от там са идвали да ме гледат в постановки, които съм играл. Известността ми в града е никаква, но в училище е огромна. И все пак, след всичко това отново нямам партньор в любовта. Това е.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8b5c59965f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Пич аз съм почти на 16 имам същите проблеми като твоите имал съм 2, 3 приятелки, но не съм правил секс(знам че някои ще кажат че имам още време, но времето се минава много бързо). И аз се държа добре с момичетата. Всички момичета ми казват че съм много хубав, но си имат по големи гаджета. Излизам много, но когато се прибера вкъщи започвам да се самосъжелявам и да си мисля че ще съм вечно сам. Много ми е гадно когато някой мой приятел ми се похвали че е правил секс на 14 или 15. Сигурно и аз така ще правя ще ми се налага да лъжа и т. н. Просто не се предавай. Сигурно още не ти е дошло времето.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9e76515c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторе, сигурно няма да те успокои, но вероятно повечето от твоите приятели "експерти" лъжат по същата причина като теб. :D А тия, които са правили, са го правили с кварталните курвички, които са ги минали половината град или село. Това според теб секс ли е? Щото за мен си е просто отбиване на номера и няма разлика от мастурбирането. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker