Няколко въпроса, моля, помогнете ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121596)
 Любов и изневяра (29819)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Няколко въпроса, моля, помогнете ми
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1812 пъти
Здравейте! :)
Аз съм момче на 15 години. Имам много въпроси, които бих задал на момичета.. Тъй като вие сте наистина толкова прекрасни създания, но и наистина сложни, което харесвам във вас :) ( не говоря за всяко едно момиче, но всички сме наясно, че ги има и нормалните има ги и к*рвите за съжаление.. ) Та въпросите ми са много ще започна с история за момичето, което харесвам..

Тя е едно уникално момиче.. Мило, умно, леко срамежливо, красиво... Запознахме се преди 7-8 месеца по един доста случаен начин.. (не ми се случва за първи път.. ) И то това беше фейсбук. Познатата ни социална мрежа, която искам да премахна, но същевременно използвам и все едно съм обсебен от нея, а като влезна не правя нищо съществено.. Случайно я добавих като приятел и си писахме. За половин час се запознахме доста добре, следователно тя ме остави след това. След време се опознахме още по-добре.. И аз започнах да я харесвам, защото тя за мен е уникална.. Наистина съвършенна.. През тези месеци сме се виждали малко пъти..

В началото събирах кураж да я поканя да излезнем, но винаги ставаше нещо канех я или се разболявах ( -_- ) или ме хващаше някаква треска, или просто тя ми отказваше ( казваше, че има ангажименти, много ми се извиняваше след като го казваше.. ) Излизах и ходех на нейни представления, но наистина си задавам много въпроси... И ми е чудно и просто даже не мога да ги изпиша.. Толкова са много, знам, че трябва да попитам нея и тя да ми отговори на тези въпроси.. Усещал съм близост от нейна страна, и винаги съм и помагал както мога като е утешавам и просто да и помогна с ежедневието..

Тя е наистина много красива, но аз ви казвам, че не я видях на живо, а се запознахме чрез социалната мрежа, което от една страна ми помогна да я опозная вътрешно! А, не да се запозная с грешното момиче.. Тя е момиче, което страшно много разчита на мен и ми вярва.. Споделя ми доста работи, за момчета, които я харесват.. И как се пробват с нея и наистина се опитват пичовете, но винаги свършва това.. До сега никога не съм я забелязвал наистина с тези въпросни момчета, но все пак ето ви въпросите.. Не знам дали сте разбрали историята ми напълно..


На кратко : Момичето и аз сме приятели, но аз я обичам. И съм абсолютно сигурен, че знаете какво е чувството и как бързо се разбира когато такъв "приятел" ви обича, не само като приятел.. И предполагам, че тя се е усетила отдавна и може би съжалява, че не правя нищо, че да развия нещата в някоя посока.. А ми оставям съдбата да тече.. И може би с тези момчета, тя иска да се стегна и да призная всичко или обратното.. Иска да ме отблъсне..

1) Възможно ли е да ме харесва? Доста излагации съм правил.. За които съжалявам доста..

2) Вие какво бихте направили? ( ако вие специалното момиче, което обичам )

3)Какво бихте направили на моето място?

4)Виновен ли съм, че не изразявам чувствата си?

5)Как да ги изразя? Защото наистина е обичам и просто съм сигурен, че като я погледна и поема въздух да кажа всичко ще загуба граматика и всичко...

6)Може ли да иска да ме отблъсне? Да не иска да се занимава с мен?

7)Смятате ли, че цитирам " хубавите момичета принадлежат на много момчета "?

8)Ще ме разбере ли? Като изразя чувствата си?

9)Мислите ли, че това може да не е само приятелска любов? (от моя страна, аз мисля, че да, защото наистина това сърце бие лудо като си помисля за това спец. момиче.. и в никакъв случай не я приемам за трофей или такива глупости.. Които, моите приятели, връстници и всички около мен поставят всички момичета.. Между другото ще разберете или може би го знаете как всички момчета носим маски.. Правим се на гадни и брутални, заради хората около нас, които също се правят на такива, но истината си остава в сърцата и не, не съм гей на сто процента.. Тинейджър/ка би ме разбрал/а..

10) Момичетата носите ли такива маски? Или само ние сме "кретените"?


Благодаря ви, че прочетохте историята ми, моля ви помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 54f5cfbeec
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   отговори:

1 Напълно възможно е да те харесва.

2 Не разбирам въпроса

3. Щях да съм по-настоятелен в свалките.

4. Не.

5. Ако ти е трудно да говориш - напиши й съобщение във фейса. Писмото не се изчервява и не срича.

6. Може

7. Зависи от характера на момичето, а не от външността

8. Ще те разбере (Вече е наясно според мен)

9. Приятелство между мъж и жена е нещо по-скоро илюзорно. В единия винаги се зараждат по-интимни чувства и копнежи.

10. Уви.. хората все се страхуваме да не ни отхвърлят и си надяваме маски.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 79bb3076f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз не бих тръгнала с момче, което познавам от фейсбук!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 849c5f6fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ние се познаваме на живо :) Просто се запознахме чрез фейсбук :)

/автора/

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2872a8ec68
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1- Възможно е, да. Трудно е да се каже, тъй като не можем да видим държанието и спрямо теб, но от написаното е напълно възможно.
2-Вероятно до сега нямаше да се сдържа и бих отворила темата за връзките и за това кой кого харесва.
3-Същото каквото бих направила и на нейно място.
4- Не си виновен, но сам си вредиш. Нали знаеш, че няма как да разбереш, какво би било, ако не опиташ. Така стоиш и се чудиш и си го разиграваш в главата и се тормозиш повече, отколкото ако просто ти каже, , Съжалявам, нямам чувства"
5-Ами, както там се прави. Сещаш се- добро държание, много усмивки, много прегръдки, близост. След време и повече лични теми, намеци.
6-Може да бъде всичко, но няма как да знаеш, ако не провериш.
7- Зависи. Курва ли е или не? Хубавите момичета си имат обожатели, но това не означава, че много момчета са ги имали или че те имат много момчета.
8- Щом е толкова добра, колкото я описа, то-да, трябва да те разбере. Това не е нещо срамно или рядко срещано, трябва да разбере какво ти е.
9- Може би. Провери каква любов е.
10- Всички носят маски, но работата е там, че с маски, никой не ни познава и се причисляваме към грешна среда. Не може да се правиш на як, защото хората ще вземат да ти повярват и няма и 1 ден от живота си да си щастлив, понеже няма да правиш нещата дето на теб са ти забавни и няма да си в правилната си среда. Така де- Да. И момичетата носим маски, но нашите са по-други. Някои се правят на кифли и звезди, други се правят на много свестни и прилежни, трети пък се проявяват като силни.... в крайна сметка има много възможни маски. Но истината излиза наяве, ако я потърсиш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 75a5d9bc33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ще ти отговоря на последния въпрос. На 14 съм ,момиче.
Това за маските, ще ти дам пример със себе си. В училище се държа като напълно нормална даже прекалено нормална. Смисъл , съсредоточена в ученето, момиче което държи на приятелите си и на правилното. Но всъщност не съм такава ,когато съм извън училище се държа забавно и всички ме харесват ,да държа на приятелите си винаги ,но не знам и аз просто ставам друг човек. Може би и затова никой не ме познава в действителност ,дори родителите ми на които не им пука за мен ама това е друг въпрос.
Колкото да другите ти въпроси ще обобщя ,че трябва чрез намеци да и показваш чувствата си и ако усетиш,че са взаимни просто и кажи че я харесваш ,но го направи на живо. И най-важното не се страхувай ,иначе ще станеш за смях в нейните очи. Изглеждаш ми свястно момче. :)
Успех!
А******

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker