Някой в подобно положение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Някой в подобно положение?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2081 пъти
Аз съм момиче на 16. Проблемът ми е, че нямам никакви приятели. Страх ме е! Преди години почти всички уж приятели бяха настроени срещу мен. Един ден почти ме пребиха, През зимата с такава омраза, която отдалече си личеше, нарочно ме уцелиха с голямо парче лед. Освен това ме направиха на бяла мечка, бяха се струпали около мен и ми крещяха обиди, които и до ден днешен помня и които продължават. Не ходих на училище поне 2, 3 седмици, ако не и повече. Когато се върнах всичко продължи. Едно от момичетата ми лисна горещото си кафе на блузата ми. Защото не бях станала, когато ми е казала. Веднъж, връщайки се от междучасие, видях бялата ми раница в черен маркер, цялата + якето омазано с коректор. Дойде ново момиче, което също ми скапа самочувствието. Не знам какъв им е проблема. Принципно аз се харесвам на външен вид и винаги се опитвам да направя някаква крачка, но случи ли се нещо от тези неща горе и пак се прибирам в черупката си. Няма с кой да споделя... Имам нужда от приятелка, приятел. Има ли някой в подобно положение? Някой иска ли да станем приятели. В училище може да съм стеснителна и страхлива ( породено от всичко което описах ), но навън съм по отпусната, чувствам се добре, свободна и съм усмихната. Но има дни в които плача. И мисля, че само човек като мен може да ме разбере. Има ли такъв човек?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 8a38225485
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Горе главата мило момиче, и аз бях като теб в училище, не го мисли, намери си добри приятели, може да са малко но качествени, ако трябва смени училището, ще срещнеш добри приятели, и накрая ти пожелавам да срещнеш твоето момче. Целувки и всичко най хубаво.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: aae6598db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момче на ПОЧТИ 16 :D #

Или тези момичета са прекалено глупави или просто си нямат друга работа. Не мисля, че трябва да им обръщаш внимание. И ли по добре ще е ако просто кажеш на г-жата или на вашите. А защо не и.. да се преместиш в друго училище /зависи от кой град си/. И аз имах "подобен" проблем. Но.. го реших бързо и лесно. Аз си падам малко по "кротко момче", но когато някой ме закачи ставам друг човек. И така няколко пъти имах конфликти, но лице в лице се разбрахме и то много ясно. И от тогава нямам никакви такива проблем. Малко смелост и това е ;) Толкова ли е трудно да се опълчиш? Ставаш забиваш и 2 шамара и до там xDD.

Карай я по полека :)!

by J#

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c48d7606a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Аз съм на 12 и не съм в твоето положение, но с радост бих се сприателила с теб. Пиши ми на скайп, ако желаеш k******

модератор: Размяната на лични, контактни данни е недопустима в сайта

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: c3fedfeb0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много хора сме били така. :) Ако се наложи, ги стресни с нещо, развикай им се. Бъди корава. Като им се оставяш, те ще продължават. Счупи я тази бариера.
И най-важното - не позволявай това да попречи на бъдещето ти. Не падай духом. Интелектът е нещо много силно и състоянието на тялото зависи от него.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: db53162c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма как да сменя училището защото то е най доброто в Б-я

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: df6b4e5f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ох, най-добро училище няма! Важна е средата. Имаш 2 изхода, единия е да им се опънеш. Докато им мълчиш и им позволяваш да те мачкат, ще се държат лошо с теб. Другия вариант е да се преместиш в друго училище и да започнеш на чисто.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: aae6598db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От J# :

Най - доброто училище в България, а? Че.. то накрая дипломата си е една и съща бе моето момиче. В България и в частно училище да учиш същата работа е накрая. Работи и т. н няма значение къде си завършила. Не мисля, че е трудно да се преместиш в друго училище. Не си на 10-12 години, на 16 си. Казваш на вашите и готово. Създаваш си нови приятелства там и всичко ще е точно както си го представяш ;)!!

Успех!!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a140181ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мен такива хора ме докараха до отчаяние, сега планирам самоубйството си. Бих ти била френд, но няма как да се свържа с теб, а и съм от София :(

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f9b09f4fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не е в теб проблема, проблема е в днешното общество и затъпялото поколение. За жалост едва ли можеш да направиш нещо след като си сама, а те са повече. Начинът е да им се опълчиш и да ги биеш, но това няма как да стане, след като си сама. Иначе това е начина... с приказки не става, съучениците ти са натурално прости хора.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: c6bebc1e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! И аз на твоите години бях в същото положение. И с мен се държаха по такъв начин. Смених училището и там намерих момичета, с които да се разбирам повече, но... гаднярите са на всякъде - и там се намериха хора, които да се държат гадно с мен. След като и в новото училище почнаха да се държат гадно с мен, се затворих в черупката си и момичетата, с които се разбирах се отдръпнаха от мен от страх да не почнат да нападат и тях.
Сега съм над 30 годишна и вече съм семейна, имам няколко приятели (от ужаса, който изживях докато бях ученичка не се доверявам на хората лесно и бързо приключвам познанства, щом видя нещо в отношенията си с хората, което не ми харесва). Има доста хора, които не ме харесват, дори в службата има хора, които ме ненавиждат, противна съм им и се държат гадно, но тъй като сме големи хора, не ме заливат с кафе и не ме бият с ръце, а ме заливат с грозни думи и ме удрят със злобни реплики - не знам защо, все съм се старала да съм добра с тях, да имаме добри отношения!! Съпругът ми все ми казва да не говоря с тях, да ги игнорирам и това гледам да правя - хората, които не ме харесват, гледам изобщо да не се срещам с тях и да не говоря с тях. И така се чувствам по-добре.
Пак ще кажа, че вече имам няколко приятели, но повече не ми и трябват. И ти ще имаш приятели някой ден! Но искам да ти кажа, че цял живот ще се бориш с това, което притежаваш - някакво неприятно излъчване, което привлича само гадняри. Странно, нали? Но е така... Но, моля те, запомни едно: Колкото повече растеш, толкова по-хубав ще става животът ти! Има много хора като нас, има много хора, които биха ти били приятели, но нямат шанс да те срещнат.. Когато завършиш училище ще почнеш да учиш или да работиш и тогава ще си намериш приятели. Също като мен няма да си спомняш училището с носталгия и ще усещаш една особена свобода.
Бих си писала с теб, но тук е забранено разменянето на лични данни...

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9c9ffb351f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 8 , АЗ СЪМ АВТОРКАТА и аз съм от софия :) уча в ***

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9c9ffb351f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Модератор, възможно ли е да позволите да си разменим имейлите с номер 8? Знам, че се притеснявяте, но аз говорих с родителите си. И в мойто положение те разрешават. Моля ви ;(

Модератор: Съжаляваме, с цел да те предпазим, това няма да бъде допуснато в сайта. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9c9ffb351f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Извинявам се, че пак питам, но видях в други теми, в които е позволено разменянето на имейлите? Защо тук не може?

Модератор: Моля посочете тези теми, за да оправим допуснатата грешка

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a140181ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съм номер 8 :) Има един начин да се свържем, без да оставяме лични данни. Има един сайт за социални фобия и панически атаки, няма да му казвам името ти ще го намериш лесно, излиза в търсачките, там има форум за социална фобиа, там ще пиша след като тук коментара ми излезе и ще те чакам да ме откриеш. Надявам се редакторите да побликуват коментара ми целия, практически не нарушава правилата. Ако не успеш да ме намериш искам да знаеш че разбирам точно как се чувстваш, съучениците ти са големи тъпаци, явно те нападат защото си по свита и срамежлива :(Мен винаги много са ме тормозили за това че съм затворена, а аз съм много чувствителна и го приемам много навътре. (Хъг)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: adc88c1296
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Да не ти пука за тия... да не казвам. Намери си други приятелки или пък приятел които да ги усмири. Съмочуствието е много важно и все пак на земята има 7-8 милярда хора ти ще позволиш на няколко ненормални да ти развалят живота. Ти си красива и умна какво повече ти трябва.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9c9ffb351f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз дори не знам какво да напиша в търсачката :D и се извинявам ако те обидя, но се надявам да не ме лъжеш и това да не е един вид подигравка :) но ще съм много щастлива, ако наистина си искрена, а не е някой педофил така да се каже.

Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9c9ffb351f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторката
Аз съм наистина убедена, че тук ще ме помислите за много наивна.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c6bebc1e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз съм номер 10. Много се надявам да сте се свързали! Добрите сърца намират добри сърца рано или късно... :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: a140181ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До авторката-Ми не не съм педофил :Д на 17 съм и можеш в търсачката просто да потърсиш форуми за социална фобия и панически атаки. Сайтът е голям и в него има разни форуми за тревожните разтройства. В този сайт се запознах по такъв начин с едно момче и успях да открия въпростният сайт, затова вярвам че и ти ще го намериш :Д. И не си наивна, повярвай ми знам точно как се чувстваш и аз преминавам през същото :)
Елбонбони

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9c9ffb351f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Много искам да видя коментара който все още не е удобрен :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b2a7bd6617
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Рано или късно на всички се случва нещо такова. Не му се впрягай толкова, защото най - вероятно ти завиждат. Ако тези хора са такива, значи изобщо не ти трябват като приятели. Аз се справям с някои проблеми като вярвам в Кармата. Който какво прави, същото му го връща живота, рано или късно.
Pr0cK

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: a140181ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Точно този е :) Писала съм във форума за социална фобия. Влез във форум след това социална фобия и в първата тема "Социална фобия. Страх от общуване с другите. Страх от това да не се изложиш" ще ме намериш. Хайде нямам търпение да се запознаем! :Д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker