Той не заслужава, и все пак... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той не заслужава, и все пак...
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 3408 пъти
Историята е дълга, но ще се опитам да я разкажа по-накратко... Всичко започна преди малко повече от 3 месеца с това момче. Запознаха ни общи приятели, след известно време решихме да излезем... И така стана, че тръгнахме. Всичко беше добре, държеше се добре , излизахме предимно само 2мата. Но дойде юни и той замина да работи на морето.Преди това всичко беше може би идеално, чувствах се влюбена, а той ми казваше колко много ще му липсвам и колко се е привързал към мен.

През 1вата една седмица всеки ден СМС-и, всичко точно. Върна се за 1 ден, но когато се видяхме, почувствах ,че сякаш нещо се е променило и сякаш се държеше по-хладно. (не съм се и лъгала) Свърши учебната година и аз отидох за кратко време при него, отново нещо беше различно, виждахме се само вечер за 1-2 часа. Върнах се отново у дома.

Аз започнах да се съмнявам във всичко, следях в сайта за запознанства на кого пише, какво пише и поставях под съмнение всяко едно нещо. Контактите ни се бяха свели до 1-2 телефонни разговора в седмицата и кратко писане в скайп почти всеки ден.

След околко месец отидох на почивка с общите ни приятели при него на морето. Прекарвахме мн малко време заедно , а вече не само той се държеше различно , а и аз самата бях безразлична...

Една вечер той дойде при мен в дискотека , за да говорим и решихме, че трябва да се раделим, тъй като той вече нямаше да си идва в родния град почти и му предстои студентство.
На следващата последна вечер трябваше да се видим, но така и не стана, разминахме се.
ПО-късно вечерта приятелките ми споделиха, че той всъщност ми изневерявал и дори си има друга приятелка. Аз останах мълчалива и дори реаргирах прекалено спокойно, но всъшност беше ми причерняло.

Когато се прибрах, говорих с него и го накарах да ми каже истината. Той си признамче ми еизневерявал наистина, още когато е пристигнал там, каза ми и че не му пука за мен. Аз се почувствах ужасно, защото много държах на този човек и правих доста неща за него, това което беше по силите ми. ..

След тази случка всички ми говореха ,че той е ужасен и че не е за мен. Приятелките ми започнаха да го ненавиждат. Двее седмици след като се бяхме разделили ( нямахме никакъв контакт през това време) аз реших да му пиша в скайп, просто ей така.

В началото разговора беше мн скован, но след това разговора ни стана мн приятен. На следващя ден реших да му се обадя и говорихме така сякаш нищо не бе се случило. Продължихме да говорим по телефона почти всеки ден, а на мен ми е мн приятно. Така около седмица и половина и той отново си дойде.

Видяхме се, и въпреки моите убеждения, че съм го забравила и че не ми пука за него, тялото ми издаваше друго- тряперех, а на 1-2 пъти дори се изчервих. Но запазих равнодушие в тона си. Когато тръгвахме той ме прегърна и ми предложи да прекарам вечерта с него.
Аз разбира се отказах, но когато се прибрах ме обвзе силно чувство ,че искам да съм прекарам време с него и не можеш да го спра. Така и направих, отдадох се на желанието.

От тогава се държим като че ли сме заедно отново. И въпреки всичко му казах, че аз няма да се върна при него и че ще забравя, но няма да му простя за изневярата. Преполагам,че от действията ми той е останал с впечатлението ,че не е вярно, че не ми пука и не може да разбере защо съм започнала да му се обаждам.

Междувременно скрих от приятелките си, че се виждам с него и че говорим (само най-най-най-добрата ми приятелка знаеше) Но той споделил със своя приятел, който е гадже на еднта и те разбрали.

Просто исках да предпазя себе си от дългите разговори, че той не заслужава, че е леке , защо се занимавам, че не му пука за мен и т.н.

Да, донякъде са прави, а той самият ми сподели, че всъщност излъгал, казвайки ми че не му пука и не го интересувам (аз самата не мога някак да му повярвам напълно) Няма да могат да ме разберат защо съм го направила , тъй като те си го обясняват единствено с факта, ако го обичам много.
Но това не е така, аз не го обичам и вече не съм влюбена в него.

Чудя се дали някой може да разбере всъщност. Приятелките ми изобщо не се разбират с него, а и той самият не ги харесва и не се държи добре с тях. Но аз се разбирам идеално с него. Прекарах това време, защото наистина ми е приятно да прекарвам времето си с него (и не става въпрос за секс). Може ли някой да го разбере, тъй като аз не го обичам?! КАк да им обясня защо съм скрила от тях?
Съжалявам, май стана прекалено дълго :) Бих искала да чуя вашите мнения ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 52cc32176f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами аз мисля,че сте свикнали да сте заедно и сега подсъзнателно го правите,а може би още се обичате,но и вие самите не го знаете или не искате да си признаете дори на себе си.

А относно "приятелките" какво толкова има да им се обясняваш с кого се виждаш и какво правиш?!
Ивето :)

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: c135944dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурна ли си,че ако им беше казала истината щяха да водят дълъг разговор за нещо, което вече са ти казали?Може би ,ако им беше споделила,че искаш да прекараш време с него можеше да те разберат.Нали за това сме приятелки?Да се подкрепяме!
Все пак не е късно да оправиш нещата!
:*:*:* (hug)
Стъни
Нади

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: a8b33c081d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Наистина какво им се обясняваш ?! Те ли трябва да ти живеят живота ? Аз също имам бивши гаджета, с които сега сме добри приятели. С един от тях правехме секс, но това не значеше, че съм влюбена. Не казвам, че не го обичам, напротив, но тази обич няма нищо общо с любовта :) При нас се получи както и при вас.

Затова бих те посъветвала - прави това, което ти е приятно, бъди с човека, с който ти харесва и се радвай на живота без да ти пука особено за мнението на хората вън от тази връзка ! Успех ! :) М23

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: d41161520b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имах абсолютно същия проблем мила...но аз не му простих защото щом веднъж е изневерил...мисля че всичко е ясно.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 394c7dcde5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря на всички за коментарите! :)
А с моите приятелки мисля, че вече няма сърдити и всичко е наред :)
Иве, не смятам, че ние двамата се обичаме определено ;) А дори някога да се обичаме, аз ще го обичам като приятел ... а за него не знам, той си има свой начин някакъв да обича ;)

Продължаваме да си говорим по телефона, ама скоро не сме (2 дена :Д) , нооо взе мн да ме изнервя и за това не му звъня, а и безплатните ми свършиха :р
И да, след изневярата , всичко е ясно :)... и все пак не смятам,че съм му простила, въпреки че така изглежда ;)

Отново благодаря на всички :)
Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker