Отегчена от живота, забравена от Бога - може ли да е по-зле?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отегчена от живота, забравена от Бога - може ли да е по-зле?!
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 4490 пъти
Ето ме почти на 18, самичка както винаги и незнаеща по кой път да поема (не че имам много възможности пред себе си де)... Преди повече от година ме скъса гаджето ми и така и не можах да го прежаля... Боже, по-жалка съм от колкото си мислех - не само че имах гадже за първи път на 16-17 години, но и все още плача за него...

Това е едно на ръка, другите ми проблеми - карам се с родителите си и с брат си, нямам приятели, а на всичкото отгоре се мразя сама себе си... Не знам как може животът ми да стане по-гаден от това, което представлява в момента...

Всичко е едно и също, няма динамика в ежедневието ми, вече толкова време се движа по един и същи ритъм, че спирам да го усещам... Не виждам смисъл да продължавам нататък... Не съм като обикновените тинейджърки - не обичам партитата, нито шумните компании, не съм sexy модел, дори мразя тялото си...

Не че съм от онези дето на 18 години са 130 кг, но както казват приятелите ми, когато се оплаквам, сам "Приятно закръглена"... Е не знам вече - всичко което ме задържа да не направя някоя глупост са родителите ми и малкото ми приятели, който обичам адски много... Може ли някой да ми посочи поне една друга причина да продължавам?
~Отегчена от живота~

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 965ee344fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами мога да ти посоча хиляди причини да продължиш... например че някаде там има много хора, които се чувстват като теб или че някаде там те чака човека който за нула време ще преобарне твоя живат в по-добър.Винаги имай надежда :)

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 56ebaea874
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега като прочетах историята ти малко ти се ядосах. Как искаш някой да те обича и уважава ако ти сама не се обичаш и уважаваш? Това не е възможно. Това че си "приятно закраглена" не ти е проблем докато ти не го поставиш като такъв.Аз също съм закръглена,но това не ми е никакъв комплекс нито проблем.А колкото да причините да продължиш да живееш никои друг освен теб не може да ти ги намери или посочи.Намери ги сама.запиши се на някав спорт или си намери друго ходи за да можеш да се срещаш с различни хора.Не се затваряй вътре.

А колкото до непрежаления ти бивш не мога нищо да те посъветвам.Само моля те не се предавай толкова бързо.Успех с намирането на причини да продължиш да живееш.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 15f1f66e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Винаги има за какво да продължим нататък!
Каква глупост би направила? Да се нагълташ с хапчета? Да си срежеш вените? Да се хвърлиш от някой мост?
Все още се чудя на хора като теб .. Нещата стават все по-трудни,плашиш се и веднага започваш да разсъждаваш по възможно най-тъпия начин "да не направя някоя глупост". Всеки се кара с родителите си и всеки си има своето сиво ежедневие. Какъв всъщност ти е проблема? Замисли се колко по-зле има от теб. Помисли също,че хубавото на живота е в малките неща,а не в секси тялото или в купоните или в такива "съвременни тъпотии" ..
Горе главата !
Ивето :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f7b3f26746
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мили боже, много сме зле в днешно време.... Наистина ли си мислиш, че имаш адския проблем ("отчаяна от живота") :ДДД Много ти е рано още, има много хора в други, много по-лошо положение... И аз не съм, както ти казваш, кото обикновените тийнове,мразя купони,шумни компании и не харесвам тялото си,ама не съм се "отчаяла",защото знам,че има още много трудности.Мисли така,ако не можеш да се справиш с това,по натък какво?Айде,стегнете се малко,нищо ви няма. ;)
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 883959c868
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ох, ако знаеш колко добре те разбирам.Това което си написала е моята история.История която обаче вече мина, когато най-малко очаквах се появи друг човек, който преобърна живота ми с него спрях и да забелязвам проблемите с нашите и брат ми ... изобщо всичко ссе промени... а за другото момче.. другото момче го обичах 3 години... Ноо сега всичко е различно!Това не е края ,спокойно... Има за какво да се живее!Не мога д аповярвам че го казах след толкова време.. Но пък ако няма за какво то поне за да дразниш другите.. :Д



РРРР...

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 9c46d604ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Привет! Авторката е...
Благодаря ви адски много! Изповедта я написах в момент на силна носталгия... Понякой път имам такива емоционални изблици и започвам да плача без причина, но те са рядкост и ми помагат да превъзмогна всичко... Вие сте прави да ме съдите за начина ми на мислене!

Да си кажа честно най-много мразя емотата, и това че всичко решават със самообийство... Но просто имам моменти, в които се чудя дали това не е по-лесния начин... Спокойно не ми стиска да го направя, а и не съм фенка на този тип "Лекуване на душевни рани"...
И пак - адски много ви благодаря!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f592fbafc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всичко ще се оправи, горе главата. Наистина нищо не е толкова "черно"колкото ти изглежда в момента. Трябва да се научиш да се бориш. Твоите проблеми сигурно ги има половината човечество, и аз също съм ги имала.Знам, че ти е трудно.Но повярвай ще дойде момент в който дори няма да си спомняш за този период. Успех и избии глупавите си мисли.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 20b77d08e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо не си струва да плачеш и да си пропилееш живота заради едно момче независимо какъв е . Дори няма значение че това ти е 1-то гадже. Не се знае за напред колко ще ги смениш и от времето може би ще забравиш че е съществувало такъв човек!
И аз бях така като късах със гаджетата си имах чуството че няма смисъл да живея . Но съм обедена че ще си намериш човек който да те обича и прави щастлива.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: e0cd9cf40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ООо спокойно аз съм само на 12 но с мама преди също много се карахме. Докато най накрая не се опитах да я разбера и да погледна от нейната гледна то4ка. Колкото до това 4е не си като другите тийнейджърки се опитай. Ходи с приятелите си там където има купон и постепено ще свикнеш. А като си няма6 гадже няма проблеми и за най грозните се намират не казвам 4е ти си грозна и аз се тревожа за тва 4е си нямам а моми4етата около мен имат голям опит в това мом4етата казват 4е сам готино моми4е но никой не ми предлага. Единственият ти проблем е 4е си много 4увствителна и срамежлива.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 8278d573b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ~Отегчена от живота~ ?! не си нито оттегчена, нито забравена от Бога, ти си интелигентна провокаторка, която се забавлява с това, което коментират и те "окуражават", всъщност продължавай, един ден напиши книга за отчаяните-материал-много!!!

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 70c4d7f224
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Как не ви е срам да си измисляте проблеми? Хората се борят за живот, искат да оздравеят болни деца, искат да могат да ходят, да могат да виждат. Това не са проблеми, а капризи на лигави момиченца, на които родителите се борят да изкарат някой лев за тях, за дрешки и телефончета. Стегни се момиче, вземи се в ръце, направи нещо за родителите ти, стига си стояла и хленчила! Омръзна ми от такива като теб - консуматори само!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ef4ef1565d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен добре е да отидеш на психолог или да поговориш с някого.Аз съм в същото положение от 1-2 години,незнам точно какво ми е (една психоложка ми каза че имам нз си каква депр.)..просто и аз понякога изпадам в някакви състояния,все едно че не съм аз,всеки ден заспивам и се събуждам буквално с плач, без конкретна причина,просто за всичко,за мен, за света..за сивото ми безсмислено ежедневие..знам,че има хора на които им се живее и се борят,ако можех бих им помогнала,но аз за себе си не виждам смисъл.Може би е и от възрастта (друго е ве4е да имаш сем.,работа,да знаеш,че си постигнала нещо в живота и да си жастлива.. а сега още) За г-жето си не се притесн.ще го забравиш,особено като е първото.. Но с родителите ти и с който и да е,не се карай,поставяй се на тяхно място,те не са по-различни от теб,взаймоотношенията са най-важните,постарай се поне другите хора да не страдат,да им улесниш живота и така улесняваш и твоя донякъде.. :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e2342c6e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   спокойно миличка и аз съм така ..

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e2342c6e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   това също е моята история за съжаление ;(((((((

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker