Гаджето ми иска да правим секс, а съм на 13... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гаджето ми иска да правим секс, а съм на 13...
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 36415 пъти
Здравейте. Пиша ви, защото имам нужда от вашето мнение и съвет. Имам си приятел от година, който е много мил и свестен, много ме обича и уважава, или поне така казва. Та работата е там, че той е на 15 и явно хормоните го тресат много... Нека ви кажа какво се случи.

Преди три-четири дена бяхме класа на рожден ден на моя приятелка в къщата й, която е огромна! Имаше дискотека и всички бяхме много щастливи, докато танцувахме. После обаче едно момиче, епилептичка, припадна, и докато извикаме майка й танците спряха, всички момичета с гаджетата си седнаха да пият нещо. Моят приятел ми каза да се качим горе, че долу било много шумно, и аз се съгласих. Седнахме на едно легло и се заприказвахме. Изведнъж той ме погледна и ме попита дали искам да го направим. Не можах да повярвам на думите му, та той знае, че съм само на 13! Казах му, че сме в чужда къща на купон до 9 часа, че родителите ми ми имат доверие и не искам да закъснявам, да, така щеше да се случи ако го бях направила, казах, че ми се ходи до тоалетна и просто избягах. Знам, че постъпих лошо, трябваше да му обясня, че не се чувствам готова. Просто, работата е, че аз адски много го обичам, да, въпреки годините е любов, и ме е страх да не го разочаровам като не спя с него.

Може би ще е най-разумно да му кажа, че не съм готова, да изчакаме още малко, но ако той ме остави няма да го преживея. Дали пък да не го направя? Чувствам го като подходящия човек, а и ми е показвал, че не ме иска само за секса, може би мога да му се доверя. Ще се наложи да се почувствам готова, въпреки че бога ми, не съм... Но ако от това зависи да го запазя, готова съм да го направя... ОБИЧАМ ГО!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 59

преди: 11 години, 1 месец
hash: 30e8153546
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Същата история като моята.
Всяка вечер като стане 22:00 аз излизах от нас и отива х у тях или пък той идваше у нас. Всяка вечер едно и също - говорихме си, прегръдки, целувки, закачки.. Една вечер се стигна до темата със секса. Аз бях на 13, а той на 14. Каза ми искаш ли да го направим аз също не можах да повярвам на ушите си какво чувам. Казах му не, не мога, има време за всичко, малка съм и просто нямам мерак още от 13 годишна да водя полов живот. Той пак ме попита аз пак отказах и ми каза '' Ти не ме обичаш, ако ме обичаше щеше да се съгласиш, щеше да искаш да съм ти първият '' и т. н. Помъчих се да му обесня, прегръщах го, докато той нито ме прегръщаше, нито нищо. Държеше се студено. Реших да приема предложението му, само и само да не се съмнява в любовта ми към него.. И го направихме.. Беше ми обещал, че няма да казва на никого, но още рано сутринта като тръгна за училище почнал да разказва на приятелите си и всеки ме пита '' Вярно ли е? Вярно ли е? Чувствах се ужасно, по този начин той нарани достойнството ми. Още сме заедно с него вече почтки шеста година.. но при всяка караница ми казва '' ти си к*ва '' при положение, че само с него съм била и не съм му изневерявала. Много съжалявах, че съм се отдала толкова малка, но сега не ми пука.

Помисли малко върху моята история и сама прецени, но според мен не бързай. Който те обича, ще те изчака, няма да те насилва! :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: dc86c25a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   Докато вие ги обичате, те се възползват от чувствата ви, за да ви изчукат и после да се похвалят къде ли не. Не се заблуждавайте. Авторката, не си постъпила никак лошо, напротив. А ако той е готов да те зареже заради това, че нямаш възраст и не си готова да правиш секс, значи целта му е само сексът и след като го получи, така или иначе пак ще те зареже. Помисли добре има ли смисъл да преживееш първия си път не защото го искаш ти, а по настояване на нетърпеливо тарикатче, което не го е еня за чувствата ти. Освен това сексът си има последствия за жените. Имам дъщеря на твоите години и ще ти дам съвета, който дадох на нея - момчета и мъже в живота ви винаги ще има. Изборът е ваш. Не бързайте, не позволявайте да ви изнудват и притискат. Когато вие усетите, че го искате - тогава. И друго - добре е да изчакате до 16-17 години, и за първия си път да се спрете на мъж с опит, който ви уважава. Но не правете нещо, за което не сте готови, за да не ви зареже гаджето ви. Ако той ви обича, ще ви разбере и няма да настоява.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f0fb07e37c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Знам, че постъпих лошо, трябваше да му обясня, че не се чувствам готова. "

Напротив! Много правилно си постъпила. И това не е любов, това е само влюбване. Когато започнете да бачкате и да изкарвате пари, когато дойдат трудностите, тогава може да има любов.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: b0c7c3170f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Да ти кажа и аз съм в подобна ситуация, но ходим от половин година.. момчето е много свястно, с характер и знае, какво иска.. и сме говорили на тази тема и ние. Ама все още не ме е притиснал по-никакъв начин да го направим. И аз като теб съм сигурна, че не е заради секса с мен :).. Това може само да ме радва и нищо друго, но пък и не бързам да ти кажа. Имам приятелки, които не са го правили, но имам и такива, които са. И знам, че каквото и да реша няма да сгреша НАДЯВАМ СЕ! Само проблема е като се скараме или нещо такова да не го раздуха ако се случи, но не мисля.. ако едно момче го направи според мен не е момче, а жалък тип. Помисли си и ако го искаш и ти отдай се на момента... не е страшно и лошо да се отдадеш на човека до себе си, а напротив.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 329ede86e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не го прави-малка си. Ще съжаляваш... Щом не си готова значи не си и толкоз. Ако те обича- ще уважи желанието ти и няма да настоява. А ако те остави заради това, значи момчето не си струва и няма защо да съжаляваш за него... Бъди в хармония с принципите си и не се поддавай на натиск.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f838b4f0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Здравей те! АЗ СЪМ МОМИЧЕ НА 11 ГОДИНИ. И така...
аз съм в 5 клас и там има едно момче което преди изобщо не го харесвах но сега ужасно много го харесвам. Знам, че ще кажете, че си измислям но не е така...
И въпросът ми е как да му кажа, че го харесвам защото просто като го видя направо си забравям мислите!!!
!!! Моля да не ми пище те някакви глупости а сериозно.!!!
И ако искате да видите кое е момчето моля ми кажете.
БЛАГОДАРЯ ВИЗА РАЗБИРАНЕТО ВИ.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 205576b338
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами ако той наистина те обича няма да те кара да го правите. Ако наистина те обича и уважава няма да ти предложи това и ще се чуди по какъв начин да те защити.
момиче на 12

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f73a430ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей! Моето мнение е, да не прибързваш. Не само, защото си малка, а и както казаха преди мен - не си готова (съдя по твои думи). Това, че го обичаш не трябва да заблуждава преценката ти за него. Не дай си Боже, но представи си, че го направите и после те зареже, или отиде да се хвали с това, че те е "отворил"... Няма да ти е никак приятно, нали? Но пък, ако му обясниш причините, поради които не искаш да го направиш сега, може и да те разбере и да те чака, колкото ти е нужно. Мисля, че няма нужда да повтарям думите на другите...

Решението зависи само и единствено от теб, запомни го!


Момиче на 13 ^... *

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4204eb9233
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

13.   Аз съм само на 15, и едва ли съм най - правилния човек, който да изкаже мнение по темата, защото изобщо не ме бива с момчетата. Аз съм пълен кошмар, но все пак ще ти кажа едно. Постъпила си правилно. Не му се отдавай, не сега, дори и да искаш той да ти е първият, все пак си само на 13, първо, няма да ти хареса, и второ, после ще съжалямаш. Изчакай още малко, ако те зареже заради нещо такова, тогава той не те е обичал и да, ще го преживееш, определено. Дори и сега да ти се страва невъзможно.
Monna

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 647beead79
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Здравей! Искам да ти разкажа едно нещо : Аз съм на 14 и от 5 месеца си имам гадже. Той е на почти 16, най-страхотното момче някога. Подкрепяме се и се разбираме чудесно. Той е мил и забавен. Винаги съм се замисляла дали в един момент няма да поиска да го направим, какво ще стане, ако откажа, защото не съм готова. И един ден отговорът на въпроса ми дойде : Имах нужда от помощ с математика и приятелят ми с радост прие. След като си разбрах задачите, реших да награда " учителя" си с целувка.. Нещата станаха разгорещени и той ме попита дали искам да го направим. Аз му обясних, че наистина го обичам, но не съм готова, и зачаках реакцията му. Мислех си, че ще ме зареже, когато той ме прегърна и каза, че ще стане, когато съм готова. Така че, моят съвет е : обясни на гаджето си, че не си готова.. Ако те разбере и уважи мнението ти, значи е правилният, а ако - не, му тегли майната! Така ще разбереш дали чувствата му са искрени. Късмет! <33

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 679d33c60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Благодаря ви, всички! Номер 14, много целувки имаш от мен! <3 :*

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 09e7d2ff3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Глупави девойки, вие майки ли искате да ставате на 11 - 15 години?
Накъде е тръгнал света?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 647beead79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Хей, авторке! Проблемът ти ме трогна и наистина се радвам, ако си харесала съвета ми. Очакваме да ни съобщиш развоя на нещата
Поздрави, 14 <33

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 647beead79
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

24.   Аре още един..! 18, какви майки те гонят тебе? ! Момичето просто иска съвет. Тя дори е девствена! Ти си поредният неразбрал, решил да изкаже компетентно мнение ( хейт дори ), вместо просто да дадеш съвет или само да поздравиш.! Прочете ли по-горе? !
" Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие! ".
14

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: dc98831ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Ще ти го кажа направо: Кажи му какво чувстваш! :) Ако уважи чувствата ти, поздравления, ако не, значи не те заслужава! Недей да бягаш ;) Изправи се срещу проблема

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9f7366c871
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   как мога да стана популярна???

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: a3e8d0deb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Е, да ви кажа какво се случи. Говорих с него, той ме разбра, но два часа след това чух как казва на негов приятел: "Ти хубаво го направи с твоята, ами моята като се опъва и като ще ми е нужно време, как ще стигне бройката? ! Виж, говори с нея, убеди я, че съм правилния и че вече става за натискане! " Разплаках се като чух това. И СЕГА? ! Обичам този човек, а той... той... не. Дали съм чула правилно и съм поредната бройка, или е било невинна приятелска шега???

Авторката :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d938c2ed34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Не е било приятелска шега, било си е точно истината. Ето колко те обича. Ще сбъркаш, ако правиш секс с него - това му е целта и след това пак ще бъдеш изоставена и наранена, само че тогава ще те боли в пъти повече, отколкото сега. Стисни зъби и го разкарай.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 261d1b11e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Добре дошла в реалността авторке. Не те обича разбира се. Ако те обичаше щеше да поставя твоите желания над своите. Но понеже не те, той те използва за секса, при все че и двамата сте толкова малки още. Съветът ми към теб е до 18 години да не правиш секс. Да, знам, че ти струва ужасно много време, но на тази възраст ще си вече "мома голяма" и ще знаеш какво правиш. Любов пиленце нема-това от мен да го знаеш. Или ако има тя не е онова чувство което те кара да гледаш на света с розови очила, да виждаш отвъд любимия, или пеперудките в корема, когато го видиш. Тя е нещо много по-силно и жертвоготовно, което ще изпиташ когато му дойде времето.

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: 478f49a7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Аз съм момче на 13, имам си гадже от 2 години и много се обичаме, тя е на 13(колкото мен). Бях и предложил да го направим, но тя ми обясни че още не е готова и не иска да си навлича проблеми, аз я послушах и все още сме си заедно. Обясни на приятелят ти, че не си готова и ако той се съгласи с теб, както аз се съгласих с приятелката ми, значи те уважава и те ОБИЧА МНОГО.

 
  ...

...
преди: 11 години, 26 дни
hash: b402b633cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   В никакъв случай не продължавай с него! Това не е приятелска шега, след като го направите той ще те зареже, нали ще си му поредната бройка! Знам че ти се струва много трудно, но трябва да го зарежеш. Когато сте сами, кажи му в очите че си го чула, удари му един шамар им у извикай че го зарязваш! Кажи му че си го обичала, а той те е мислил за поредното гадже. Има много момчета, и ти ще намериш подходящия! А това момче е... просто нямам думи, той е един тъпанар, как може да постъпва така с момичетата! Напълно съм съгласна с номер 28 :) успех и пиши какво става :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: 6337063bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Здравей. Моят съвет е да го оставиш това момче. Ясно е, че не те обича истински. Това е фалшива любов, не е искрена. Сигурна съм, че ще намериш по-хубаво момче от това, с което си сега. Успех. :)

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: d53a15f66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Сексът е за възрастни, не за деца, моето момиче.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 09e7d2ff3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Деца, много сте объркани. Какво значи на 13 г. (малко по - малки или малко по - големи) да търсите "гаджета", че и да си мислите "да го направим ли или ще сбъркаме"?
Да, ще сбъркате при ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ! Деца сте, неукрепнал организъм, нямате никаква представа за последиците от ранен полов живот, неподготвени сте, организмите ви НЕ СА ОЩЕ ПРИСПОСОБЕНИ за полови прояви, абсолютно грешите.
Имате МАЙКИ, разговаряйте с тях, не ги използвайте само да ви дават и да ви угаждат за всичко, а потърсете съвет от тях. Най - добре е не се занимавайте с момчета преди определена възраст - когато сте самостоятелни, и нека секса да не ви е самоцел, защото разберете ЧЕ ЖЕНАТА Е ВИНАГИ ПОТЪРПЕВШАТА СТРАНА. Който не вярва, да отиде на консултация с гинеколог и да се консултира до какво довежда безотговорния секс. Когато се осакатите, както физически, така и морално тогава разбирате, че всичко е било задоволяване на мимолетна прищевка. Затова не бързайте, а когато срещнете истинската любов в лицето на всеотдаен човек, тогава нека половия ви контакт да бъде кулминационната точка на вашата връзка, за да изпитате и радостта и щастието и отговорността ВЗАИМНО!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: ba72fac78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Виж авторке.. В днешно време повечето, разбира се не всички има и изключения, така наречени ''мъже'' търсят само физическия контакт с една жена.. и не се интересуват от нищо друго.. все още си малка и си податлива на емоции и чувства и точно, това е най-лесния начин да се възползват от теб.. повярвай ми-истинските мъже, ако наистина изпитват нещо към теб, никога не биха те насилили да правиш, каквото и да било, напротив биха изчакали и в момента, когато се почувстваш сигурна и готова, чак тогава нещата ще тръгнат на там, но даже дори и тогава истинския мъж ще седне и ще поговори с теб дали наистина си готова и твоето решение е окончателно! Знам, че няма да ти е лесно, но забрави за този пикльо.. за всичко си има време и място! Живота е пред теб не си го разрушавай още от малка, защото може да съжаляваш! :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 22 дни
hash: ff97384f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Номер 1 радвам се, че сте 6 година, но какво от това при положение, че те нарича ку*ва. Не, според мен е рано да го направиш, отгоре на всичко и той е неопитен. Рано е, ако трябва се разделете, но ако те обича ще те разбере

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: ff97384f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Хохо- поредната бройка ли? Пълен тъпак - съвет от мен : Нека го изиграем добре ;) Прави се, че нищо не знаеш, нека приятелите му те обеждават, дърпай се но се съгласи. Оговорете си среща късно вечерта навън (в парка например) Той ще те чака ти няма да отидеш хаха ако звани не вдигай след 1 час му напиши съобщение, че си заета. На другия ден като се видите кажи, че много съжаляваш и, че ще го възнаградиш с желаното. Там целунете се а-у и след това гу блъсни и му удряй шамари и му викай излей си всичко хаха Кажи му, че е поредния загорял пубер, на когото хормоните не могат да издържат. Разкажи му кой води парада и с кого си има работа не показвай слабост! Поне аз така щях да направя! Може да те боли, но поне ще си останеш с достойнството. Може да не харесаш идеята, но лично аз щях да го изиграя доста добре. За кой се мисли той? За последното момче на света ли? Каква е тази самоувереност?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 22 дни
hash: ff97384f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   пиши какво се е случило моля те!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4a5fb81b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Направи го, ако мислиш, че няма да те сбърка. Ако му имаш доверие, че няма да каже на никой.. като 1 номер.. Аз също съм на 13, приятелят ми - на 14. И той искаше много да го направим, и не само за секса, убедена съм, но всички сме наясно, че една връзка се крепи главно на това, макар с доста изключения. Та така, за разлика от теб аз се чувствах готова и го направихме. Не съжалявам и грам за нищо. Не е казал на никой и сигурно и няма, но вече дори не ми пука какво говорят хората. Правим си всичко и ни е ок, супер сме си. Възрастта не е от значение! И той ми вика **рва като се скараме, но не се обиждам, защото знам, че и той знае, че съм била само и единствено с него.. но кво да се прави - липса на обиди :Д.. И така.. Отново : Възрастта не е от значение важно е какво ти е в главата, някои хора са със светлинни години по зрели от други там - при положение, че са по-малки.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ce38c8b99f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Аз пък съм на 12 а гаджето ми е на 15 не знам дали е с мен сямо заради секс вече сме от почти 2 месеца заеедно и сямо ми намеква разни неща но аз не съм сигорна дали съм готова :/

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b8a804236b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Здравей, аз съм момче на 13г. Според мен той прави си своя бройка мои приятели също това правят. Моето мнение е да направиш това, което ти каза номер 38.
Успех :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 44f0ecfdc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Видях, че темата е стара , но по въпроса отвращават ме подобни индивиди, гледащи само да си играят с чувствата на момичетата. Мила надявам се, че си взела правилното решение и си разкарала това леке от живота си веднъж, той не заслужава нито теб нито, което и да е било момиче. Ще видиш, че някой ден всичко ще му се върне, ако има недай си боже, ако има дъщеря един ден ще се чуди как да я опази от такива като него! Аз бих му пожелала точно това! Не съжалявай ако си го разкарала много добре ще си направила!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0c3bea2045
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Дами, не момчетата са Ви виновни, вие сами отивате при тях и после ревете.
На 13г децата учат, спортуват, а те нашите секс тръгнали да правят...
Няма такава държава!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 92db28b961
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   НЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ !Човек аз също съм на 13 недей ! До 18 си бъди девствена,после каквото искаш прави . Това е моят съвет.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 424137b020
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   До брака трябва да си девствена!

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0c64bbbd24
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Така.. изпадал а съм в подобна ситуация, бях 14 съм, гдж-то ми на 16 и.. да отказах му, нл след като той навъриши 18, следователно аз 16 пак ме попита, и на мен ми ставаше неловко и го направихме, ако се чувстваш готова, можеш да го направиш, на мен ми хареса

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 48884d579e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   Ето я и моята история : Аз имам гадже от 2 години на 14 съм един ден когато имахме час по биология (той стой до мен ) ми подаде една бележка аз я прочетох и какво пишеше "Обичам те ГОТОВА ЛИ СИ ДА ГО НАПРАВИМ ♥♥♥♥♥♥♡♡♡♡♡♡" пъхна бележката в джоба си.
После когато часът свърши поговорихме си и му обясних че още не съм готова. Той ми каза че ще ме изчака докато стана готова но... След 4 месеца точно пак ме попита аз му отказах и скъсахме :( но добре че не си го направила щеше да згрешиш МНОГО.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c60ea6b61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

59.   №58 Много правилно си постъпила. Щом не си готова за нещо, значи не трябва да го правиш, а и щом онзи е настоявал толкова е ясно колко е държал на теб! Фокусирай се сега върху училището и други занимания ако имаш такива, кофтитето е, че искаш не искаш ще го виждаш нали сте в един клас, но дори така да е просто не общувай с него и това!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7f0f2e9556
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

60.   Аз съм момче на 12 тръгнах с едно момиче от съседния клас. Връзката ни вървеше добре аз исках да го направим но не й бях казвал! Така де след 5 дена връзка тя ми написа "Съжалявам не искам да страдаш" аз разбрах какво има предвид и я напсувах! Тя скъса с мен за да тръгне с най добрия ми приятел! След 5 дни връзка с него моя приятел я заряза като му разказах как скъса с мен тя!! Така че да не ви пука ако някой скъса с вас не съжалявайте защото винаги има по добри и мили!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 39b848edce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

61.   здравеите на всички казвамсе цвети исам на 16г обичам да правя секс въпреки че каквото ме карат навсичко се съгласявам трябва да бъда много хитра като мишките но уви всички като ме видят почват даме питат искамли да правя секс със него ас глупачката се съгласих иси казах че никога вече няма даправя секс но пак не стана просто като видя много готини момчета ас полудявам щеви споделя нещо ас от 5годишна правя секс отпеди всички мекараха даправя секс ас казах не даже казах одврът на следващия ден идват при мен едни момчета самоче теса 6 момчета име питат дали ас искам да изляза със тях надискотека иас си казах защо не бибило върха поне малко дасе по отпусна и няма час два тръгнахме покъстно слет това
ас ги попштах дали може да отида до тоалетната дасе усвежа те незнам какво си казаха после те доидоха помен следехаме иас ги видях после ми стана интерестно защо защо ме следят иси казах няма нищо може пък ида искат нещо от мен откъде дазнам ако наистина доидат име попитат ас ще кажа да готовасъм даго направя писнами даслушам съвети от непознати и познати текаче ас се съгласих отидохме във спалнята и слет това ас се съблекох послете след мен се съблекоха почнаха даме упипват направо настръхнах но ще свикна слет това всички бяха чисто голи включително иас тека после ас предложих първо да им правя свирки итогава да ме лижат после да почваме и те се съгласиха правех на всички свирки обоже беше просто чудесно харесвами вече се отпуснах спрях вече да им правя свирки почнаха даме чукат обоже мои беше върха болеше нали докато ми го вкараха но слет това се успокоих продължихме до 9ч вечерта после те се испразниха върху мен няма какво да усещам беше перфектно исе радвам че всчко мина добре текаче мили деца първо порастнете итогава правете какво то ще правите лесное дакажете ас мога но доидели време после ви става гадно честе излъгали текаче пожелавам виго ина вас е беше ми приятно да се запознаем хаиде чал

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 25f37cc457
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

62.   Към номер 60 : Абе какво ви става на днешните деца бе аз на вашата възраст бях далеч от тия неща още той до вчера си играл с войничета и колички тръгнал да ми прави секс.Момченце ,има време за всичко какво си очаквал от момичето да вие сте още деца какъв секс те гони на 12 . Вместо това си учи уроците ,че те чака външно оценяване ! Към номер 61 : Вземи се научи да пишеш ,защото ако наистина си на 16 жалко за теб ! Първолаците пишат по -правилно от теб !ж.23

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3d66f03d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

63.   Ако те обича силно няма да те изостави,ще изчака и ще разбере.Та ти си само на 13!!!Виждам,че си умна и пишеш грамотно!Не проваляй бъдещето си,със сигурност ще съжаляваш,ако го направиш!
Др. момиче на 13г.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f8edc82cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

64.   Здравейте, искам да ви попитам нещо. Ходя с едно момче от почти два месеца, но разбрах, че иска да ме зареже. Аз много го харесвам и не искам да късаме, но трябва да скъсам с него преди той да го направи. Та въпросът ми е как да го направя като много го обичам?
П. С. Няма да оставя той да ме скъса, защото от личен опит знам болката е много по-голяма.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 18b797c5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

65.   Момичета първо не се филмирайте не е единствената риба в морето и второ да не ви пука аз съм на 12 а го направих с момче което дори не ми е гадже а си имам гадже!!!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3c9d4b72e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

66.   Към номер 65 :Момиченце, ти акъл имаш ли, какъв секс на 12 те гони та ти още не си се развила физически и емоционално бе! Ти знаеш ли, че сексът с малолетни е подсъдно нещо бе? Ами ако недай си Боже забременееш или пипнеш някоя болест? Какво правиш в такъв случай? Аз на твоите години бях далеч от тия работи и правех нормалните детски неща, тя още с млякото по устата тръгнала да ми прави секс! Ако ми беше дъщеря досега да съм те ошамарила едно хубаво! Жал ми е за вашите с такова дете, явно не са си свършили фобре работата, ако бяха нямаше и да си помислиш за секс поне до 16 камо ли за гажде. А и щом от сега ги въртиш по двама -трима до 20 ще си се превърнала в да не казвам какво! ж. 23

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 400716a633
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

74.   момичета аз съм на 19 години даже 20 години и все още не съм го направил не искам да ви обидя но вие сте още малки за секс толкова много момичета искаха да го правят с мен но аз ги отрязвах защото секса не е най важното нещо и ако човека до вас не разбира че не сте готови или не искате значи е с вас само заради секса и е най добре такива хора да ги зачеркнете от живота си така и аз направих и сега си имам приятелка с която не сме говорили за секс откакто се познаваме тя е по малка от мен естествено но нито тя го е поискала нито аз го искам :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3d5553b924
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

75.   Аз на 13 си учих за държавните зрелостни изпити.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 02f4f3432e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

77.   Аз също имам гадже миналата седмица когато покани приятелите си за рождения си ден ме повика в неговата стая за да ми покаже нещо каза ми да се обърна. После заключи вратата и не бутна в леглото искаше да правим секс. Опитваше се да ме събрече. След няколко секунди чикна майка му на вратата и го извика. Той за момент не остави и успях да се измъкна от ръцете му. Когато отвори вратата на стаята си и ми каза да си отивам заплаши ме че другият път няма да ме спаси никой. Аз си тръгнах и от тогава се прибирам със сестра си и не излизам от вкъщи.

Моля ви кажете ми как да говоля с него в часовете ми испраща писма че се обица много но вече не може да се сдържа. Какво да направя от една страна искам да съм с него и ме е страх да не го загубя , а от друга не искам да направим нищо не редно.

Аз съм на 13 , той на 15 а сестра ми е на 18
Сестра ми ми каза да послушам сърцето и най вече чувствата към него. И аз реших да го направим но искам съветите и на други момичета. Сложете на края на съобщението си това
А

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 61916df5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

78.   Към номер 77 : Най - голямата грешка, която може да направиш е да си легнеш с някого за да не те остави! Той после като нищо може да те навие да го правите и станеш ли му поредната бройка да те зареже и ти да страдаш после! Ами ако иска да го правите без предпазни средства и Недай си Боже забременееш? Моя съвет е не го прави, зарежи го тоя сопол с извинение и си гледай уроците, сега си 7 клас и трябва да се стараеш повече за да влезнеш в добра гимназия! За момчета има време! По - натам ще срещнеш някой по - свестен! Щом те притиска и дава зор ми е ясно защо е с теб! Аз на твоите години си учех уроците и бях далеч от всякакви мисли за момчета ти тука мислиш секс да ми правиш! Та ти си още дете бе момиче какъв секс те гони! И сестра ти и тя ти дава грешни съвети да си била слушала сърцето си, трябва да слушаш първо разума си после да нe съжаляваш цял живот, че си си тръгнала много рано да правиш секс! ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: eed057f264
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

79.   До номер 77
Недей да слушаш сърцето си, миличка :) Сърцето ти още нищо не знае. Първия ми път беше малко преди да навърша 15. Не бях готова. Не го исках. Приятелят ми беше с три години по-голям от мен. Мислех си, че го обичам, а той много добре ме манипулираше. Накрая реших да преспя с него и не мога да ти опиша в каква дупка попаднах. Беше ме срам от себе си. Имаше и други момичета, които вече водеха полов живот, но това не уби чувството ми за погнуса от самата себе си. Беше ужасно... И не само физическата болка, която изпитах беше ужасна. Седмици наред не можех да погледна родителите си в очите (те, разбира се, дори и не подозираха). Моята "любов" знаеше страховете ми някой да не разбере и дълго време с това ме изнудваше за секс. Мина цяла година преди да осъзная ясно ситуацията и да го зарежа. Също така минаха и дълги години преди да се отдам на друг. Девствеността на момичетата е нещо различно от тази на момчетата. Повярвай ми за никое момче не може да означава толкова много. Минаха почти 12 години от първия път, когато го направих и още ме е срам. Към момчето, с което бях изпитвам само и единствено погнуса. Гади ми се някой като ми спомене името му. Бях на 20, когато спах с друго момче. Тогава бях сигурна, че го искам. Вече знаех - не бях 14 годишно момиче, а вече бях жена и секса беше нещо нормално.
Вярвай на една изпатила жена. Няма точна възраст. Моментът е тогава, когато се чувстваш жена, когато си сигурна и вярваш на човека, който стои до теб.
Ти си едва на 13. Не знаеш какво е да си на 16, на 20 или т. н. Слушай по-големите. Ние сме минали по този път. Сега си мислиш, че всичко ти е ясно, но не е така. За съжаление, не малко жени имат лош опит.
Когато си готова и когато наистина го искаш - тогава е момента. Може да си на 17, може и да си на 25, но не прави глупости, които могат да те сринат психически. Не си го причинявай. Успех мило момиче! Дано поемеш по-верния път.

 
  ...

1-50 от 59
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker