Влюбвам се във всеки срещнат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбвам се във всеки срещнат
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2510 пъти
Момиче съм на 14, от скоро започнах да се чувствам много странно, сякаш се влюбвам във всяко момче, което видя. Вървя пеша за училище и покрай мен минава някое момче, харесва ми на външен вид и после започвам да се чувствам влюбена и да мисля за него. Имам същите чувства към почти всички момчета от класа ми, не мисля, че си фантазирам и че си въобразявам, защото даже ги сънувам! Не мога да разбера какво се случва с мен, съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 5f43cc0f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм по същтият начин :( Някое момче, да ме загледа и хоп влюбена , само,че проблема при мен е,че за дълго се влюбвам... Аз имам същият проблем :(

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9ee519c7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха за теб това ли означава да си влюбен? Когато си влюбен не мислиш за мн хора, а само за един. А и не мисля, че може да се влюбиш в някой само заради външния му вид - това е по-скоро привличане, харесване - нещо такова, но в никакъв случай не е любов. Според мен не съществува такова нещо като 'любов от пръв поглед' - за да се влюбиш в някого трябва първо поне малко да го опознаеш. Пък ти иначе като срещаш готини момчета си ги харесвай, какво те бърка, ама не го бъркай с любов. Просто си в такава възраст, хормоните са виновни ;р споко след някоя друга година ще ти мине :)
ж19

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 91c587384f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Сладките 14 години :). Веднага ще ти кажа какво се случва - Навлизаш в пубертета. Не бих казала, че е влюбване, по-скоро е привличане. С годините сама ше разбереш каква е разликата между тези две понятия :) Един съвет от мен: НЕ БЪРЗАЙ ДА ПОРАСТВАШ. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: c073e0af78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ох, колко ми е познато... И аз на твоите години бях така... Нормално е, от възрастта е.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: acdf208057
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е влюбване, привличане е. Нормално е за годините ти, сега тепърва навлизаш в пубертета и хормоните ти се обаждат, започваш да се интересуваш от момчета и следователно да искаш да си имаш приятел. Ще ти мине с времето, просто не задълбавай толкова в мисли и прочие.

Иначе влюбването е съвсем различно... там съществува само един единствен човек и е сякаш той ти е цялата вселена, събуждаш се и заспиваш с него, само той съществува за теб, никой друг не е важен, може най-исканите момчета да са ти в краката, но нито един няма да ти направи и грам впечатление. И наистина сякаш всяка свободна твоя секунда е за него, а през останалото време мислиш за него, пука ти, не си безлична и наистина ти се замайва преди среща с него, краката ти омекват, корема ти се свива. Влюбена си, дори не виждаш лошите му черти, просто си носиш розовите очила и се радваш на живота с него. Не бъркай простото привличане с влюбването, нито влюбването с любовта.
Между влюбена съм в теб и обичам те има огромна разлика и колкото по-рано го разбереш, толкова по-лесно ще ти е занапред.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: be459f0d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Еха! Аз пък съм точно обратното-около мен има много момчета, но съм невлюбчива, което е малко странно като се има предвид, че нямам претенции към мъжете... Може би чакам някой да направи първата крачка-не аз. Не знам, ако някой може да ми помогне ще съм му благодарна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker