Моята най - съкровена тайна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моята най - съкровена тайна!
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 5184 пъти
Здравейте!
Решил съм да споделя нещо, което не съм се осмелявал да кажа на никой друг, но реших, че това е най - подходящото място да си излея и аз душата, пък ако може някой да ми помогне, ще се радвам!
Проблемът е, че в последните 3-4 месеца ям доста компот. Средно между 7 и 10 компота на ден, което довежда до там, че стомахът ми е постоянно издут и често ходя до тоалетна.

Проблемът става все по - задълбочен, тъй като аз вече се чувствам пристрастен към компота (особено черешовия и малиновия), а запасите на двете ми баби и вкъщи свършиха. Обърнах се за помощ към съседите, някои от тях ме снабдиха с малки количества но и те свършват до дни!

Не знам дали има такъв регистриран случай до този момент и какви мерки е редно да се вземат, но аз за себе си не виждам друго решение освен да продължа ям компот.

Молбата ми е, ако някой може да ми даде съвет, или ако някой предлага компот съм готов да си купя! Предлагам и празен амбалаж в замяна.
Предложения да си купувам от магазина не важат, тъй като строго държа да е домашен, понеже предлаганите в търговската мрежа са пълни с вредни за организма вещества.

Момче на 17 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: c6b72b40ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, ти не си престрастен към компота, а към захарта в него - няма домашен или купешки - най-малкото три-пет големи лъжици от бялата отрова са във всяко бурканче. Полезен компот няма - това е вид десерт, които е за наслада, но не може да замести храненията - нито съдържа витамини някакви, нито нещо друго полезно, освен свареното плодово месо, малко плодов цвят и аромат и ЗАХАР.
Затова съветът ми е - спри със сладкото за 1-2 седмици, за да се изчисти организмът, защото ти и зъбите ще си разрушиш и най-вече - ще продължиш да си зависим от захарта. Доказано е, че има такава зависимост. Виж своето собствено поведение и нервност, ако няма компоти и пробвай да ядеш други сладки неща - ще се успокоиш. Един вид пристрастен си към сладкото. Лошо няма, ако не беше толкова вредно.
Затова - вместо да търсиш компоти, хвани да спреш компотите и да наблегнеш на истински плодове, зеленчуци, качествено месо, млечни продукти, яйца, защото ти сега растеш и празната захар не може да ти достави необходимите белтъчини и мазнини, витамини и минерали така жизнено необходими за всеки организъм, особено за подрастващия

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: fcd0fdb2de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторът на: мъжът ми се пристрасти към домашната лютеница.
Какво целиш с тези измишльотини? Хората тук имат сериозни проблеми и очакват адекватни съвети!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 00c0a26a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това беше най - странното нещо, което съм чел. Ако си сериозен, а не трол, спри захарта и готово. Проблема ти се дължи на пристрастяването към захар, но не бих препоръчал и аспартама като заместител, тъй като е много по - вреден.
Късмет :)
Pr0cK

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: e7ea93ee29
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хахахх направи ми деня с тая история :D

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ccb906b18f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автора: Не знам за каква лютеница иде реч и защо някой ме напада! Проблемът ми е напълно сериозен! Не само проблеми от типа на: "Не ми става", "Разширих се след раждането", "Лесбийка ли съм", "Влюбен съм в учителката си" и т. н. са реални!
Излиза че, за едни може, а за други не!
Не знам дали е от захарта, сока на компота или факта, че е в буркан, ме кара да ги консумирам!

Днес имам подобрение - до този момент съм изял само 5 бр. компот.

Благодаря на No1 и No3 за адекватния коментар, може би ще ми бъдат от полза съветите ви.

No2 пожелавам ти, никога да не изпиташ това, което изпитвам аз, защото това не го пожелавам и на най - големия си враг!

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 52e4a7e239
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Aз пък съм пристрастена към туршията!!! Направо съм луда по нея. Обаче вчера ми свършиха запасите и абстиненцията ме побърква. Вече обмислям да разбия мазата на съседите и да си отмъкна няколко буркана кисели краставички. Ако си заинтересован заменям компоти с/у туршия... ама побързай, че въпросът е на живот и смърт!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: c8992ff470
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Браво авторе, смях се с глас!!! Ноооо, ако това е истина, то не виждам защо се тревожиш. Идва лятото и прави компот на воля. Направи 1500 буркана. И не слушай колко е вредна захарта. Да не би цигарите, кафето, всички храни който консумира българина да не са отровни? Дори въздухът е зараза! Научи се да ядеш всички видове компот, защото с тия малини ще ти излезе доста солено, като се има пред вид цената на килограма. Не се подигравам и не се занасям. Хайде успех с компота.

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: a05e3d06cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не знам каква ти е физиката и какви са компотите, но ако са стандартни в еднолитрови буркани, това прави 7-10 кила течност на ден. Съмнява ме, че консумираш такова количество течности на ден.

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: 157885ace5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   5 БРОЯ? ! Авторе ти ще компотясаш, ако продължаваш така. Спри се малко! Това твоето сигурно е някакъв вид зависимост....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 28 дни
hash: ccb906b18f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Нещата вместо да вървят към влошаване, стават безнадеждни!
Останали са ми само 27 буркана и не знам какво да правя! Зависимостта вместо да изчезва се знасилва все повече! Опитах да ям повече мед, като заместител, но в резултат на това започнах още по - често да посещавам тоалетната!

Взех извинителна бележка за училище, тъй като през повечето време съм в тоалетната, а малкото свободно време, което имам навън ям компот и мед.

Вече не знам какво да правя! Родителите ми се опасяват, че ще се наложи да купуваме от магазина, а това ще събори семейния бюджет! Дали е възможно според вас, да се кандидатства за някакъв вид социални помощи, или дали здравната каса покрива лечението на такава зависимост?

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ea90d4b891
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Намери си работа като чистач на тоалетни. Хем ще изкарваш пари да си купуваш компот хем тоалетната ти е наблизо :D:D

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ced49d7f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   купи си ментови бонбони

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6334cf8f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не гледайте отговорите преди да сте отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно. И така: 1. Напиши името на човек от срещуположния пол. 2. Кой е любимият ти цвят от тези -жълт, зелен, червен, син или черен. 3. Първият ти инициал -А-Р, Л-Р, С-Я. 4. Месецът ти на раждане. 5. Кой цвят харесваш повече -черен или бял. 6. Напиши името на човек от същия пол като твоя. 7. Любимото ти число. 8. Калифорния или Флорида. 9. Кое харесваш повече -езерото или океанът. 10. Напиши желание. Отговори: 1. Това е името на човека, в който си истински влюбен. 2. Ако си избрал: Червено -ти си жив и изпълнен с любов. Зелено -твоята душа е щастлива и излъчва спокойствие. Жълто -ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора. Синьо -ти си човек със спонтанен характер. Черен -ти си скромен и агресивен. 3. Ако инициалът ти е: А-Р-имаш много приятели и любов в живота. Л-П-опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне. С-Я-обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро. 4. Ако си роден през: Януари-март -годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, в който не си очаквал. Април-юни -ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго. Юли-септември-ще имаш силна година с много промени. Октомври-декември -годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа. 5. Ако избереш: Бяло-Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш. Черно -Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много промени и ще се радваш на тях. 6. Това е най-добрият ти приятел. 7. Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота. 8. Ако избереш: Калифорния-Обичаш приключенията. Флорида -Романтична душа си. 9. Ако избереш: Езеро-Верен си на приятелите и си малко резервиран. Океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора. 10. Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснеш това в друг форум до час.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 14dd7edc43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   9 счупи ме от смях :ддд

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker