Тъпия ми живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тъпия ми живот
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2228 пъти
Искам да споделя някои неща, макар и анонимно, не вярвам да има коментари, които да ми помогнат. Едва ли някой го е грижа, всеки гледа себе си (с малко изключения). В мига в който осъзнаеш, че на никой не му пука за теб, освен 2-3 роднини, които го правят не за друго, а защото така е прието в обществото. Тогава разбираш много действия на хората и откриваш скритата им изгода във всяко тяхно действие.

По тази тема може много да се каже, но нека премина по същество.

Почти пълнолетен съм, истината е, че водя много скучен и безсмислен живот. Не ходя по дискотеки (само 2-3 пъти съм ходил), нямам приятелка (предполагам заради тъпия ми характер), зле съм с даскалото и си пропилявам времето, не правя нищо съществено. Обикновено го пропилявам пред нета.

Сигурно изглежда като хленчене, но това са си фактите.

Често изпадам в състояния на ужасна демотивация и нежелание да правя каквото и да е, дори и най-обикновени рутинни действия. Това предполагам е състояние, което се поражда когато виждаш, че не правиш нищо за света, нито работиш, нито помагаш, нищо. И колкото повече време минава, толкова повече влизаш в това състояние на нежелание (дори понякога за живот).

Казвали са ми, че когато открия призванието си и мечтата си, ще се "излекувам", проблема е, че нямам такива. Мислил съм много часове, но никога не съм откривал нещо, което да ме мотивира до такава степен.

Надявам се да има някой който да даде добър съвет как да си оправя шибания живот :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 591d89db4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Със сигурност ще го оправиш като катастрофираш и останеш с един крак например или без две ръце... Извинявам се за вулгарността. Иди да се разходиш в някоя детска болница, няма да спиш с нощи... Ще разсъждаваш по друг начин. Може би. Ако положението не е толкова зле, ще ти кажа, че всичко е временно и е задължително да преминеш през това състояние в тази възраст. Една сутрин ще се събудиш и нещата ще изглеждат по друг начин, даже и без да си си мръднал пръста. Но няма да е така, ако преживяваш същото, когато си на 30 или повече. Просто вярвай! :D / Гаранция давам, ще ти мине, както е казал Шопът ОТИ СЕ КОСИШ САТО КЕ ТИ МИНЕ /

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6eb7c7fa63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Уф боже, та животът ти не е свършил още... Толкова много неща очакват да ти се случат рано е още да се "отписваш" и да си лепкаш етикети, че си еди какъв си. Едва ли има човек, който да не е минал през този период. Няма да ти философствам повече ще поживееш и ще видиш и сам ще си се чудиш на статуковите размисли

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ed246f2e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много познато и аз се чувствам по този начин и наистина на никой не му пука за теб(освен близките разбира се), отне ми доста време преди да го разбера. Навън си е истинска джунгла, всеки гледа себе си, дори приятелството е толкова искуствено, хората се сприятеляват за да оцелеят, защото е трудно да си вълк единак. Просто живота е оцеляване и слабите рано или късно биват смазани. До преди година не разсъждавах така, но го научих по трудния начин. "Често изпадам в състояния на ужасна демотивация и нежелание да правя каквото и да е, дори и най-обикновени рутинни действия" изпаднал си в депресия, но не е нещо сериозно като за начало може да се запишеш на някакъв спорт, който да те разнобразява. Приятелка нямаш не защото имаш"тъп характер" ами зщото не излизаш много и съответно не се запознаваш с много хора. Мисълта ми е такава че трябва да си запълниш ежедневието с някакви приятни занимания за теб, защото си попаднал в капана на сивото и еднообразно ежедневие. Ако си намериш заниманния няма да ти остава толкова време за лоши мисли. Всичко ти е наред, много хора сме така за съжаление.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: be0c412f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искрено се надявам да сте прави. Честно казано не очаквах толкова добри коментари. Но все пак не вярвам да мине от само себе си, ей така, понеже от дълго време съм в подобно състояние, но то не е перманентно, а идва отвреме-навреме.

Може би съм разглезен и само знам да хленча и да се оплаквам, щом има хора в много по-лоши положения, които не спират да се борят, за разлика от мен.

Поне знам, че не са виновни родителите, държавата, приятелите, учителите, а виновния съм си аз. Това което сам си направиш, никой друг не може да ти го направи. Каквото посееш, това ще пожънеш.

Автора.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 04e4f76cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Започни да живееш СЕГА! Имаш само един живот. Не слушай другите, а слушай себе си.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 081b305dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Хей, я горе главата.... нищо лошо не се е случило. Здрав си прав си - дай си шанс. Това с отпускането го познавам много добре, всеки изпада в дупка. Няма да продължи вечно. Подкрепям съветите за спорт, въпреки че за мен е една от най-скучните дейности на света, но помага. Дори и кварталният фитнес да е. А за приятелка, ще се случи. Сигурна съм, такова чувствително момче не може да е с кофти характер. Без паника :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 28 дни
hash: 7131c993e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма истински приятели и на никой не му пука за другите. Само на близките. И като си намериш приятелка.. всеки си намира половинката.. просто не е сега момента.. това е живота гледай по-позитивно всичко е цикъл просто е.. на 57 години съм, ако е от значение

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker