Страх ме е да не се случи отново... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх ме е да не се случи отново...
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 3788 пъти
Здравейте! Ще би бъда много благодарна ако прочетете моята история и дадете мнението си.

Всичко започна преди почти 4 месеца, срещнах едно момче, което постоянно ми казва колко ме обича, и аз имам чувства към него, но не знам дали да му вярвам, защото ме е разочаровал. Простих му, все пак всеки греши и всеки има право на втори шанс.

Работата е там че ми беше обещал нещо, което беше много важно за мен, а не го изпални и нарани мен за да не потъпче достойнството си и да не излезе като глупак пред приятелите си.
От тогава аз се самнявам и му нямам толкова доверие както преди, боя се да не прекали с добротата ми и да го повтори и потрети и ще се чувствам още по зле.

Заедно сме от близо 4 месеца, но наистина адски много даржа на него и не искам да го загубя, но се страхувам, защото сам била разочарована от бившата ми любов, с която ходех 1 година и накрая тои си тръгна еи така без никакво обяснение и от тогава се страхувам да обичам, защото изстрадах много ..

Страх ме е да не се случи отново... макар, че тои ми е доказвал, че наистина даржи на мен ... не замина да работи на морето това лято, за да е с мен .. когато му се разсърдя за наи дребната глупост ми се извинява колкото е нужно дори да няма вина.. каквото кажа става на моята .., когато му се разсърдех, защото ме беше излагал (беше пиян) на другия ден ми каза истината .. ми се моли цяла вечер да му простя .. Изтарпя надменното ми изпалнено с гняв поведение .. остави ме цял ден да реша какво ще правим от тук нататък .. постоянно ме глези ..

Таа все пак съм объркана и притеснена от наи-лошото и непростимото ИЗНЕВЯРАТА, която правят всяко 2ро момче ! Моля ви споделете вашето мнение ще ми е от полза. Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 263883dbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не му се вразваи защото ще ти се качи на главата , знам го от личен опит.Успех пишете савети на историята в тинеиджърски "С разбито сарце" моля ви

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 0368c897ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка точно заради едно изречение от историята ти лично според мен този не е за теб "нарани мен за да не потъпче достойнството си и да не излезе като глупак пред приятелите си. " .. но все пак ти сама си решаваш!
Помисли добре какво ще правиш от тук нататък и ако решиш да си с него винаги имай едно на ум!!!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 5d8879002a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката: до номер 2 ами и аз не знам много сам объркана. Не постъпи добре но за сега не ми се е качвал на главата. Винаги си имам едно на ум защото сам си патила един път повярвах напълно на момче и ми разби сърцето и от тугава очаквам всичко от тях. Верно сгреши ама и аз съм грешала апък и донякъде ми е показал че държи на мен и наистина изпитва нещо към мен. Хем искам да съм с него и хем се страхувам да не ме нарани както бившия ми. Много трудно го преживях и от тугава много се страхувам защото съм си доста чувствителна :(

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 263883dbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От номер 1 повярваи така е както ти казах от твоята безграниючна лубов и добреота ще се получи така както с мен в днешни дни момчетата не харесват толкоз скромните и добри момичета , а по отворените и смели, така че си помисли дали заслужаваш да бадеш наранявана за 2 път. успех следя историята ти ако искаш даи коментарче на тази която ти дадах по горе - не е моита но е важно за мен

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 5dba10514f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От номер2 .. Ами виж сега .. поговорете си открито,кажи му,че те е страх да не те нарани както бившия. Простете си,бъдете заедно и вижте до къде ще стигнете,ако нещата не потръгнатт значи не сте един за друг :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 5d8879002a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката : до номер 5 мда така и направех и то не един път. Нещата след това наше скарване вървят много добре. Разбираме се, не се караме често и ако се караме е за дреболии но може би след този мои бивш адски много се страхувам да обичам, защото наистина много се разочаровах и трудно го забравех. И аз реших да видя какво ще стане теи или иначе живота си е такъв немога да избегна проблемите ако не за него за някои друг ще рева.

Мисля да пробвам аз сам си казала повтори ли се това колкото и да го обичам ще сме до там. Всеки греши и аз съм правела грешки във връзката ни но мисля че наистина има чувства кам мен и аз самата искам да бъда обичана ще разбера с времето дали е бил правилния ако не така е трябвало да бъде.. Втори шанс му дадах ама трети няма .. Няма да правя предишни грешки да прощавам не 2-3 а 100 пъти и накрая да се подиграят с търпението и добротата ми НЕ и втори път!
Благодаря вии много за съветите. Ще се радвам ако мога да помогна и аз със нещо на вас

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 471efc5d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разочеровал ли те е веднъж значи ще го повтори. Изневери ли веднъж значи пак ще го направи . Потъпче ли веднъж твоето достойнство,за да запази своето значи пак ще го повтори . Кратко,точно и ясно. От опит ти го казвам. Замисли се какво ще правиш .. ;//

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: cdbe623482
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   по добре не му имай доверие..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker