Ниско самочувствие! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ниско самочувствие!
преди: 11 години, 27 дни, прочетена 2210 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 13 години. Имам щръкнали уши и не харесвам нищо в себе си. Майка ми ми казва, че в това ми е чара, но съучениците ми не смятат така. Попринцип не ме интересува много какво говори някой за мен, но обидите се подхвърлят всеки ден от няколко човека(най-известните в училище). Всички ги смятат за красиви и аз съм от групата на забилите. Не искам да ми пука какво казват, но никак не е приятно и това просто прегазва и мъничкото самочувствие, което имам. Не знам как да си повдигна самочувствието. Излизам УЖАСНО и смешно на снимки. Дори и да се харесам като се гледам в огледалото, като щракна и на снимката изглеждам ужасно. Не знам какво да направя, за да си повдигна самочувствието и да се почувствам по красива. Доста често имам и чувството, че ще си остана сама завинаги и няма да си хвана гадже. Моля ви, помогнете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 26 дни
hash: fea4da5bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки има своят чар хубавице, не обръщай внимание на това какво мислят за теб. Повярвай, ще срещнеш момчето, което ще те обича такава каквато си, никой не е съвършен, всеки си има по нещо, което не харесва в себе си. Не се комплексирай, бъди себе си, и не забравяй, твоят принц те очаква. SLAI

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 59253aac81
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смени училището, макар че такива идиоти ги има навсякъде. Грозни хора има само от вътре. Бъди умна, добра, забавна и не позволявай да те тъпчат. Когато имаш всички тези качества никой няма да забележи външния ти вид, а и едва ли не си красива. Просто трябва да повярваш в себе си! Това, че се харесваш в огледалото, а на снимки не - на всеки му се случва, за съжаление! Помни това, което ти написах и най-вече - ВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ И ЩЕ УСПЕЕШ!

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 68058670ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Само този който наистина те обича ще тръгне с теб. Защото човек обича ли и то истински за него няма значение външния вид. Но ти май още не си го разбрала, нормално е малка си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: 53bdba650b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Разбирам всичко. :)Аз съм на 12 години, казвам се Моника :) Аз съм по зле от теб, повярвай ми! Майка ми е много красива, но е доста пълничка, все пак не я виня... с възрастта... Както и да е баща ми също е красив, със сини очи(а аз съм с кафяви ;( ). Но двамата в комбинация... Блях!
5 клас съм и не мога да издържам самотата...
Всички момичета са слаби и красиви и момчетата обръщат внимание само на тях... Падам си по едно, но и той харесва една слаба кокетка... Аз се преместих там преди година, затова вече никой не може да ме убеди, че е защото съм нова. Аз съм умна, имам добри оценки, което още повече ги отблъсква! И за отблъскването :
Аз съм много висока, но не съм типичната клечка и заради това се виня всеки ден, но не мога да отслабна ;
Имам ужасен нос! И не е типичният грозен "тип чушка", а имам много широки ноздри;
Очите ми са раздалечени, но това е може би единственото нещо което сравнително харесвам;
И ужаса на ужасите :
Мн дебели бузи! Мама и слаба е била с тях, но е била сладка...
Един ден, гледах документалния филм "Тайната".
Този филм ме промени. Мисли повече за това което искаш!
И то ще дойде при теб! (Впрочем това не са измишльотини, всяка мисъл излъчва енергия)Гледай го! Спазих това което се обясняваше! Намерих си приятелка! И момчето което харесвам ми обърна внимание, сега сме friends , но се надявам да стигнем на по високо ниво :)Аз все още се мъча да отслабна, аз познавам момиче високо колкото мен, 48кг, а е клечка, а аз съм 53 и съм като горила, но вече не ми пука за мнението на другите, живея в голям град, и хич не ме интересува дали пубертети като мен, ще говорят зад гърба ми! Усмивката е магнит! Повярвай! Направи си нова прическа! Отиди на дълъг шопинг, с нови дрешки, и им разбий визиономийката с новия готин имидж! Не бъди кифла!
Намери си талант или хоби, аз си намерих, пеене и рисуване :) (баща ми е оперен певец, а сестра му художник) Впечатлявай хората около себе си! Ти си уникална, както и да изглеждаш!

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 0589910088
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   здравей и аз имах същият проблем като бях на 14 години сега съм на 17 и това спря просто недей им обръща внимание защото и аз направих тази грешка и много боли знам бях решен до скоро дори да си направя операция но просто няма смисъл от това ако ти се възпрймеш така ва и околните ще те прйемат :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 26 дни
hash: d70cc5aa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Момиче, съвземи се ;).. Няма такова нещо като "ужасно смешна" и "грозна"! Не можеш да си перфектна, но направи така, че да се чувстваш такава! Не слушай подигравачите и тези, които си търсят обект за обиждане, на тях просто им е скучно и искат да бъдат център на внимание.. Всеки човек е различен, различен по характер, по външен вид и т. н. И ти имаш своите добри черти, не се притеснявай, ще има много хора, които ще търсят тях у теб! :)) Колкото до снимките, според мен просто си приела всичко навътре и си се комплексирала, снимките не трябва да бъдат толкова важни за теб! НЯМА как да останеш сама завинаги, така че се успокой и си казвай наум колко си красива!! ;д :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: 1ec3afdcb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не им се връзвай. Хората винаги си търсят повод да се подиграват на някого. Твоите съученици си изкарват комплексите върху теб и сигурно са те видели, че си без самочувствие.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 3bfd32d719
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не вярвам да са толкова зле нещата - просто сте малки и не можете да проумеете, че всеки си има някакви недостатъци и не бива да се подигравате един другиму, заради тях.

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: a80b360955
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, че имаш големи уши не е повод да се комплексираш! Познавам 2 такива момичета, които се гордеят с това и останалите ги уважават. Трябва да се приемеш такава каквато си и да покажеш на тази групичка на "известните", че не се интересуваш от мнението им! Повярвай ми, щом се опитват да те тормозят, значи самите те имат ниско самочувствие и се заблуждават, че като избиват агресията си върху теб, то ще се вдигне. Такива хора се мислят за "някои" в училище, но когато живота ги удари ще разберат, че всъщност не е точно така.
Относно снимките не мога да определя дали излизаш добре, понеже не съм те виждала, но според мен е така:)
Попитай твои приятели за това, те няма да те излъжат.
Успех и имай повече вяра в себе си!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ec1f8a5399
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Всяка жена си има известна доза сексапил не го забравяй-и не нарочно е казано!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker