Защо не мога да го забравя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо не мога да го забравя?
преди: 11 години, 28 дни, прочетена 1337 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години. От месец си имам приятел като до сега не съм имала, за пръв път ми е. Просто това никога не ми е било приоритет и никога не ми се е струвало естествено деца на по 13-14 да си имат гаджета. Та, сега към проблема ми. От около половин година имам чувства към едно момче. Да го наречем... Дани. Запознахме се покрай една приятелка, станахме добри приятели, разбирахме се много добре и аз се привързах към него страшно много. Спомням си единствения път когато ме гушна и бих казала че това беше един от най-хубавите моменти в досегашния ми живот. Е, в крайна сметка реших да му призная чувствата си. Тогава той каза че предпочита да си останем приятели и че не иска да ме губи. След този ден обаче последваха едни много кошмарни за мен три месеца. Той спря да общува с мен, подминаваше ме по коридорите в училище като пътен знак, което беше много очудващо за мен, защото правеше обратното на това, което ми каза когато му казах, че го харесвам. Явно това беше просто мил начин да ме разкара. Тези три месеца нямах желание за нищо. Вечер не можех да заспя до много късно, ходех с нежелание на училище, защото всеки път когато ме подминеше ми ставаше много гадно, но все пак се радвах че го виждам. Успехът ми в училище се понижи, нямах желание дори да уча. Разплаквах се много често и рядко бях в добро настроение. Обикновено симулирах, че съм много щастлива, защото не исках да занимавам близките си с подобни неща. Но вътрешно ми беше много зле. Не предполагах, че някога ще се привържа толкова към някого. Тогава се запознах с друго момче, да речем Иван. Той ми допадаше, сближихме се и в крайна сметка преди месец станахме гаджета. Да, но сега Дани реши че ще започне да говори с мен отново. И чувствата ми към него, въпреки всичко си останаха същите. Чувствам се зле и започвам да се замислям дали да не се разделя с Иван. Просто чувствата ми към него не са толкова силни. Не знам какво да правя, има ли начин да забравя Дани? Искам да бъда щастлива с Иван, но просто не ми се получава....

Ако още четете, благодаря Ви, че изслушахте поредната тийн драма. Ще се радвам да споделите мнението си и да ме посъветвате, защото съм много объркана, за пръв път ми се случва нещо подобно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 26 дни
hash: 8715935a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Откъде си сигурна, че Дани ще иска да сте повече от приятели, бъди си с Иван, но общувай и с Дани виж какво е положението и пиши пак :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker