Някои членове от семейството ми не одобряват най-добрата ми приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Някои членове от семейството ми не одобряват най-добрата ми приятелка
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 3521 пъти
Историята е много овъртяна затова ще започна от тогава когато бях на 4г. Нека да я наречем: Ц

Аз съм момиче на 12г. С най-добрата ми приятелка се познаваме от 4 годишни. Учим в едно училище в един клас на един чин. Живеем на една пресечка една отдруга. Преди да се срещнем, те са живеели в блок забутан на другият край на града, а баба и и дядо и живеят до училището в което учим.

Тя има брат и сестра. Сестра и е значително по голяма от нея с около пет години. Като малки сестра и и тя са били лишавани от абсолютно всичко защото родителите им държат на образованието. Кака и и е взимала почти всяка дреха всехи нов предмет, плюшена играчка даже телефон за да ги носи тя.

Когато Ц е била в първа клас те са се преместилив нов блок с строителсво една година преди да се преместят. Майка и и баща и са Високо образовани възпитани хора. Майка и работи като адвокат а баща и ма ветеринарна клиника. Общо месечните им доходи са от 3000 до 5000 лв. Но те са три деца и трима възрастни ако броим и баба и защото има значително малка пенсия. Не са фрашкани с пари но не са и бедни.

В нашето семейство доходите ни са 1100 лв на месец. Баща ми има да изплаща заеми които автоматично се вземат от заплатата му около 200лв.и плюс заплатата на мама стават 1100. Позволяваме си някои глезотийки но заради някоя неподходяща глезотийка оставаме с по 20 лв накрая на месеца. Както и да е тези неща ви ги обесних за да ви обесня че не сме фрашкани с пари но не сме и бедни и се изхранваме.

Да се върнем към Ц. Преди три години тя изгуби дядо си както и аз. Беше ни доста тежко. Но баба ми твърди че баба и била еди каква си майка и била мошеничка защото адвокатите дърпали много пари. баща и като излекува две кучета и си ги взема 100лв. Изобщо за нея те са много богати.

Последната лятна ваканция и граехме много и с братовчетка ми те понеже са комбина с баба и естествено баба и разправя че месечните им доходи били 10000 лв на месец били много богати Ц била разхайтена което не е вярно. И един ден доййдоха двечките до нас ние бяхме седнали на една ограда на една къща в която имаше 7-8 малки котенца и им се любувахме и дойдоха да ни разправят че трябвало да седим цял ден в къщи да четем книги и чак в 6ч вечерта да играем.

После Взеха да гооворят на Ц че никой не и обръщам внимание стига да е ходила по улиците с мене, че нямало никой у тях (което е истина че няма никой защото родителите и са на пълен работен ден) и че сме ходили като махленски кучета и взеха да ни обиждат по истъкнат загадъчен и приличен начин чрез намеци.
Аз тогава им се развиках започнах да ги гоня защото напряво не се понасяха и после като се прибрах в къщи братовчетка ми взе да ми обеснява и най-вече забранява да излизам от вкъщи. Представяте ли си цял ден да чета книги. Коя е тя че да ми забранява да излизам от вкъщи и да съм чела постоянно.

После на края на същата ваканция аз си знаех почти целиият материал от миналата година и не преговарях и баба ми естествено започна: Айде сядай да преговаряш ти недей гледа Ц тя била разглезена нея никой не я командва. А баба ми всъщност не знае факта че за да имат такива доходи родителите и са учили с години висше образование за да заслужат тези месечни награждения и нея майка и постоянно я кара да учи за което и правя ЕВАЛА.
Но не баба ми не знае нищо и постоянно говори неща за цялото им семейство които по един или друг начин ме нагрубяват.

И двете све оличнички ходим в школа за английйски. И аз естествено ако кажа нещо на баба си тя ще каже на родителите ми и може би по нейната история ще ми забранят да се виждаме.
Очаквам вашите съведи какво да кажа на баба ми и подкрепящата ми я братовчетка за да спрат да си натякват и да обиждат Ц.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: bb689ee129
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Kажи им че за теб не е важно колко е богата или каква е ,а че за теб е много ценно неиното приятелство.кажи им че тя ти е приятелка и я уважаваш и че не можеш просто ей така след толкова години приятелство да я зареше6 заштото баба ти я клевети без основание.кажи на баба ти 4е от Ц не си видяла ништо лошо и че държиш на нея .

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 12c45e1d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не мога да ти помогна,защото имам подобен проблем. С най-добрата ми приятелка се запознахме преди около 8 месеца в интернет. Оказа се, че учим в едно също училище, но е с една година по-голяма. Когато майка ми разбра ми забрани да се виждаме - каза ми хче ако разбере, че се виждаме ще ме премести в друго училище и започна да гледа с кого говоря. С приятелката ми се виждахме тайно. Казах на майка ми, че съм я забравила и не се виждам с нея и не контактувам с нея и тя ми повярва спря да ме проверява,а аз в същото време постояно говорех с приятелката ми. До ден днешен се виждаме тайно. Пожелавам ти да се справиш с проблема.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker