Поредната глупава история за любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Поредната глупава история за любов
преди: 11 години, 27 дни, прочетена 1388 пъти
Здравейте!
Това е поредната глупава история за любовта. Или по точна за една влюбена и глупава тинейджърка. Вярно е, много съм малка за да изпитвам чувства към някое момче, камоли да го обичам. Но бих могла да кажа, че наистина харесвах едно момче. И то в продължение на година. Той не ме харесваше, естествено аз не знаех как да подходя- все пак беше първата ми любов. И като начинаеща започнах да го така да се каже преследвам. Постоянно му пишех, дори сигурно поне 3 пъти за годината в която бях привлечена от него му се обяснявах в любов (дааа бях много наивна). Той естествено не отговори на чувствата ми, но очевидно не искаше да ме нарани, понеже много пъти му казвах просто да ми обясни че не ме харесва, но той не отговаряше. И най после след година мъки (не, не преувеличавам) ми каза, че просто не ме хареса. Да, бях съсипана, но след тези около 5-6 празни надежди които ми даде и след всичко това реших че така е най-добре. Реших се да го забравя, отне месец намерих си приятел и го забравих лесно. Наскоро обаче той започва да проявява някакъв интерес към мен- постоянно ми говори, опитва се да ме разсмее дори сяда до мен (в един клас сме за портокола всички в нашето училище са много интелигентни а специално той е най-умния в целият клас така че не е някой недорасъл идиот). Та като цяло дори приятелките ми го забелязаха, понеже поне преди беше гаден с момичетата, а с мен вече се държи мило. Например днес като вървяхме с приятелка и момчетата той дойде до мен и почна да ми разправя някакви неща за да ме разсмее. Или когато стои до мен много често ми разказва истории за него. И точно заради това просто си помислех, че ме харесва (или така ми се струва) при което аз също започнах да изпитвам някакви леки симпатии. И същност бях почети убедена, че ме харесва, докато не го видях как се смее с някакво друго момиче от клас и ми дойде на ум че може би просто иска да сме приятели? Той няма и никога не е имал просто приятелка момиче, но гадже е имал като по-малак. Не знам наистина не ги разбирам момчетата.. Някой съвет или да каже поне дали просто е мил или нещо повече? Мерси много :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 16 дни
hash: d7465acd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остани си с твойто гадже, ако ходите още.. според мен може просто да те харесва като приятел, а после да стане нещо, но //...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2cb254b6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти за първи път давам съвет, но искам да ти споделя нещо. Запомни го, почти винаги е така. В случая ти си го харесвала много и после си решилада го забравиш. Но след този момент идва друг само, че за него. Той започва да те харесва и така. Почти винаги е така. На мен 2 пъти ми се е случвало, а и един мой приятел също ми беше разказал за това. Рано или късно всичко се връща, понякога е твърде късно, но понякога има надежда.... зависи. Не твърдя, че те харесва, но до голяма степен е възможно, защото винаги в живота се случва така.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9bce22a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторка:
Благодаря Ви! Дори бях забравила за тази история хД Е, май се оказа че той не ме харесва. Номер едно- не, не съм все още с онова момче. Благодря за съветите хД. И все пак мисля, че той е първата ми любов и винаги ще остане в сърцето ми.. ( все пак минаха 2 години хД)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0a2762e15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте! Тази история е толкова близка до моята че чак се шашнах :Х. и аз преди година изживях абсолютно сащото. Само че моя беше пълен идиот и по малък от мене с 1 година (аз съм на без малко 16) дори и пиеше (има причина ама си е и магаре). Четири месеца му се обяснявах в любов а той не искаше да ме нарани... на края ми дойде ъкъла и напълно го игнорирах, е все пак беше болезнено и стана нещо такова че последните 6 месеца всякаш се бях отказала от чувства. А тоя почна да ми пише и даржи по сафсем различен начин. Аз си го обяснявам с това че на момчетата по бавно им узряват глявите. Сега ми е се тая за него. И да си призная сега има друг мъж в живота ми (на 21) от много скоро. идва веднаж удома, беше наистина валшебно като ме гушнеше. Иначе всеки ден си пишеме, само се притесняявам да не му досаждам. Той ме харесва от много отдавна. И заради голямата разлика в годините (6) да не си помислите че е некой... познавам го много добре и се чувствам страхотно с него. Единствено страшно ме тормози че рядко се виждаме!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker