Любов или проклятие... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любов или проклятие...
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 3133 пъти
Моята история е прекалено дълга и затова просто ще поискам съвет... ако е възможно някой да ми помогне, защото това не е живот моето..

Просто нямам думи да опиша какво чуствам в момента, но ще се опитам изразя това и да поискам помощ, защото вече не живея, а просто съществувам..
Какво бихте направили ако харесвате някого толкова много и бихте искали да му признаете, но е твърде опасно за вас, защото не бихте искали да чуете истината...

Ако харесвате някого и той дава импулси, че ви харесва, но чувате само изрази от него, които показват безразличие към това, което мислите... ако този някой чуства същото, но и него го е страх да си признае, че ви харесва.. ако ви е твърде страх, че ако кажете той ще ви отреже и вие ще прибегнете до самоубийство, защото този някой е смисълът на житота ви...

Кажете ми как да се откажа от него или какво да направя за да живея и това вече да не е проблем, защото буксувам на едно място и не мога постоянно да заспивам с мисълта за този човек. Как да преодолея този трап, който ми пречи и провали доста от живота ми... може ли това да се орпави по някакъв начин и ако може кажете КАК, защото не мога повече да издържам, а не искам да свършвам със нарязани ръце и алкохолни натравяния и свръх дози...вепреки, че вече поех по пътя и искам да спра.. само на 16 съм и искам да променя всичко това.

Майка ми почина 3 дни преди 16 ми рожден ден и това още повече допринася за депресията... помогнете ми, защото не искам да се получава драма и самоубийство, моля ви, помогнете !!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: d1b40815df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм доста по малка от теб на 12 съм, и съм в твоето положение, защо мислиш че с поделям в този саит, защото търся помощ а няма кои да ми я даде.

Родителите ми имат забързан живот апак и не мисля че ако им споделя за влюбването си ще кажат кои знае какво - както всеки път внимаваи с кого се занимаваш а и на мен може да ти се строри много тъпо но и моят наи близак човек - дядо ми почина преди 1 и половина, за всичко имаше съвет и подкрепа от него, до колкото за момчето и аз се страхувах от това но тои постепенно от моите намекваня разбра и няколко пати до сега ме отрязва. след всяко отрязване 3 дни не съм аз а човкът с маската непознат на никого - затварям се в себе си - не се храня и не спя. аз съм авяторката на историята по долу в тинеиджърски "с разбито сърце" почти същата като твоита е има много савети ако искаш прочети някои или даи саветче.Успех

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 1f6fe40810
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Самоубийство за какво? Та ти си на 16 пред теб има още толкова много хубави неща! Ще срешнеш още много любов по пътя си! Продължи на пред, смело! Наркотиците и алкохола няма да ти помогнат, ако всеки път когато съм имала проблем съм се самоубивала кой щеше да страда? О собенно пък ако те спасят болката и стаданието ще са само за теб, а срамът? Щом това момче е толкова важно за теб кажи му и приключи! Като не те харесва продължи напред с вдигната глава, след време ще срешнеш друг!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 1beff2e468
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здрвавей,

Знам, че не мога да ти помогна, но бих ти казал следното-всичко отминава в този живот. И хубаво, и лошо.Да , сега ще съществуваш , но ще почнеш все някога и да живееш.Казва ти го човек , без посока , лутащ се , но пък с искрица надежда и за по-хубави дни :) Няма смисъл според мен , да слагаш край на живота си заради даден човек.Повярвай ми - ще срещнеш човека за теб , рано или късно :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 978bc689f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Малеее...какво става тук бе, хора, я се осъзнайте малко! На 12 и 16 години...все едно съм в някакъв детски сериен филм на ужасите.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 862bf54bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мило дете,
Мъката по твоята майчица никога няма да спре, но нейната любов с която те е дарявала и закриляла винаги ще е вечна в твоето сърце. Ти трябва да бъдеш силна заради Нея. Когато паднеш, стани за нея,когато страдаш,усмихни се за нея.Някой ден ката станеш майка,ще видиш колко е тежко да знаеш,че детенцето ти страда.Помни как те е учила,да бъдеш добра,как те е възпитавала да станеш силна жена.

А до въпроса за "ТОЯ КЪДЕТО ПИКАЕ ПРАВ" и те кара да страдаш,просто обърни страната, накарай го да страда,стъни напълно безразлична към него.

Има мъже много и всякакви, мъже добри и лоши, мъже нежни и страстни,мъже силни и слаби.И когато разбереш сама кой е за теб, тогава може да кажеш ,че обичаш.Защото без да познаваш някого,не можеш да обичаш,просто няма какво. Ще срещнеш някой който е добър, но не за теб,друг който е силен но не за теб,докато усетиш,че твоето сърце е за някой който,ще ти го даде сам.

Стани сутринта, освежи се, усмихни се и излез със широка душа навън,където живота кипи,едни бързат за някъде,други си приказват на някоя пейка,трети се обичат.
Но запомни НИКОГА НЕДЕЙ ДА СТРАДАШ ЗА МЪЖ. Когато се предадеш духом, започваш да падаш и тялом.
Много успехи те чакат още, постигни ги,защото това е човешкия живот,непрекъснато трябва да се бориш иначе няма смисъл да съществуваме.

Дано малко ти олекне от това което написах. А на онзи господин му прати много поздрави и ще видиш как ще ти се моли някой ден. Човек до човек упира рано или късно.
Желаяти многи успехи..

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 9a2ae54c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами какво да ти кажа...все 1 гледам моята история, и аз съм в същия филм но какво да се прави "ЖИВОТ"

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: b658e42ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 може ли скайп

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 9c73d8b110
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Миличка..знай,че за 1 момче не си заслужава да лееш сълзи.Изразявам съболезнования за майка ти,но за това момче ще направиш много погрешни стъпки,които да обаркат живота ти.Млада си още,живей го без дрога,без алкохол или цигари.Забрави това момче, и помисли за другите които те очакват

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ea1abcc2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Момиче оспокой се ще ти разкажа моята история която е почти същата. Харесвах си едно момче повече от всичко на свата но той ме отряза първия път. В продължение на 4 години аз го обичах и бях също като теб. Дори най добрата ми приятелка ходеше с него и ми разправяше какво са правили и т. н., а на мен сърцето ми съ касаше като я слушам. Един ден стана чудо. Играхме на шише и трябваше да му правя свирки и аз го направих. Това ми беше за 1 път но на него му хареса. Тогава му казах че още го обечам и не мога да спра да мисля за него. Той нищо не каза просто ме прегърна и ме целуна. Тогава разбрах, че и преди ме е харесвал но просто не е искал да си признае пред другите се приятелиV дори бях ходела с най добреи му приятел само за да ревнува. След 2 дни утидохме у нас и го направихме разказах му всичко и той ми каза че трябвало да му го призная и преди че го обичам само че не пред всички. Извода е че трябва да говориш с него няма нищо за губене или те обича или не поне разбери истината и не живей в лъжа макар че съм само на 15 и вече с него сме заедно от 6 месеца много добре те разбирам. Говори с момчето обясни му и всичко ще се оправиV Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: d8b8f0a417
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всички се влюбваме и това е една от многото истории за любовта :( Пише ти също почти 16 годишна трагично влюбена в идиот, но това е животът... Един ден просто ще се събудиш, ще го погледнеш и ще разбереш, че вече всичко е минало... И ще се влюбиш отново :) Надявам се точи път СПОДЕЛЕНО ::) Успех!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker