В новото училище ме смачкаха за 1 година - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

В новото училище ме смачкаха за 1 година
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 3267 пъти
В ново училище съм. Отидох с голямо самочувствие, и добра самооценка, но сега -1 месец до завършването се чувствам смачкана. Първо ме обидиха, че съм дебела и че съм имала пъпки. Излизам с едни момичета. Не са много интелегиентни, но си прекарвам добре с тях. Седя с едно момиче, което си мислех, че е грозно, но те за мен и нея като цяло казаха, че тя е хубава. ЗА мен нищо не казаха. Но се почувствах обидена. Момчетата в класа постоянно ми измислят някакви гадни прякори. Имам чувството, че ако има конкурс за най-тъпото момиче от класа, ще гласуват всичките за мен, въпреки че не е така. Аз постоянно съм навън с приятели, издокаросвам се, уча си уроците, не съм анорексичка, нито някаква дебелана, а с нормално телосложение. Но много ме обиждат. Защо го правят? Разбирам да се оставя, да не си обръщам внимание на външния вид, но аз непрекъснато се грижа за него-маски, грим, прически и т. н. Какво искат от мен тези момчета? -много се дразня серизно. Вече не издържам. Всеки, който ме обиди или ми каже нещо, аз не му отвръщам.... само му се усмихвам и казвам хубаво щом мисли така. усмихвам се на всички в училище, държа се добре с тях. Защо ме мачкат? (крия всичко в себе си.. отвръщам им с усмивка, въпреки че от вътре сълзите ми напират да излезнат... ) Не мога да издържам вече! Помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 2de4114b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Аз съм в същото положение като теб, но не бива да се отчайваме, нали? ! Животът тепърва ще ни предостави незабравими дни, изпълнени със светло-лъчезарни емоции. Със сегашният ми клас съм от тази година, тъй като се преместих от друго училище, но те и така не можаха да ме приемат. На никого не правя нищо лошо, ходя си на училище, чета си уроците, поддържам връзка с някои добри момичета от класа, оказвам помощ на някой, изпаднал в затруднение, но.... с течение на времето разбрах, че повечето ме използват, само когато имат нужда от мен, защото знаят, че съм добра и няма да им откажа и аз в стремежа си да създам повече приятелства им се доверях и от тях взеха да ми се качват на главата! Постоянно злобарките на класа си намират поводи за заяждане относно дрехите ми, защото имам толкова много, че мога да облека всяка от тях, именно за това се изяждат когато ме видят с поредният нов чифт обувки, чанта или рокля, но както се казва трябва да имаш стил, за да изглеждаш перфектно. Те винаги ще си завиждат, женската злоба няма край, но ти не ги отразявай въобще, не трябва да им доставяш удоволствие. Обличай си се, показвай си новите дрешки, учи си, развивай се само напред и нагоре и ги остави всички селски злобари! Успех, мила, и ако желаеш можем да станем приятелки!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 982ddd11c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не обръщай внимание кой какво ти говори а давай напред ;)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 704d5b89db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не обръщай внимание на злобни коментарчета на разглезените пикли и лигьовци.. Аз лично с моя си клас съм много доволна и нямам такъв проблем, но ти казвам горе главата! Не се отказвай от щастието заради момче или момиче, което не си знае мярката ;). Ако те обидят отвърни им и не се притичвай на помощ на никои. Щом не са заслужили- НЯМА да получат помощ от теб и готово. И не се мисли за грозна.. щом казваш, че държиш на външния си вид значи си много повече от тях.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: e409fe18e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С тази 'усмивка' им показваш, че им позволяваш да те мачкат. Ако не го правиш, никой няма да те дразни

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c9dec92683
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Скъпо момиче,

1) Не търси вината в себе си! Обидите към момиче от твоята категория ( т. е. умни, забавни и красиви) в много от случаите са причинени, защото дадено/и момче/момчета те харесват. Не ми вярвай, но е така!

2) Има деца, които всячески се опитват да засегнат другите, за да подобрят собственото си самочувствие. За такива индивиди просто няма какво да направиш!

3)Има и ученици, които се опитват да те манипулират с дадена цел, дори ако тя е - да им напишеш домашното.
Всеки се "пробва", докъде може да те ядоса/обиди и ако ти самата не се даваш ще те оставят намира!

Успех!
"Зарчето"

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6565aedb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Моята история е същата не издържам!!! Ще се местя!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 3d7fafac28
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сега, не съм много квалифициран, но ме влече психологията и по точно психиката на тийнейджърите като мен. Според мен те "мачкат" защото виждат в теб нещо което те нямат и не могат да имат и искат ти да изгубиш това нещо за да не си нещо повече от тях. Аз ако съм на твое място, в началото ще трая всичко, ще им се усмихвам, но ако продължат да си мислят че могат да ме "мачкат", аз ще има отвърна за да им покажа, че и аз мога да бъда лош, мога да се държа с всеки така както той се държи с мен. Съвета ми към теб е да не им обръщаш внимание до края на годината, когато завършите, излез с най-добрия/ата приятел/ка и си поплачи спокойно на рамото му/и. Ще ти олекне, малко ти остава до края на годината, вдигни глава и си кажи "Аз мога".

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: a812306979
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен те го правят нарочно, защото те нямат това, което ти имаш и искат да го загубиш. В един вид ти завиждат и искат да страдаш, за да могат те да ликуват. Знам какво е чувството, защото постоянно уча, а наскоро ми лепнаха "зубър". А те даже не знаят значението на тази дума-означава животно, от рода на бизоните, което е запазено в някои резервати. "Зубрач" вече е друго. Но не съм такава! Просто си уча уроците, а те само ме сочат с пръст...
Ще те посъветвам да не обръщаш внимание на такива глупаци. Не си струва да се занимаваш с тях. Пък и малко остава до края на учебната година. :)

 
  ...
преди: 11 години, 27 дни
hash: 3125e053e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А ти защо оставяш да те смачкат. В живота или се бориш да си напред или си мачкан. Имаш два избора, единия е просто да игнорираш нападките към теб, другия е да им отвърнеш със същото. Не ви разбирам, защо се оставяте някой да е над вас, та в човека е заложена онази страст да се бори. Аз никога не съм оставял някого над мен, винаги съм се стремял да съм там където ми е мястото, бил съм мил в дадена ситуация и груб, но години наред си го правя така. Тук можем да ти дадем съвет, но без сама да отстояваш позицията си, как ще се реализираш в живота, приеми всичко това като едно изпитание в което ти ще си подготвената!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 27 дни
hash: 9e0bb7c468
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Слушай какво и да се местиш и да не се местиш трябва да им покажеш на тия коя си всъщност. Не им се ухмихвай а отвръщай. Не ти казвам да си селска пръчка дето да налита на бой ако някой се допре до нея, обаче стигнат ли нещата до теб, да ти нарушават спокойствието ти трябва да ги направиш луди. Никой няма право да се държи така към друг човек НИКОЙ. Ако питаш мен им дай да се разберат по какъвто начин сметнеш за добре. Не ги оставяй на спокойствие. Кучето играе според тоягата, особено българина с простия си манталитет ;)

 
  ...

...
преди: 11 години, 27 дни
hash: e45b744d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   ""Аз постоянно съм навън с приятели, издокаросвам се, не съм анорексичка, нито някаква дебелана, а с нормално телосложение. Но много ме обиждат. Защо го правят? Разбирам да се оставя, да не си обръщам внимание на външния вид, но аз непрекъснато се грижа за него-маски, грим, прически и т. н. ""

Авторке, е това горното като си го прочетеш, ще разбереш, че прекалено много внимание обръщаш на себе си. На училище за какво се ходи, нали не за да демонстрираме положение и материални възможности?
Бъди обикновенна, не ходи с тези дето те обиждат, намери си стойностни занимания извън твоята празна компания и няма да ги чуваш какво говорят за тебе. А хорската уста, особенно на завистливите никой никога не е затворил, затова стой над клюките и не се обиждай от това.
Вие младите обръщате прекалено много внимание на материални неща и кой какво мнение има за вас, и колко вие сте красиви а другите грозни. Ако всеки един мисли (дори и най - големия красавец да е), че Бог ни създава различни - по ръст, красота, ум, положение, дарби и т. н. и не завижд на другия за нищо, просто тези ти оплаквания ще са безпредметни.
ВСЕКИ ЧОВЕК Е РАЗЛИЧЕН ПО КАЧЕСТВА И ВЪНШЕН ВИД!

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: df95a8b31b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно съм съгласна с номер 7!!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: d4784425dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Всеки получава уроци в живота си,
някои от нас започват обучението си от по-рано.

Всеки има правото да си мисли, говори каквото ще,
но усещанията са си нащи. Не позволявай техните мисли (породени от някакви причини) да натъжават/опорочават преживяването ти.
Живота си е твой,
техният - също. Нека всеки си го живее както сметне за добре :)

 
  ...
преди: 11 години, 24 дни
hash: 307050ec74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Защото са тъпаци. Защото в днешно време всички съдят по-външния вид и ако ги превъзхождаш с нещо се опитват да те унищожат психически. Моя съвет за теб е да излизаш с тези момичета и да си намериш приятели и от съседните класове. Не знам продължавай когато те обиждат да им се усмихваш, не им казвай нищо просто се усмихвай и може да казваш забавен си или просто продължавай така. Не показвай слабост не ти дава предимство. Излизай с тези момичета, външността лъже. Аз също съм в ново училище, но не знам явно мога по различен начин да се приспособявам. Не е задължително приятелите да са от твоя клас не се притеснявай всичко ще се управи ;д

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 24059f485f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравей!
Честно казано те разбирам много добре. Аз не съм в нов клас, но това не значе, че не ми се подиграват... Например:едно момиче ме псуваше и мачкаше психически. Както ти самата каза-казваш на всички "добре съм! ", но вътрешно.... та разказах на класната ми за това и тя ми помогна-вече никй не ме тормози =) Мисълта ми е-или ги попитай защо се държат така с теб, или кажи на някой, на който имаш доверие и знаеш, че можеш да разчиташ. Не трябва да позволяваме на другите да се държат така с когото и да било-включително и с нас! Късмет и не им обръщай внимание!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 92d0af40c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Трябва да им покажеш, че нямат право да се държат така с теб и няма да се оставиш! Хейтъри винаги ще има, не им позволявай да влияят зле на живота ти!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 92d0af40c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Трябва да им покажеш, че нямат право да се държат така с теб и няма да се оставиш! Хейтъри винаги ще има, не им позволявай да влияят зле на живота ти!

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 7f87060d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Спокойно аз съм 7 клас догодина съм в друго училище. Със сигорност не знам какво ти е а пък съм и момче, но това попринцип е нормално. Когато отида в другото училище знам че ще ме наричат заек, ще ме обиждат, но знам че също тъка всичко ще отмине ;)... Наистина няма цял живот да сме учиници. Те ще спрат. Не им обръщай внимание... Мога да ти кажа как се справям аз... Когато някой ме обиди, аз извъртам нещата тъка че той да излезе глупав (логика) пробвай също и с затапването... ако той те обиди ти го обиждай по лошо, нямам предвит псуване и др. а умно обиждане тоест интелигентно до колкото виждам си интилигентна и ще се справиш ;)...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker