Посъветвайте ме към здравословен начин на живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Посъветвайте ме към здравословен начин на живот
преди: 11 години, 1 ден, прочетена 1629 пъти
Здравейте аз съм момиче на 14 години висока съм 1. 75 и съм 62 кг искам да стана 58 или 55. Имам малко паласки и попринцип сутрин тичам около 15 минути но не е достатъчно за това от понеделник ще тичам 30 мин по натам 40 и час всеки ден и правя др упражнения и сещо така ще тичам и вечер. Преди да закуся пия гореща чаша вода след това 3 в 1 след това мюсли или овесени ядки пия мн вода ям салати месо но рядко ядки също млечни продукти. Изключила съм бисквити, солети, чипсове, сладки, газирани неща и всякакви други вредни храни. И съм си определила 1 ден от месеца да си правя прочистване само на вода. Но имам един проблем родителите ми са разделени и живея при тати, когато ходя при мама наистина няма къде да тичам но карам колело и правя упражнения а когато имам гости или когато съм на гости честно казано прекалявам уж малко ама преяждам по добре да не ям др освем салата тогава моля ви кажете ми според вас добре ли правя?? И дали ще отслабна? Благодаря ви предварително :) Без обиди моля! Извинявам се за правописни грешки :)!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 16 часа
hash: 3cb79b626a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момче. Ативен спортист и според мен овесените ядки с прясно мляко са доста добра закуска. Сутрин е най-добре като тичаш да е на гладно без да си яла. Моят съвет е да НЕ ядеш само и единствено салати, плодове и зеленчуци, а да се храниш разнообразно. Ограничи тестените изделия и сега лятото внимавай със сладоледа, алкохол не знам дали пиеш ам не прекалявай и с него. В началото започни да тичаш само по 3 пъти на седмица сутрин примерно по 20 мин. След като се почувстваш, че вече си привикнала към този начин увеличи времето за тичане, а след това и броя тичания, но не започвай да тичаш всеки ден по два пъти.

 
  ...
преди: 11 години, 13 часа
hash: bf942afa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "... след това 3 в 1... ", ".. също млечни продукти... ".
Нали каза, че сладко или мазнини не ядеш? !
Ако е прозвучало, като заяждане, съжелявам - не е!
В 3в1-то има много вредни неща за една "диета" (хранителен режим) - тъй като в името си пише, че има захар (прост, бърз въглехидрат) го спри! При изсушаването на кафето, то губи своя аромат и му се добавят изкуствени аромати - не са полезни. Както и сухото мляко, което напрактика е получено от слабообработен отпадъчен продукт - суроватката (получава се след извличането на мляко). Така, че за 3в1 може да го спреш изцяло, а до колкото до млечните продукти - може, но е препоръчително да се приемат до 13:00 (преди или най-късно до обяд), тъй като има животински мазнини в тях!

Моят съвет към теб е много добре да прочетеш и най-вече образоваш за храната - наблегни върху изучаването на въглехидратите и протеините! Ако ме послушаш много скоро ще се забележиш уникален резултат и ще се чувстваш отлично в кожата си!

П. П. : Ако имаш допълнителни въпроси пиши , ще ти обясня с удоволствие :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ff31bee7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Toно така номер 1!
Номер2, напълно си прав(а), тя трябва да се образова малко за храната и да добавя, чети състава на продукта!!!
Иначе добре правиш спортуваш, послушай номер 1 за това с бягането... Обаче не сум много съгласна за това с тичането на гладно, защото ако си свикнала да закусваш сутрин, има вероятност да припаднеш при някои хора. Освен това четох, че разходка след ядене помага на храносмилането.

Успех, мисля, че ще отслабнеш!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ffeba4233b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ти кажа, че търпението е ключа към всичко. Ясно ми е, че сега си се надъхала и очакваш едва ли не веднага резултати, но няма как да стане това. Добре е този твой режим, като мога да те посъветвам да тичаш само сутрин на гладно по половин - един час, а не вечер. По 3 пъти на седмица ти е достатъчно. За три-четири месеца ще свалиш килограмите. Добави и млечни продукти към яденето, наблегни на месото и намали (не спри) сладкото и хляба.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9fe44c892f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката много ви благодаря :) Към номер 1 аз отдавна тичам и сладолед това лято наистина мисля да го спра до сега не съм яла и не искам а тази седмица съм на ябълки днес ми е 3ти ден ;д да си пречиста организма а до номер 2 благодаря за съвета ще спра 3 в 1 а активия може ли?

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ce5c989b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тъй като съм в почти същото положение като теб.. само където съм 65 кг ;д;д и не тичам, а правя само упражнения искам да те поздравя хах. Ами продължавай все така, яж разнообразно и пий много вода! Ако може само да ми кажете как се пуска тема? (знам, че не е мястото да питам, но.. )

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: bf942afa46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От номер 2 към авторката:
Активия - да, НО помни, че единствено обикновената активия ще ти помогне.
Тези овкусените със захар, глюкоза и други изкуствени подсладители няма да ти повлиаят добре на диетата!
За закуска овесени ядки, мюсли или нещо което е с по-малко захари или по-точно с по-малко вредни съставки (подсладители, "Е-та" и т. н. ).
Също така, тъй като съм огромен почитател на кафето и действа, може да пробваш преди тренировка да "удариш" едно еспресо, чисто или с мляко, (но не на гладно, разгражда мускулите) ще ти повиши концентрацията, кръвта в мускулите (поради ускорението на пулса) и други стимули, които ще ти помогнат със самата тренировка!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9fe44c892f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Точно това и правя напълно ще изкюча вредните храни и аз не съм голяма фенка на кафето просто преди пиех 3 в 1 но вече го спрях :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 798fd9d5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Такам, аз водя изключително здравосбовенначин на живот/при това повечето неща ми идват отвътре/ и пак се чувствам леко пълна. /на 15 години, момиче, 154-48/
Например:
не обичам сладкото, само плодовете са ми приятни
не обичам пържено и мазно, предпочитам свежи салати, овесени ядки с кисело мляко, МНОГО ядки и средно количество млечни продукти-вегетарианка съм и гледам да получавам повече белтъци
не пия алкохол, газирани напитки... всъщност основно вода, фрешове и сокове
спортувам-тичам почти всеки ден по над 3 км, плувам често, правя разни упражнения-неща от рода на 200 клякания, 300 коремни и подобни не ме притесняват...
И при все това имам тлъстини...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker