Стария или новия клас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Стария или новия клас?
преди: 11 години, 27 дни, прочетена 2400 пъти
за 1-ва година съм с един клас в една елитна гимназия. Гимназията е супер! Осигурява ми наистина много добри възможности за по-нататъчно развитие в образователен план. НО.. класът ми е ужасен. Не мога да свикна с тях. Толкова са лигави, лекомислени, глупави.. само гледат с кого да се избъзикат. Особенно с мен-прекаляват с бъзиците. Понякога наситина много се засягам. А стария ми клас... толкова ми липсва. Цели 7 години заедно. Толкова ги обичам! Толкова ми липсват! Искам да се върна... но родителите ми казват, че бъдещето ми е най-важно и не трябва да се отказвам от него заради някакви си боклуци. Обаче не мога... не понасям някой да се шегува с мен. И то по такъв жесток начин. Целия клас да ми се присмива, само защото съм по-ученолюбива. Е, не! Не мога да си представя да търпя това още 3 години...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 25 дни
hash: 18d2c8900c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Върни се по-добре. Аз нямам твоя избор, хем съм в тъпо даскало, хем в ужасен клас, който се гаври всеки ден с мен и приятелките ми. Искам ми се да се махна, но няма къде. Знам, че новото училище и елитно и има добра материална база, но не си заслужава. Знаеш ли, че при тези твои ужасни съученици, психиката ти страда и след години ще имаш нужда от лекарства заради техните сегашни шегички. Ти ако учиш, ще учиш навсякъде и ще имах хубаво бъдеще. В стария ти клас хем ще се чувстваш добре, хем пак ще имаш добри оценки. Според мен, щом си в такава хубава и приятна обстановка при приятели, ще ти е по-леко да учиш. Важното и дипломата за 12 клас да ти е с отличен успех и вече да си кандидатстваш за университет. Нали знаеш, че независимо в кое даскало си, ако имаш качествени оценки, те винги ще бъдат такива, ако си сериозна. Също така абсолютно никъде не гледат кое училище си завършил, така че няма да те вземат някъде, само заради това, така че нищо не губиш да се върнеш. И пиши после какво е станало.

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: a14a6cee72
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке гледай си бъдещето, със съучениците не е задължително да имаш приятелски отношения, да добре е ако са приятелски, но не е задължително. Отношенията ти със съучениците трябва да са колегиални щом не могат да бъдат приятелски и толкова.
Казваш сега не можеш да издържиш 3 години без да си приятелка със съучениците си. Да те питам тогава как ще издържиш след това 40 години на работни места, без добро образование на нискоквалифициран труд, с ниско заплащане и с какво ще ти помогнат тогава трите години с приятелите, ако сега се преместиш?
П. П И аз искам в детската си градина, учителката ми беше толкова добра, животът там беше толкова хубав, а и ни приспиваха на обед с приказка, но вече съм на 25.

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 3f91ea0ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Помни само едно: пътищата ви се разделят в 99. 99% от случаите!
Стария, новия...
И аз така, подобно на теб, смених 3 класа за 5 години, ами да ти кажа, че във всеки един до тук си бяхме в групички на по 3-4 човека и нищо повече...
И за това, че си по-ученолюбива можеш да го компенсираш ако си намериш приятели които са по-отпуснати, но не ТЪПИ в никакъв случай!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 24 дни
hash: a1d656b46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Налага се да се промениш (или да изглежда, че си се променила). Свикни с тях, дръж се добре и тъй...
XII

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 2f98cd4500
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм по същия начин.
Сега съм 7 клас и ще се местя в гимназия.
Разбирам те -със стария клас сте били 7 години заедно, преживели сте много.
А с новите съученици гледай да не им обръщаш внимание! Не се засягай от нападките и базиците!
Все пак си в гимназия за да учиш, а не да създаваш нови приятелства.

 
  ...


...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 2c1e8ad50b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, не, не съм съгласна с 1 с всичко се свиква, а миналото не се променя. Ако например е е елитно училище и е в профилирана паралелка - език трябва да повтаря 1 клас. Отгоре на всичко нейния клас отново се е раздробил, останали са малко хора. Намери приятели, ако не в класа в съседните. Ще узреят и те щом е толкова елитна гимназията все ще има нормални хора! И аз съм като теб, в нова гимназия, в нов град, в класа има много идиоти, но намерих приятели и дори с идиотите намирам тема за разговор. Не се притеснявай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 23 дни
hash: db25b994ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мацка, в същото положение съм. Училището е най-доброто тук, но класът ми.... Ужасни са! Но.. няма начин!! Трябва да ги изтърпиш. Гледай си бъдещето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker