Не знам как да се преборя със самотата... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам как да се преборя със самотата...
преди: 11 години, 22 дни, прочетена 2691 пъти
Здравейте. Пиша тук, защото нямам с кого да поговоря... На 13 съм. Пиша относно самотата ми. Нямам нито момче, което да ми казва, че ме обича, нито близка приятелка, с която да съм всеки ден.. Имам две приятелки, с които се виждам много рядко, защото се преместих преди две години извън града и оттогава контактите ми с тези две приятелки намаляха... В училище все съм сама като някаква кукувица... всичките ми съученици ме подминават, дори не ме поглеждам... сякаш аз съм стена... Преди малко време бях ужасно влюбена в момче, което не откликна на чувствата ми. Щеше ми се да беше казал едно просто "не", отколкото да се подиграва с мен, да си играе с чувствата ми, но това е друга история. Споделям само с дневник, само той ми е най-близкият приятел... само с него мога да поговоря, но с човек си е друго. По принцип съм неразговорлива, затворена в себе си, втренчила поглед в учебниците... Добре, за гаджето... дай Боже по-нататък да имам късмет да срещна човек, подходящ за мен и да не се подиграе с чувствата ми. Но приятелите... не издържам повече... аз съм единствената различна от класа. Знам, знам, предстои ми влизане в ново училище, така ще кажете, но друг е проблемът-че не се сприятелявам никак лесно. За да завържа здрава връзка с нова приятелка, ми трябва най-малко година, повярвайте! Отчаяна съм вече тотално... и да плача, и не, няма смисъл... Но тази учебна година я изкарах в луда любов по едно момче (вече го споменах горе-този, дето се подигра с мен). Нали споменах, че имам две приятелки-едната беше от класа ми. Най-после с нея станахме истински приятелки и... месец февруари идва разплакана и казва, че ще се мести в друго училище... Ето оттогава съм страшно самотна. Почнах само да си уча уроците, хубави оценки по математика да изкарвам. Но не се радвах, защото приятелката ми, която ми беше станала по-близка от всякога, я нямаше до мен... и аз не бях до нея.. Затова моля ви, дайте ми някакъв съвет как да се преборя с тази самота, с тази липса на момче, на приятели... Не мога вечно да си имам бележник до себе си и да го наричам "най-добър приятел", не мога... друго е да си имаш истински приятел, а не тефтер.
Критики приемам, защото съм свикнала с тях...
И моля ви, не мислете, че си измислям... наистина ужасно се чувствам. Дано има по-малко хора, чувствали същото, което сега аз чувствам, защото е лошо да си самотен... Много ще съм ви благодарна, ако ме разберете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 20 дни
hash: 6d0d36e144
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз имам много такива моменти и не знам как да ти помогна. Ако си от София бих излязла с теб.

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: a06983b780
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много тъжна история.. Пише ти момче на 16 години.. Искам само да ти кажа, да се държиш и спокойно :) Момчето се е подиграло с теб щото е глупак или поне се прави на такъв. Всички сме такива :) Горе главата на 13 си! Опитай да се отпуснеш и да се сприятелиш с някое момиче / момче! Ще стане повярвай! :)

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: 076623fd01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Та ти си само на 13г. Какво момче на тези години, дори не зная какво ви става, вие сте деца, мислете за детството си, после цял живот ще имате за момчета и мъже!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 19 дни
hash: 99b912532f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Аз ще разкажа и малко от моята история, която е подобна на твоята. Само дето съм на 10. И така, в училище до 4клас имах много приятели. И две най-добри. Но в 4 клас най-популярните момичета (2, едната подражаваше на другата) почнаха да ми се подиграват и всички момичета се обърнаха срещу мен. Загубих си и двете приятелки, едната не ми говори, другата, която чувствах по-близка го прави само на чат. И ето сега пиша историята и си мисля, как от 1 година говоря все с момчетата, защото няма с кой друг, а съм от хората с характерите, които не искат да споделят много на родителите си. Не обичам тайните дневници, защото веднъж си писах една история, която си измислих, за едно момиче, а майка ми ми взе дневника и я прочете. Помисли си, че става дума за мен. И от тогава не харесвам дневниците. Ето това е част от историята ми. За момчета не се замислям много, но съм много по-заинтересувана от другите, така да се каже. Все пак не знам какво мислят, не присъствам на разговорите им. И, това е!
Един съвет! Ако не харесваш прякора си най-добре си измисли нещо друго, поне аз така мисля. Все пак на мен ми писна да ми викат Цвети. Така и малко ще станеш по-различна. А, и пропуснах да спомена, че съм по-различна от останалите в класа ми. Това е от мен!

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 9958cf8bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти поне си имала гадже. Всички момичета ми казват че съм хубав, но никога не съм имал исктинско гадже, даже не съм се целувал :Д и не ми пука. :Д:Д:Д:Д:Д
Аз съм позитивист!!! :Д

 
  ...


...
преди: 11 години, 19 дни
hash: dbcc92084b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, горе главата :) живота е пред теб няма за какво да съжаляваш както казаха хората ти си на 13 години, и имаш много път напред не се притеснявай от нищо :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 19 дни
hash: 9dc919b92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм момче на 13 и сякаш аз съм го писал, ако искаш да се запознаем и аз никога не съм имал приятели и аз съм различен, изтърпи тази година. Искам да се запознаем и да обменим кординати ако искаш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker