Как да преодолея разбитото сърце? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да преодолея разбитото сърце?
преди: 11 години, 26 дни, прочетена 1265 пъти
Здравейте на всички, момиче съм на 15 и моля ви не започвайте да ме нападате заради заглавието, Да, знам, че на тази възраст е глупаво да говорим за разбити сърца, но това е образно казано, нали? ... Както и да е... Историята ми е дълга, но накратко казано.. имаше едно момче, с което ходихме поне година и въпреки това той ми беше и най-добрия приятел. Споделяхме си всичко. Преди той да се появи в живота ми аз бях затворена, но той ми хвана ръката и ми показа, че не трябва да преминавам през всичко това сама. Беше винаги до мен. Дойде и момента в който се скарахме.. оттогава мина година и половина и все още ме мъчи и ме боли... В момента сме ''приятели'' с него, но нали знаете.. нищо не е както преди. Исках да попитам дали има някакви начини да го преодолея по-бързо или... незнам. Виждам го всеки ден. Може би това е една от главните причини поради която още не съм успяла да го преживея... Много ще съм ви благодарна за помощта!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 дни
hash: 995ed838f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виждам че няма много коментари, някои хора не възприемат такива неща н асериозно. Бих казала, че наистина не трябва да се виждаш с него известно време. Ти очевидно още си влюбена в него, а той не. Това често прави ситуация, в която единият използва другия, а това не е хубаво. Вземи един лист и напиш първо-какво си научила от него, какви хубави неща сте преживяли. После-лошите неща. После с този лист прави каквото искаш, не е важно. Опитай да се запознаваш с други хора, не общувай само с него. Търси си нови хобита-запиши някакви уроци или спорт, където да се срещаш и с нови хора. Така хем ще мислиш за нещо друго, хем ще се запознаваш с нови хора. Запиши си защо връзката ви се е провалила. Ако ти си направила грешки ги имай предвид в следващата си връзка, но не се самообвинявай. Ако той е направил грешки се поучи от тях и се опитай да търсиш различен от него човек, който няма да те нарани по същия начин. Разхождай се с приятелки, чети книги/евентуално де/, запиши се в някаква организация за помощ, примерно БЧК. Общо взето прави много неща, които да те карат да се чувстваш полезна, обясни му че известно време не искаш да се виждаш с него или просот си измисляй оправдания някакви... Надявам се да съм помогнала...
15 годишно момиче тип форевър алоун с няколко нещастни, но много силни влюбвания...

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: c898c27575
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хай, занм какво ти е! Аз съм момиче на 13, занм много съм малка за любов, но ккогато обичаш истинки възрастта няма значение. И така.. имах си едно момче, бяхме заедно година и 3 месеца. Дойде деня в който се скарахме и скъсахме. Още го обичам, и постоянно мисля за него, адски много ме боли! Няма смисъл на сила да се опитваш да го забравиш. Един ден, когато на сърцето м е писнало да чака някой да му отвори вратата, ще си намери човек, в който да се влюби! Силно ти пожелавам той да е правилния човек!

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: 6206ead80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Човешкото сърце е уникален орган. Голямо е колкото юмрук, а може да побере в себе си цялата любов на света. Момчето за което споменаваш ще остане завинаги там, в сърцето ти. Колкото и да се опитваш да го забравиш, мозъкът ти няма да позволи това да се случи. Ще се влюбваш и разлюбваш още много пъти, и всеки път ще си спомняш и хубавите и лошите моменти. Пожелавам ти успех и ново гадже с което да изкарате едно незабравимо лято.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 ден
hash: fa3d13dddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто се запознай с други хора.. друго момчета.Ако си от по голям град има по голяма вероятност да си намериш някой друг.

Повярвай ми .. знам какво ти е.На мен ми трябваше 2 години (и почти не я виждах) .. 2 години.

Ще ти мине спокойно , просто смени компанията .. социалните мрежи също са добър избор.Както и сайтове като този (не за запознанства , а за да разнообразиш ежедневието си ;) )

Сподели повече неща , какви са интересите ти и т.н (просто трябва да се откъснеш от ежедневието .. да се разсееш по някакъв начин)

Ще се оправиш .. просто ти трябва време и някой който пак да ти покаже пътя :D

Успех :) , Момче на 15 !

П.П : Ще следя темата ти , защото наистина знам какво ти е , а е много кофти когато не можеш да преодолееш нещо (въпреки , че го искаш и вече си готова за нова връзка).. Доста мъчително чувство :(

 
  ...
преди: 11 години, 20 часа
hash: 76a1214e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До някъде те разбирам. Аз лично не знам как бих приела, ако се наложи да се разделя сега с годеника ми. Просто ще съм съкрушена, а каквато съм и чувствителна може и до крайност да се стигне. Нали знаеш много боли, но помни едно от мен винаги мисли оптимистично върху каквото и да е било. Това е най-доброто лекарство за човека повярвай ми. Колкото и да е трудно по някога.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker