Как трябва да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как трябва да постъпя?
преди: 11 години, 24 дни, прочетена 1247 пъти
Здравейте. Проблемът ми е, че не съм сигурна дали аз трябва да направя първата крачка. От известно време, изобщо не е много, си контактувам с едно момче от училището ми. По-горен випуск е. Разбрах, че е по-срамежлив и дори понякога пасивен, но това не попречи на интереса ми към него. Започнах да му пиша, чатовете бяха забавни, на различни теми. В началото просто не знаех как да постъпя, просто не исках да съм досадна и в зависимост от настроението му, гледах да не го занимавам особено. Мисля, че проявяваше приятелски интерес към мен, макар и понякога да се закачаше, както и аз с него. Преди няколко дни, моя приятелка е говорила с него, без да се познават много, тя повдигнала темата за мен. Момчето си е казало мнението, но мисля, че не е било много уместно от нейна страна да го прави. Първо - защото те не се познават добре.. и второ - защото ние с него не се познаваме много добре. Разбрах за това и ми стана някак криво.. Писах му след това, без да споменавам това, което съм разбрала, но държанието му беше някак.. не хладно, амииииии.... не знам как да го определя. Притеснявам се, кой знае какво може да си мисли за мен, след като са си говорили. Възможно ли е да мисли, че аз съм я накарала.. което не е така, но.. Въпросът ми е, дали трябва да се държа нормално и да не повдигам темата за разговора им и второто, което е.. как да го предразположа да се отпусне ии да не се притеснява от мен. Разбирам, че трябва време да се опознаем, но..
Ще ви бъда благодарна, ако можете да ми дадете някакъв съвет. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 дни
hash: a952454654
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колко добре познаваш твоята приятелка? Реално вие сте конкурентки и каквото и да ти е казала, не знаеш какво е говорила с момчето и дали е честна с теб. Казваш, че момчето е срамежливо. Това е добър повод да го заговориш на тая тема, за да се изясните. Кажи му в прав текст какво мислиш, без недомлъвки. Предполагам, че го харесваш, защото не ми стана ясно от написаното или поне ти е симпатичен. Ако е така му кажи, че ти е приятно да контактувате и се надяваш пак да си поговорите. Тръгни си и чакай той да те потърси. Може да се забави с отговора, но бъди сигурна, че ще го заинтригуваш и ще те потърси. Пожелавам ти успех.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 63207df49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не му казвай нищо за приятелката си, ще се изложите и двете, покажи му че го харесваш, няма начин да не го забележи. Между другото струва ми се че тази история я имаше в друг раздел, може и да бъркам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker