Защо се раждат деца като мен. за да страдат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо се раждат деца като мен. за да страдат?
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 8903 пъти
Здравейте аз съм момиче на 12 години. Пиша ви за да ви помоля за съвет. Не за да се избавя от някоя ситуация, а за да ви помоля за съвет искам да ми кажете кои е наи безболезненият начин за смърт. Преди да ме обвинявате за нещо ще ви разкажа защо сам решила това. Семейството ми е ужасно винаги сам отхварляна и подбутвана при тях. Вчера имах рожден ден и как го прекарах!? в стаята самичка без дори една мила дума отново подбутната от всички, постоянно ме бият и обиждат. Писна ми изгониха ме веднаж в 00.00 часа на ван лутах се като просяк сам сами4ка из мрачните нощни улици- пребита от бои карвяща от сякаде.

Не ми е само за този проклет рожден ден а мога да прокълна сащият този ден преди 12 години в които сам се родила. Мислех поне маика ми за мои приятел, но и тя се оказа такава. сега ме обвинява че сам откраднала 20 лева от неините, аз не съм и го зня но все пак вече ми доиде до гуша защо се раждат деца като мен з ада страдат, да бадат подбутвани от целия свят.имам и щастливи моменти със много усмивки, но преди да се усетя съм в черната и тъмна стая сам сама отново окапана от сълзи. писна ми единственото решение да избавя себе си и тях е да умра за това ви моля кажете ми как да спре това как да се избавя как да умра наи безболезнено, защото смятам че достатачно болка сам испитала от този живот.Благодаря ви надява,м се да не ме опреквате и д ами помогнете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 2ced90c668
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Mилата ми тя. ;(
Разбирам как се чувстваш, но не трябва да мислиш за самоубийство, защото това е грях! Знай, че един ден всичко ще се оправи, ще живееш друг живот. Може би за момента това ти е отредено от съдбата и ще трябва да се примириш, но съм сигурна, че нещата ще се променят. Имай вяра!
~ Unique

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: d0f916514d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Избугай и отиди при някой друг.. смъртта не е начин и ако не си посегнеш след години ще го осъзнаеш!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 09e915d108
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Искаш да ти помогнем да се самоубиеш? Хм... не мисля, че някой ще го направи.

Слушай сега... не си единствена, знаеш ли го? Знаеш ли колко много деца има като теб? Знаеш ли, че моето семейство отдавна ме е зарязало? Знаеш ли, че се боря?

Помисли. Знам, че ти е трудно - на мен също ми е било, но идва време, в което просто спира да ти пука, спира да ти пука, че болката съществува. Когато бях на твоите години, също проклинах деня, в който съм се родила... чувствах се по същия начин и исках същото това, което и ти.
Но осъзнах, че това не е решението. Самоубийството никога не е било и няма да бъде решение.

Трябва да имаш цел в живота. Трябва да се бориш. Дори, когато навсякъде около теб е тъмно, трябва да търсиш светлина. Скоро ще се появят хора, които ще ти дават стимул да живееш, тогава вече ще знаеш защо си тук... тогава мислите за "ножа" ще минават все по - рядко и по - рядко през ума ти.

Всеки е имал такива моменти... моменти на отчаяние. Покажа, че можеш, че не си отрепка, която свършва с прерязани вени... не се предавай.
Ако трябва говори с родителите си, разбери защо се държат така... търси причината. Всеки заслужава да знае истината. Винаги има изход - всеки трябва да го търси.

Най - лесно е да умреш, но какво печелиш? Слагаш край на човек, който би могъл да се издигне и да бъде Нещо?

Сега страдаш, като хиляди други хора, като мен. Трудно показваш това страдание, нали?
Много хора са минали по този път, малко са успяли - покажи, че ти можеш.
Сега не е времето да се предаваш, повярвай ми.

Хайде пиши ми на скайпа, ако имаш желание може да си поговорим.
skype: sabi_61

Успех.
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 002e3f72c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Скъпо дете не се претеснявай нещата ще се оправят в днешно време почти всяко 4-то дете е горе доло в твоето положение а относно домашното насилие има много организации които могат да ти помогнат една от тези организации е "Фондация Дива" (моля не го възпиемайте като реклама ) сайта на организацията е

http://www.divafoundationbg.org но теб те интересува страницата http://www.divafoundationbg.org/childrenviolence.shtml
а това е закона за защита на лица пострадали от домашно насилие http://lex.bg/laws/ldoc/2135501151

Не се отчайвай и не посягай на живота си това ще е най голямата ти грешка

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 416f2e34f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много ми е мъчно да гледам само теми в тинейджърски за самота и такива аз съм тинейджър и мога да кажа че доста неща са ми били на главата.

Хайде всеки който стои пред компа и няма какво да прави да заповяда вечер скайп - killingspree8

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: bc3465d84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мила, съгласна съм с номер 3 - всеки в даден период от живота си е мислил за самоубийство... Аз също не съм изключение. Вярно, при мен нещата не бяха толкова тежки, но болката е еднакво силна и нетърпима, независимо от какво е породена.
Не се предавай!
Каквото и да става, не се предавай!
След всяко зло идва добро! След всяка буря изгрява слънце.
Не губи надежда.
На 12 години си - животът е пред теб! Семейството е много важно, но след време няма да е най-важното. Ще срещнеш приятели, хора, за които си струва да живееш.

Самоубийството никога не е решение на проблемите! То е бягство, а когато бягаш, не постигаш нищо! Така няма да се спасиш! Няма да намериш покой, както сигурно си мислиш.

Постави си цели, мечтай, живей, за да ги постигнеш. Бори се! Няма да е лесно, но не е невъзможно, стига да го искаш достатъчно силно!

Положението в което си, рано или късно ще ти бъде от голяма полза, защото ще те направи много по-силна от другите. Само не се предавай!
Потърси помощ, няма нищо срамно в това.
Не се отказвай от живота, миличка, колкото и да е труден и болезнен!
Живей за онези хубави моменти, за които споменаваш. Живей за усмивките и за следващите си рождени дни, които съм сигурна, че ще бъдат много, много щастливи, защото го заслужаваш!
Успех, мила! :*

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: bb44165268
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма ли къде да отидеш? Баба, дядо, леля?...Говори за проблема, не си трай! Кажи на учителката, обади се в някой център, има много такива... Не се страхувай от родителите си и за това да си мълчиш... трябва да говориш за проблема, кажи на всички, които познаваш...Живей с мисълта, че ТОВА Е ВРЕМЕННО и един ден, когато станеш пълнолетна, ще се махнеш оттам, и ще бъдеш независима. Нека тази мисъл те крепи. Ще се моля за тебе

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f3822ce1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Хмм... поредното така наречено "емо" момиченце, което си въобразява че е мъченик, търсейки по този начин внимание от другите... Самотна и кАрвяща се разхождала по улиците... хахахахахаха. Много се разглезиха пубертетите напоследък - претенции, мрънкания, чудесии.

Дай да те подондуркам на коленце и да ти обърша носа /а може и един-два зад врата да ти обърша/, че да се стегнеш малко. Аман!
М26

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 9758e29d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мога да ти дам съвет и подкрепа ! Пиши на скайпа ми : venator62. И аз съм преживял много тежки моменти.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: b593dcdc73
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мисли за самоубийство! Може да си получиш нужното уважение, знаеш ли как! Обади се на закрила на детето или потърси подобни социални организации. Така ще ги санкционират а теб ще те гледат катописано яйце, за да не влязат в затвора при следващото им посегателство. А що се отнася за самоубийството... Самоубийците отиват в Ада, те са грешни и съм чула, че те продължават да страдат в страшни мъки и след смъртта си, а ти искаш да спреш това, нали?! Нека те да се мъчат и тях да ги боли, ти вече достатъчно си търпяла! Обади се в закрила на детето и ще видиш как ще се променят, ще ти се молят да те забавляват! Повярвай!

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 14580be7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Нямаш си идея,номер 8,колко си прав! Няма нужда да казвам,че мнението на номер 3 е най-съдържателното от всички и т.н

По темата-това е една глезла,която не оценява живота. Ако знаеш какви по-лоши ситуации има...в какви по-лоши ситуации съм попадала аз...дори да не са по-лоши,да кажем,че са същитите.Странно,това им е проблема на днешните деца-не могат да понесат нищо...Когато видях,че съм отхвърляна и аз отхвърлям и толкова.Просто си живей живота сама и ако няма някой до теб-намери си приятели,които да са истински и да те разбират...аз не мога да разбера защо всички,при първата трудност,се отказват и искат да мрът???

Рождения си ден го прекарвам с една приятелка(то всъщност е само тя)и ако знаех,че няма да се разсърди,бих си останала в стаята като теб без никой.Какво толкова има в това,че си стояла в стаята си,аз обичам да съм сама,но ако ти не обичаш,вместо да се самосъжаляваш,това е била доббра възможност да останеш на саме със себе си и да се изясниш... Амам е по-лесно да лепнеш една тема тука,че хората да си кажат-"въй,горкото дете,ама как може така,какво само му е минало през главата..." Нищо още не си видяла(тва мн обичам да го казвам)а се отказваш,не ми се мисли след време какво ще стане с теб,когато дойдат истинските проблеми
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 66714396fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   След години ще имаш свой собствен живот в който само ти ще решаваш. Изчакай дотогава, макар че ще ти е трудно, не е невъзможно. Междувременно използвай времето си за да се усъвършенстваш колкото се може повече, да учиш, да си изградиш някаква представа какво ще гониш в живота си, много хора с подобни проблеми стават едни от най успешните хора, и това е не случайно. Само не се отчайвай и не мисли глупости. Животът е пред теб, и след няколко години животът ти ще принадлежи само на теб. Горе главата и само напред!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: d66217bb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ох не знам какво да ти кажа мила на мен ми минават тези мисли но не заради семейството а заради приятели заради гаджето ми има моменти в който си мисля и аз че няма друг изход но и това не е решение мисли си че ще има и по хубави дни целият живот е пред теб

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: b2fe8108e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хеи самообииството не е начина . Така само ще избягаш ,но никога няма да можеш да решиш проблемите си така ,а и между другото не умирай заради вашите живей заради тебе. :П

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f1ec1c153f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Хей, мила, недей така :)))

Виж, винаги трябва да имаш едно на ум. Каквото и да стане трябва да си повтаряш, че някога всичко ще свърши. Ще дойде времето, когато ще получиш своето възмездие и ще си щастлива. Знай, че ако прекъснеш живота си никога няма да разбереш какво е можело да се случи утре, след месец или година.
Трябва да живееш заради себе си. Знай, че скоро присъдата ти да си дете ще свърши и ще можеш да живееш със себе си.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f1ec1c153f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Самоубийството никога не е решението на даден проблем. Независимо колко сериозен е той. Това, че искаш да посегнеш на живота си те представя като слаба и безволева личност. Знам, че си само на 12 и не знаеш все още нищо за живота, но повярвай ми, така е. Ще ми кажеш ли една велика личност от миналото, която да е имала безпроблемно детство и да е била задоволена отвсякъде?

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 9612b31978
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Благодаря ан всички, но не видях някой който да ме разбира за заспиваш и да се сабуждаш с мисалта че те проклинат на смърт собствените ти родители и да знаеш че няма кои да те подктепя и обича - този факт може да те онищожи за броени минути.Аз съм силен човек и мога да се справям с повечето проблеми, но не и с такива .

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 237be27d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   А знаеш ли какво е да лягаш и да си запушваш ушите, за да не слушаш скандалите на родителите си в съседната стая? Да се прибираш вкъщи и да виждаш човека, който преди няколко дни ти е казал в очите "Направо съжалявам, че не си момче, оххх защо ли изобщо се роди?", след което навдига бутилката и не му пука от силата на думите? Знаеш ли какво е да имаш семейство и изобщо да не усещаш присъствието му? Да си сам, да имаш някого (нещо), което да придава смисъл на вече изгубения ти живот и... да го изгубиш?
Следиш ли мисълта ми?

Не се обиждай, но... почти нищо не си видяла... болката в сърцето тепърва ще я усещаш... и точно за това не трябва се предаваш, бори се каквото и да става.
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f781a70487
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Mила всичко ще се оправи :)

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 8bce0c4634
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Hомер 8 не е задължително да си емо за да искаш да се самоубиеш... я се виж какво пишеш ... кято гледам по коментара явно никога не си мислил за самоубийство че да знаеш изобщо за какво става дума... разглезени били... да някои са разглезени но това че понякога не могат да издържат на напрежението на всичките скандали и тежести които идват в живота с времето и ада който може да се заформи в училище и вкъщи не значи че са разглезени...

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 14580be7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   За номер 20-Разбира се,че са!Разглезени са толкова много,че няма на къде повече...както казвам,това им е проблема на днешните деца...не могат да понесат нищо...Не знаете колко тежки положения има...просто нищо не знаете
Сиво

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 237be27d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Не, не са разглезени (тоест - авторката не е).
Сиво, знай, че винаги положението може да се влоши... и аз съм започнала от там.
А едно разбито семейство не е нещо, което може да се отхвърли с лека ръка (знаеш го).
Авторката е понесла достатъчно, толкова колкото да я провокира да напише това...
Моя живот не е нещо повече от нейния, или от твоя (погледнато от този ъгъл)... просто всеки се бори, докато има сили. Нейните свършват до тук (според самата нея) и й е толкова тежко, колко на... всеки друг в подобно положение.
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: fc1526a489
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   НЕ ГО ПРАВИ! След време ще си създадеш свое семейство,което ще си обичаш. Няма смисъл от глупости!

 
  ...
преди: 13 години, 12 дни
hash: 825ffff525
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   niamam kirilica zatova molia dobavete moia komentar .
мило нещастно момиче, пише ти жена на 40 години - аз също съм майка, това което си намислила не е решение напук на всичко и всички вдигни глава, усмихни се и кажи,че това е живот - твоята младост и имаш право на всичко. Не се предавай, животът тепътва ще те брули винаги ли така ще мислиш. Ще създадеш семейство, ще имаш деца и чувството да станеш майка е неописуемо, не си отнемай това право. Никой и нищо не заслужава твоята смърт, животът е такъв, какъвто си го направи. Живей напук на всички, ще откриеш един ден сродна душа, която ще даде нужната любов, от която имаш нужда - вярвай, живей

 
  ... горе^
преди: 13 години, 12 дни
hash: c7a752380e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Няма смимъл да си слагаш край на живота още от сега. Сега ще страдаш, но после сигурно ще си щастлива, всичко ще се промени! А дали след време щастлива или не зависи само от теб!

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 82c2df7dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Мило дете, аз съм на 20, момиче съм. Искам да си попишем, стига ти да го искаш намери ме на скайп hrisito666.
Не се отчайвай, недей да посягаш на живота си! Моля те :((((

 
  ...
преди: 13 години, 10 дни
hash: 0269d2aa87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Мила, недей да го правиш! Знам че сега изглежда трудно и изпитваш огромна мъка! Но просто понякога трябва да се изправиш пред трудностите и когато го направиш живота ще ти се усмихне! не губи надежда!
Но ако не издържаш, нямаш ли някакви роднини, които не се отнасят така с теб? Дядо, баба, чичо???

Недей да посягаш на живота си! Ше видиш че всичко ще се оправи!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 дни
hash: 15092dbecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Самоубийството никога не е било решение, няма да бъде и в твоя случай. Не мога да си представя как се чувстваш, защото през живота ми, майка ми и баща ми никога не са ме обиждали или са се държали по този начин. НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!!! Успокоявай се с това, че в един прекрасен ден, ще ги напуснеш и ще започнеш твой собствен живот. За това учи здраво и им е*и майката на всички. Надъхвай се всеки ден. Казвай си че можеш да се справиш. Гледай МАКСИМАЛНО да стоиш извън проблемите. Мисли само за това, какъв ще бъде живота ти след като се махнеш от тях. Ако не искат да ти купуват учебници и т. н. в час трябва вниманието да ти е приковано на дъската или в учителя. Не си казвай, че си тъпа или не можеш да научиш това и това. МОЖЕШ! Няма глупави хора, има мързеливи. Когато получиш хубава оценка, не се разтройвай, че на вашите не им пука. Ако и съучениците ти се подиграват, ДА НЕ ТИ ПУКА. ЩЕ ти е много трудно с такъв живот, но поне ще станеш ЧОВЕК. Гледай само напред и всеки ден си казвай, че не заслужаваш това, че заслужаваш нещо по-добре и че ще го заслужиш един ден и живота ти ще бъде по-хубав. :)
Не се предавай! (целувки)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6edf99092a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Мила и аз искам да се самоубия безболезнено, като теб, но никой не ни разбира. Ние постоянно страдаме. Моля кажете ми
как да се самоубия безболезнено, а не '' Не се отказвай от живота'' за мен той е проклет. Благодаря ви предварително.

Модератор - не публикуваме инструкции за самоубийство.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1fe27137ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Да се самоубиеш не е изход! Аз също съм на твоята възраст, но съм отгледана в прекрасно семейство! Искам да ти помогна да не се самоубиваш, защото това е ужасно нещо! Като пораснеш ще можеш да живееш без тях, другаде и ще имаш много и страхотни приятели. Мисли за бъдещето си и не пропилявай живота си! Няма смисъл! За всички като теб НЕ ГО ПРАВЕТЕ! Някой ден ще разберете, че сте можели да прекратите нещо, което никога повече няма да се върне - хубаво или лошо!
Дано съм ти помогнала да разбереш :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3d5e254bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Спокоино, миличка! От собствен опит знам, че няма смисъл от смърт. Животът е пред теб. Живеи без да обръщаш внимание на сегашните проблеми, докато не се появи твоят шанс. А той ще дойде. ;)

НЕ се предавай!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3dcd8e606d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   33, пишеш: "От собствен опит знам, че няма смисъл от смърт. ". Да разбирам, че си умирала и си се възродила, или...?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3d5e254bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Разбирам колко ти е тежко и трудно. Бих ти предложила да не слагаш край на всичко което те очаква, но ако все пак се предадеш:

1) Влакът се среща често, нали. За секунда ще се озовеш размазана като настъпана хлебарка на релсите.

2) Газова бутилка. Отпусни се, заспи, сбогувай се с това какво си преживяла и ти предстои, с всички бъдещи приятели и усмивки, а тя ще свърши останалото.

3) Ако се добереш до пушката или пистолета на някой и свършиш с распорена главана земята...

При всички случаи, хлапе, ще останеш без страхотните преживявания, които те очакват, хората с които ще се срещнеш, моментът в койт ще си родиш дечица. Ще имаш възможност да ги отгледаш с любов, моментът в който ще изкарваш сама парите си. Ще испуснеш момента в който казваш "Сбогом" на родителите си и поемаш пътя към нов живот.

Хей, ти си в началото на твоето пътешествие-живот. Не се отказвай от него. МНОГО ще загубиш.

Ако го направиш... ти си направи извод от думите ми.

Надявам се да съм ти била полезна, по един или друг начин.

:))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3d5e254bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   от №33 до №34
Имам предвид, че с течение на времето, осъзнах, че не си заслужава.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 75471168d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Мило момиче,
ще ти го кажа съвсем рационално - да приемем, че намериш безболезнен начин да се самоубиеш... и какво - нищо... освен вечност в гроба.

Пределно ясно ми е, че щом си расла с тях, ти се струва, че положението винаги е било такова и винаги ще бъде. Но имай предвид, че със всеки изминал ден порастваш и ако не направиш грешката да отнемеш живота си, ще дойде моментът, когато ще можеш да погледнеш хората, превръщали живота ти в ад, да им теглиш една, да се усмихнеш на себе си и да им обърнеш гръб завинаги. Знам, че сега изглежда страшно и безнадеждно, но ще дойде ден, ако пожелаеш да го доживееш разбира се, когато ще знаеш, че това е зад теб и не само не те е убило, а те е направило по-силна. Не им доставяй удоволствието да се предадеш. Бори се! До край!
Вярвам, че много хора тук сме на твоя страна.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e55b7da300
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Здравей мило момиче, как си, след 4 години?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c671be71e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Хм сега съм прекалено щастлива за да мисля за тъжни неща, но все пак. Поставям се на твое място. Лично аз бих отишла при някой друг роднина, но при мен нещата стоят така, че всички са по чужбина ;д, но ти имаш избор.
Първо много в деликатна ситуацията ти. Тъжно ми е за теб, а ми е жал за родителите ти.
Как изобщо могат да се наричат родители? Рождения ден както и да е и аз не помня на всеки, но другото е направо ужас. Да те изгонят сама посред нощ. Пресилено е те имат ли мозък в главите.

Единствения изход, който виждам в ситуация като твоята е да отидеш в закрила на детето, но може да стане и по-зле така. По принцип полицията не прави много напоследък им е по правата да пребиват студентите, но не им е в правата да помогнат на една майка да открие детето си например (съдби на кръстопът там го гледах това). За това най-много да вдигнат ръце и да кажат: "Непълнолетна си до тук са ми правомощията избирай или се връщаш у вас или там в дом заминаваш" Гадняри са. И двата случая май не те устройват.

За това другото решение, поне за което аз се сещам е да отидеш при твой роднина, ако имаш на кого да разчиташ.


Дано всичко се нареди ще стискам палци!!!!


Падналото ангелче :*

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4c88394e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Не мисли за самоубийство! И аз имам ужасен спомен който ми се случи няколко пъти и мразих живота си. но започнах да чета истории на някой хора като мен и как един ден всичко се оправило. аз живея за този момент, имам приятели които ме подкрепят и те са ми незаменима част от живота. Вярвай, че ще дойде деня в който всичко ще се промени или ще дойде любимият човек..

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c5fae586ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Ами ако искаш се отрови със хапчета но гледай де е сигурно че от тях ще умреш и че никой няма да се прибере да те спасява

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ff18615f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Не, мила! Не трябва да умираш, напротив, вложи всичките си сили в това да станеш голяма и да помогнеш на други деца със семейства като твоето. Лесно е да умреш, много по-трудно е да живееш и да използваш болката за нещо добро, а именно да помогнеш на другите. Това е най-голямата ти победа! Знам, трудно ще ти е докато станеш на 18, но помисли за това, че там някъде има и други, които страдат като теб и може би ти можеш да направиш нещо за тях. Така животът ти ще има смисъл и ще ти е по-лесно. Да се самоубиеш значи да избягаш като страхливка, а от написаното от теб, ми се струва, че ти си смело момиче и няма да се оставиш толкова лесно да те пречупят, нали? Горе главата! Ще успее! Само вярвай в това!

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: e72453ff97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Аз съм на 15.
Знай че самоубийството не е решение. Преди няколко месеца семейството ми страшно ме ядоса. Пренебрегнаха ме заради по малкия ми брат. Приятелите ви ми забиха нож в гърба. В училище не цбх блестящ. Абе просто не виждах смисъм в живота. Бях решил да се самоубия. Споделих само на един човек. На единствения ми истински приятел. Който единствено ме харесваше заради мен самия а не защото нашите бяха богати. И като му споделих той се опита да ме разобеди но не успя. На другия ден се камих на покрива на един 20 етажен блок. Тъкмо отидох на ръба и получих телефонно обаждане. Беше майка ми. Моят приятел и беше казал и ме беше проследил до блока и се беше обадил. Майка ми през сълзи ми каза че много ме обича и ме омолява да не скачам. И че повеме няма да ме пренебрегват е разни такива неща. В същия момент дойде и моя приятел. Каза ми че не трябва да го правя и ме всичко ще се оправи и се прибрахме заедно. Сега всичко е ок. Намерих си страхотна приятелка. Родителите ми се държат коренно различно. Имам нови истински приятели. Само дето ще посещавам психолог още поне 2-3 години всичко е наред. Затова всички знайте че самоуцийството не е решение.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d425cc7b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Хвърли се от някой мост, или се обеси!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: dc3566c221
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Има възможност по напред да се оправиш но за сега ще търпиш, ако се самоубиеш ще се преродиш отново в такова семейство. Лоша карма просто. След 6 г. може да се преместиш от тях.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: dc3566c221
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Нали знаете, че не може всички да са щастливи просто някои хора са родени да страдат цял живот. Може да ви се стори глупост но кармата и прераждането наистина съществува! Какво ще направиш в този живот зависи как ще живееш в следващия такива са правилата. Не може да се водим по една книга цял живот и после завинаги да сме в рая или в ада нали разбирате... това е просто лъжа за да ви подчинят и да си мислите, че ако не слушате църквата ще горите в ада. Не се самоубивай още по - зле не знам какво си правила просто в може миналия живот. Например си измъчвала и убивала много и за това си плащаш. Ако се самоубиеш просто отново същото ще се повтори докато не се научиш.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d425cc7b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Защо се раждат деца като мен. за да страдат?
Ако никой не вижда нищо странно в това, ще поясня:
"Защо се раждат деца като мен. (<точка)? "

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: bb3e833384
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Имах същият проблем. Никой не се интересуваше от мен. Родителите ми постоянно ме обвиняваха за всичко. Един ден и аз бях решен да се самоубия но просто ме хвана шубето. Затова избягах. Разбира се родителите ми ме намериха. Известно време ходих на психолог. Оттогава всичко потръгна. Родителите ми се държаха много по добре с мен. Преместих се в друго училище. И много неща се промениха. В момента имам и приятелка. И се радвам че преди години не направих глупоста да се самоубия.

Затова не мисли така. Не се самоубивай. Говори с родителите си. Отиди на психолог с тях.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1a38ebc7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Така кът гледам има доста мъдрост от която да се получиш но аз те разбирам минал съм през това знам какво е да си аутсаидер занам какво ти е мн добре и мн ме наатажава мисалта че има и такива хора по света как ми се искаше да съм на всякаде и да мога да помагам да подкрепям и облечавам болката на бсички но нямам тази дарба но мога са да ти кажа да отнемеш живот е лесно но замисли се какви ще са последствията какво ще стане после има само едно нещо което трябва да помниш и то е никога не падай духом панеш ли духом това значи ти си нищо просто човек без чел намери твоята чел о я следвай намери рамо на което можеш да се опреш и да ти помогне дастъпиш накраката си аз съм Адреналин

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: a7493df259
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Сега да си на 18 19 години вече

Пише ти момиче, което е на възрастта на която и ти си била - 12 години

Дете съм - да видно е аз съм в приемно семейство отдавна и никога не са злоупотребявали с мен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker