Дали съм бисексуална? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали съм бисексуална?
преди: 11 години, 17 дни, прочетена 7005 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17 и от около месец ме мъчи този въпрос. Харесвам момчета, в това съм убедена. До преди няколко седмици си имах гадже, което не беше нищо сериозно, а от около година съм много много влюбена в друго момче, обаче за жалост чувствата не са взаимни. Преди около месец моя приятелка ме запозна с едно момиче от горния випуск. Тя е толкова красива, че умирам от кеф вътрешно само като я видя. Адски нежна е, с много много бледа кожа и тъмна коса дълга до дупето. Прекрасна е. Не знам обаче чувството което развивам дали е един вид влюбване или просто възхищение? Адски странно е. Аз наистина много я ценя. Като характер тя е много готина, малко е лудичка и винаги опитва от всичко и не пропуска нищо ново. Има си приятел и честно казано малко се дразня когато се целуват и тн. Онзи ден бяхме на гости с преспиване у една друга приятелка и тя също беше там. Цяла вечер си бяхме заедно и си говорихме за какво ли не. Тя даже ми каза, че ме обича и на мен ми стана много приятно като го чух. После понеже другите пускаха чалга, пък ние не я слушаме, излязохме на терасата и аз я прегърнах, тя мен също и си седяхме така прегърнати и си говорехме докато тя пушеше. Беше много хубаво и приятно. Така ми се случва да се овличам и по различни певици, актриси и така нататък... но все пак харесвам повече момчета. Та не зная какво да мисля за себе си... би ли съм? Или просто е от пубертета?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 16 дни
hash: 1c4cbe5e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е на тези години да искаш да опиташ нещо ново, не се притеснявай. С годините ще разбереш каква си всъщност и ще се ориентираш, но сега е време за експерименти. Аз съм си имала и гаджета момчета и момичета и в момента съм във връзка с едно момиче и да ти кажа честно казано ми харесва доста повече отколкото с момче и тя ме кара да треперя, когато се доближи до мен. Любовта и привличането към момичета е доста по-силно, защото сме нежния пол. Не се превожи и, ако някоя ти хареса просто се пробвай с нея, нищо не губиш.

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: d04a1a200a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Да започна с това, че не искам да звуча сякаш дискриминирам някого или нещо!
Аз съм малко против лесбийки, гейове и "би"-та. Просто това е против законите на природата. Като видя две момчета на улицата да се целуват или две момичета и просто ми става адски гнусно и гадно. Разбира се, не се отнасям с по-малко уважение към хората, които са такива, но продължавам да съм против поддържането на такива връзки. Всичко е в мислите. Ако човек сам вътрешно се убеждава, че харесва хора САМО от другия пол, то това се случва.
До историята, опитай се да се пребориш със себе си, защото иначе веднъж тръгнеш ли по "би" пътя, връщане няма. А и се замисли... Един ден приятелите ти те виждат, че си гадже с момче, а на следващия - с момиче. Не звучи ли противопоказно? !

Анастейха, 15 г.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 6a04a3f5ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Момиче, не ги слушай тези горе! Аз имам същия проблем! И да ти кажа, да си би какво от това? Имаш повече възможности, а и любовта между две момичета е красива. Ще ми се да можехме да се запознаем, да ми разкажеш повече и така :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: 3ef78c94c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Абе, момиче, как да ти кажа дали си бисексуална... Да не съм врачка. Съветвам те да си намериш мноого хот гадже( момче). Със сигурност и да имаш бисексуални наклонности, ще ти мине :)

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: b0db36d8fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Номер 4 според мен е права..! Намери си някое готино гадже момче. Пък и това може да е от пубертета наистина докато ти се оформи напълно сексуалната ориентация така да се каже.. То или ще харесваш момичета или момчета след години но по нормално е другия пол естествено.. не знам това е мое мнение ;)

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 22deacf778
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Според мен е нормално. Понякога дори да не го осъзнаваш има едно такова чувство, че момичетата са нежни и не могат да те наранят (примерно да набият, защото не искаш да си легнете или т. н), просто чувстваш по-голяма безопасност и непринуденост с тях. Това може да породи чувства. Няма защо да се притенсяваш :), на тази възраст много хора се чувстват така... И аз съм имала чувства към момичета, но се влюбвам само в момчета...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d8717022d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 14 и се влюбих в НДП-то ми. ( Тя също е би). И няма да ѝ кажа от страх..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker